• orca

    Počasí je přející a tak pokud by někdo chtěl provětrat kolo na chvíli a nechtěl by jet sám tak se můžem domluvit .

    0 0
    • Aldair  

      O svátdích i to asi nevyhde ale šel bych někdy v lednu jestli bude přející počasí

      0 0
      • orca  

        až něco dáme dohromady tak dáme vědět … sned letos to bude pestřejší…

        0 0
    • orca  

      Stále nikdo nemá chuť se provětrat ???

      0 0
      • easyrider  

        Já razim ve své domovině. :)

        Jinak ti přeju hezké Vánoce a vydařený Nový rok !

        0 0
      • ondraschoffka  

        nooo, teď na svátky jsem v Plzni (do 26. včetně, tak kdyby se něco pořádalo, rád se přidám… :-)

        0 0
    • DeadMan  

      No, nevim nevim. Je málo času. Ale každopádně všem přeji pěkné Vánoce a vše nejlepší do nového roku a hlavně v příštím roce hodně bikingu!

      0 0
    • poiko  

      jej, svezu an tomle threadu. Nevíte někdo, kde se dá v bližším okolí Plzně splašit nějaká „enduro“ pasáž? Krkavec mě už nudí:(

      0 0
      • orca  

        A co Radyně , Chlum , okolo Rokycan je několik pěkných kopců…

        0 0
        • poiko  

          na chlumu je to tamta cestička zadem? na radyni ta cesta, kterou se jezdí škoda maraton? přijde mi právě, že kolem plzně nic moc neni:(

          0 0
          • pepino  

            Na Radyni je nějaká cesta zadem,kámoš tam byl s Gaspim, ale nevim kde.

            0 0
          • orca  

            pokud se bavíš o free-ride tak se přeci nebavíme o cestičce né ?? takže z Chlumu to můžeš pustit kdekoliv stejně tak s radyně a je to místy fakt skvělé…

            0 0
            • poiko  

              nn, o freeridu nee. mam HT. endurem myslim malilinko drsnější sjezd, aji k tomu výjezd třeba.

              0 0
      • ihik  

        je tu toho kupa, záleží, co hledáš

        pokud to vezmeš na krkavci po zelený kolem plotu je tam spoustu trailů a některý jen fr podél berounky k dolanskýmu mostu je to klasika fajn sjezdík je z čiliny (jelo se tam plzeňský giro) na maršálovi se taky najdou od kokotských rybníků je taky fajn trail u hromnic se dá moc hezky pojezdit kolem hromnickýho jezírka

        dá se najít všude, chce to se chytit někoho, kdo to má trochu projetý, na to nejlepší bez průvodce nenarazíš.

        0 0
        • Aldair  

          Dolanský mosty kolem řeky, fakt klasika po naučné stezce, můžu doporučit pěkný procvičení techniky jízdy fakt paráda :)

          0 0
          • Lowrider  

            To je to pořád sjízdný? :-P

            0 0
            • orca  

              Zatím ano… ale pro drsné povahy .. páč zaváhání se krutě trestá.....

              0 0
              • Lowrider  

                No jel sem to naposledy tuten rok před létem a v jednom místě (zatáčka kolem skálnatýho výstupku) už jsem raději slezl z kola :-P. Ale jinak to bylo docela dobrý. Nevím jak teď. Sesuv půdy to za chvíli zneprojízdní :(. Škoda…Pěknej výhled tam je…

                0 0
                • pepino  

                  Jo kolem toho výstupku, zvlášť, když srovnam vybavení-před 10lety úzký rovný řidítka, teď 68 vlaštovky:)

                  0 0
                  • Lowrider  

                    Vopravdu tam jedna jediná maličká chyba a je hotovo… :-P

                    0 0
                    • MlokCZ  

                      Na pravé straně po proudu to není ještě tak hrozný. Mě to vadí i tam, ale to jen proto, že se bojim srázů a pak se mi jede hrozně blbě. Ale už jsem tam viděl 2 pády ze svahu a oba spadnuvší dopadli naštěstí dobře (a to v jednom případě letělo kolo až do řeky). Horší je druhá strana, tam je ten svah horší a v některých místech pád=konec. A u toho vystouplé skály po pravé straně po proudu je největší adrenalin, když se tam přesně v tom místě potkají 2 lidi v protisměru a oba v tu chvíli jedou (kdysi před lety jsem tam jezdil hodně, to mě ještě za mlada ten sráz tak nevadil).

                      Jinak škoda toho svahu, ta cestička se mi jinak moc líbí.

                      0 0
                      • MlokCZ  

                        A znám i některé jedince, kterým se i ta cesta po pravé straně zdá přes den maly adrenalin, tak celý ten okruh do Dolan a zpět jezdí v noci.

                        0 0
        • poiko  

          u toho hromnického jezírka myslíš tu sekci mezi jezírkem a Hromnicema, nebo je něco i na druhý straně jezírka?

          0 0
          • MlokCZ  

            Od jezírka pokračuješ dál až vyjedeš nahoru a celkem pěkným sjezdíkem sjedeš přímo na Býkov.

            0 0
            • MlokCZ  

              To je po zelené přes Kosinu. Ale jinak těch cest okolo je tam taky mraky, jen si to zase víc projet.

              0 0
              • MlokCZ  

                Ta zelená do Býkova teda není nic moc těžkého, pomalu ji sjede každý, ale když ji dáš bez brždění (a jde to sjet bez brždění).

                0 0
          • ihik  

            A nebo můžeš vyjet k horní vyhlídce a pak podél jezírka zjet různými koryty a cestičkami zpět k té asfaltce, od které se stoupá po zelené.

            0 0
        • MlokCZ  

          Podél Berounky v dalších částech až za Dolanským mostem. Hlavně červená před Darovou, tam je jeden úsek, který nahoru nedám ani omylem a dolu se ho taky bojim a i ty části, co dám, jsou výživný. No a pak za Darovou dále až do Liblína po červené, tam je několik dost drsných úseků, který většinou objíždíme (jeden ten sjezd, který objíždíme je fakt super „freeride“, ten i velmi nerad tlačím/„slaňu­ju“ dolů.

          Za Liblínem směrem zpět na Plzeň po druhé straně nejprve krátký úsek po zelený (tam místy přenáším, tak tam si to užiješ) a pak následující výjezd po žluté značce (nahoru ho nedam, dolů by se dal).

          0 0
          • poiko  

            zas bych se někde nerad zabil:) nejsem psychotik. je zajímavý, že za tim dolanským mostem po červená na Liblín jsem ještě nebyl.

            0 0
            • MlokCZ  

              Nezabiješ v pohodě, celou červenou jsem daly 2× i s dámskou účastí (včetně manželky, která technicky nedá téměř nic), ale je pravda, že toho tlačily trošku více. Jinak Liblín jezdíme pravidelně několikrát do roka (loni jsme ještě přidali ještě i až do Berouna podél Berounky a zpět vlakem), ale většinou ten poslední úsek objíždíme. Za Darovou až kousek za odbočení žluté značky, pak červená od řeky stoupá po širší pěkné cestě a z té kolmo odbočí po pěšince do lesa. Tam teď jezdíme rovně dál po té široké a po neznačených cestách. A buď se dá vrátit zpět na červenou (a jen se objede ten jeden nejhorší sjezd, který i nerad tlačím dolů) a jede se přes Libštejn (tam to je sjízdný už celý). Ale ten úsek už taky většinou objíždíme, já osobně totiž nesnáším svahy prudké jako jsou z Dolan po pravé straně proti proudu po žluté a tam je takový svah dost dlouhý úsek. Takže já naopak se klasickému úseku do Dolan vyhýbám a jezdíme to až z Chrástu, na druhé straně pak pěkná cesta z Třemošné po žluté až do Darové (ale tam není žádný těžší úsek, to je pohoda pro každého).

              0 0
            • MlokCZ  

              Jinak přes teplou část roku tu určitě pár vyjížděk hodím, takže se bude moct kdokoliv přidat, ale upozorňuju předem, že to budou samé pohodové pomalejší pro nechrty (ty delší o víkendu vždy s objedem po cestě).

              0 0
              • MlokCZ  

                A sem tam s naší partou jezdí i kamarád na téměř sjezďáku (jezdí když to je do cca 50km a prudký kopce nahoru chodí pěšky a některé další pěšky pak předběhne když ty se to snaží vyjet :-) ), tak si pak s nim můžeš užít sjezdíky :-) Mě vždy všude z kopce totálně ujede (pokud je to sjezd, který vůbec sjedu, ale to většinou jo, extra těžký sjezdy většinou nevybíráme).

                0 0
        • MlokCZ  

          z Maršálu a u Kokotský rybníku potvrzuju, některý cesty fakt pěkný (tam si to chce projet pořádně, těch cest je tam všude fakt hodně).

          0 0
      • MlokCZ  

        A pak když vemu i něco o malinko dále, tak třeba přes Brno a v celý Radeči je spousta pěkných i těžších cest (jen to chce opět projezdit pořádně a vybrat si ty správný, já tam většinou jezdím po lehčích cestách, ale několikrát jsme tam jeli něco, co jsem nedal, ale pro šikovnější to je sjízdný).

        Ze Stříbra kolem Hracholusek po červené je kousek trošku těžší pěkný úsek v místě za chatkami za Vranovem, nahoru ho celý nedám, dolu jo a i se tam pak dá odbočit z červený (nebo se tim sama ztratí :-) ) a je tam taky víc cest v tom lese.

        0 0
        • MlokCZ  

          Z Gudštejna po zelené směrem na Plzeň, některý úseky jsou pěkně výživný.

          0 0
      • Lowrider  

        Nebo jestli znáš když jedeš ze Závrtku směrem na Třemošnou, tak úplně nakopci jedeš doleva po polní cestě a tam nakonci se ta cesta dělí na tři, tak to vem tou prostřední :). Vede to ke hřbitovu a pak do Apolla.

        0 0
    • biker007  

      jeste pridavam Zdar, sjezdik od oltaru kolem ohniste smerem na holoubkov nema chybu:) nebo na jih od rokycan „banzaj sjezd“, ten se ale tezko hleda bez pruvodce:) nebo mezi zruci a bolevakem je legendarni „stran“, snad ji jednou dam bez padu a bez slapnuti. vysledkem posledniho pokusu byly praskly titanovy liziny na sedle a chvile v bezvedomi:)))

      0 0
      • ihik  

        tak tam je to výborný, jednou jsem tam potkat nějaký patnáctiletý kluky na vrcholu – místní domorodce – a že mi ukážou super sjezdík. no mastili to tam nehorázně, jen mi nebylo moc příjemný, že neměli ani helmu…

        0 0
      • Maara  

        Žďár je pro techniku dobrej, vůbec vesměs všude kolem Rokycan je to dobrý, můžu se zeptat, kde je ten sjezd mezi Zručí a Bolevákem?

        0 0
        • biker007  

          No jak to popsat:)) zkusím to shora:) pojedeš po silnici od bílé zruče na bílou horu. cca 50m za zručí je do prava široká cesta se závorou do lesa. tak po ní pojedeš cca 1 km jako směrem na kameňák. v místě, kde se začíná svažovat a zatáčí o 90stupňů vlevo, ty pojedeš rovně. po pár metrech zahneš pravo a jedeš po víc a víc zarostlejší pěsince. z této pěsinky v příhodný okamžik odbočís vlevo (nebo píš zachováš rovný směr)na ještě více zarostlou pěšinku:) z ní se po cca 100m uhýbá vlevo(je to asi 2.odbočka) směrem ke srázu nad tou lesní asfaltkou. no a v místě kde je vybržděná kolej se dáš dolů:))

          no a teď odspoda:) pojedeš od kameňáku, přejedeš koleje a jedeš směr bílá hora. po cca 50m metrech jseš na křižovatce: rovne kopec nahoru, v pravo na bílou horu kolem rybníků. ty pojedeš ale úzkou pěšinkou vlevo. cestička se po chvíli změní v asfaltku. no a když po ní pojedeš tak 50m, tak se podíváš vpravo a tam kde je to trochu vybržděný je STRÁŇ :))

          good luck:), snad to najdeš:)

          0 0
    • Pekáček  

      Budu na svátky v Plzni, ale budu tam mít jen silničku.

      0 0
    • JancA  

      ahoj,jedu do Stahlav (to je tak 5km od Radyne) zitra vecer.Budu tam 24.,25.,26.Klido bych vyrazila,ale nebudu mit svoje kolo,takze neco musim vystrachat ve sklepe chalupy:).

      0 0
    • orca  

      Tak zítra kolem cca 13.00 – jen doladit místo srazu, tak nějak aby to neměl nikdo moc daleko…

      0 0
      • ondraschoffka  

        ok, vyhovuje… jsem ze Slovan, a chystali jsme se s kámošem, že bysme vyrazili tak na dvě hodinky max., asi někam směrem na Lopatu a tak… bysme se rádi přidali, podmínkou je volnější tempo… :-P

        0 0
        • orca  

          vyhovuje jsem z Letkova … a co „Janca“ přiberem ji někde ? kdy dáme uzávěrku na dolaďování ?? Viděl bych to do 10.00 ráno

          0 0
          • ondraschoffka  

            ok, jsem pro, a pro jistotu sem ještě hodím číslo na sebe, kdybych náhodou nebyl ráno online, s tím ale moc nepočítám (co bycha taky dělal… :-) ).. taaaakže: 603404216

            0 0
        • JancA  

          jela bych taky,pridala bych se nekde treba u Kozlu,ale cim driv tim lip,treba v 10?nebo klido 25.

          0 0
      • orca  

        Jsi ze Slovan tak to vezmem přes Radyni ?? a sraz za Olympii směr S.Plzenec za druhým kruháčem za mostem vlevo (vjezd do teréu) a jakej že čas ??

        0 0
        • ondraschoffka  

          co třeba 13:30 na místě jaks psal? plus minus nějaká ta minuta… :-)

          0 0
          • orca  

            může bejt … počkáme jak se ještě kdo vyjádří… a co Janca ??

            0 0
            • ondraschoffka  

              Jancooooooo?!? ;-)

              0 0
              • JancA  

                cauky,nejak to caosve taky nevychazelo,jela jsem asi na hodku,ale na crossu,v terenu to bylo peklo,vubce me nepodrzel,jou­da:(..zejtra snad budu mit bajka,i kdyz trosku vetsiho nez bych potrebovala..ale neva.Jen nevim,kdy muzu vyrazit..o vanocich se asi tezko domlouva:(

                0 0
                • ondraschoffka  

                  budem vyrazet s kamosem, vypada to zas tak asi na druhou odpo, jeste sem napisu, asi tak dve hodky…

                  0 0
    • orca  

      Dnes v 13,30 za 3 kruháčem za Olympií za mostem vpravo . Směr Radyně – Kozel – Lopata – a někudy zpět …

      0 0
      • ondraschoffka  

        sorry, nějak mi to nevycházelo časově (hrozný loudání s obědem. :-) ), takže jsem vyrazil od sebe až ve dvě… :-/ fakt se omlouvám, doufám, žes tam douho na nás nečekal a nemrznul… krásný Vánoce! ;-)

        0 0
        • orca  

          jenom 20 min jsem tam kroužil :-( až jsem to vzdal a vyjel si sám …

          0 0
    • orca  

      Venku je krásně – bude se něco dít ??? nebo každej po svém ??

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.