• Kubik007

    Zdravím, chtěl bych se zeptat jen tak pro info.. jakou zančku podporujete Pell's nebo Author ?? Jaká je více kvalitní ?? :)

    Stačí kliknout nemusíte nic psát :) a ani nemusíte psát třeba Merida a takový hloupá komentáře … díky :) :)

    Anketa: Jakou značku více podporujete.. jaká má větší kvalitu ?

    24x
    59%
    17x
    41%
    0 0
    • DaSnail  

      od pelsu mám sedlovku a od authora gripy, rohy, blatníky, blikačky, neoprén, pedále… takže za mna author.

      ale zase demon neni uplne marný…

      0 0
    • Azmir  

      Záleží na konkrétním modelu a podobně mě přijde blbé jenom tak z fleku říct která značka je lepší. Prostě každá značka má něco.

      0 0
    • kubad  

      Ani jednu.

      0 0
      • smith22  

        to sis mohl odpustit…bez takovýho komentáře by sme se určitě obešli

        0 0
        • kubad  

          „Zdravím, chtěl bych se zeptat jen tak pro info.. jakou zančku podporujete Pell's nebo Author ??“

          přesně na tohle sem odpověděl, a tvoje moralizovaní si narvi výš kam

          kdyby se zeptal na porovnání konkretních kol, tak by se dalo něco napsat, ale nevidím důvod porovnávat značky

          0 0
          • smith22  

            a proto si neměl psát radši nic

            0 0
            • kubad  

              myslím že zakladatel nebude mít radost z toho jak mu to tu zasíráš, nikdo tě nenutí reagovat

              a to cos vypotil dole je naprosto stejný blábol o ničem, jak sem se vyjádřil já k těmto značkám

              0 0
              • smith22  

                haha…teď si mě rozesmál…Výpovědní hodnota tvojí odpověďi ,,Ani jednu,, je pro dotazujícího absolutně nulová.Já to nechtěl rozvádět, já tě na to jen upozornil!

                A co si budem nalhávat všichni víme jak ta tvoje odpověď byla primárně myšlena.Spousta uživatelů zde ví, že Author ani Pells nepatří do tvého ,,STANDARDU,, a tudíž by bylo lepší kdyby sis takové komentáře pro příště odpustil.Pro spoustu lidí sou to kola dostačující.

                0 0
                • kubad  

                  hele narovinu běž se navážet do někoho jiného, s někým kdo si ani není ochotný vypsat profil se tu bavit nebudu.

                  odpověděl sem na otázku že nepreferuju ani jednu značku z těchto, to ale neznamená že mám něco proti této značce,

                  to že ti to vadí je tvůj problém.Jestli myslíš že za tím že sem napsal že nepreferuju ani jednu z těchto značek je něco víc je tvoje paranoia a běž se léčit

                  0 0
                  • smith22  

                    bohajeho :-))…KLID…Já se do nikoho navážet nepotřebuji…to je jak když píchnu do vosího hnízda :-)…já se léčit rozhodně nepotřebuji :-)…to jen ty na každou mou odpověď projevuješ zbytečnou hysterii a zbytečně kolem sebe kopeš…a zřejmě potřebuješ mít poslední slovo…já nemám zájem se tu s někým hádat…já se věci snažím řešit v klidu

                    0 0
                    • kubad  

                      v pořádku, tak co nechápeš na odpovědi ani jednu bych si osobně nevybral, dobrá mohl sem dopsat že sou obě +/- na stejné úrovni a záleží na konkretním modelu kola.

                      0 0
                      • smith22  

                        O.K uzavřeme to.Zřejmě si to teda nemyslel provokativně.Sorry ale já to bral na BF jako automatiku(myslim to, že se tu ohrnuje nos nad těmito značkami)…Tak doufám, že sem ti moc nezvedl krevní tlak :-)…přeji pěkný zbytek nedělního odpoledne

                        0 0
    • rud1k  

      Pokud by obe kola byly identicky vybaveny, tak bych koupil to hezci… Pokud by byly i stejne hnusny, tak bych koupil asi PELLs – stejne to bude varit stejna fabrika ;)

      0 0
    • common rider  

      Půl roku zpátky jsem kupoval kolo. Měl jsem pevný strop rozpočtu 15k a vzal jsem Pell's Razzer Elite 2010 na véčkách. Je to moje první MTB, takže nejsem dost dobře schopný to objektivně posoudit, ale myslím, že za tu cenu jsem dostal slušné a dobře osazené kolo. O Authorovi jsem vůbec neuvažoval, ale nebylo to žádnými racionálními důvody podložené rozhodnutí – řekněme, že jsem dal na nedůvěru panující v (nejen zdejší) společnosti ;)

      Takže za mě Pell's.

      PS: O Pellsu se tu píše, že má nekvalitní lak. Bohužel musím potvrdit – po pár stech kilometrech jsem zjistil, že jeden bowden u hlavové trubky sedřel lak až na rám. Mám tam sice dvě ty ochranné samolepky, ale jedna z nich je tak nesmyslně vysoko, že v těch místech se bowden rámu sám od sebe nikdy dotknout nemůže. Aspoň mám poučení pro příště, co kontrolovat u nového kola.

      Druhé negativum u kol od Pellsu vidím v těch ošklivých „nálepkách“ na jejich komponentech (řidítka, sedlovka,…). Rám se mi designově hodně líbí, ale tyhle detaily to kolo jako celek shazujou.

      Sečteno a podtrženo – v nižší cenové hladině se dá ve slevě narazit na slušné startovní „začátečnické“ kolo. Je to taková ta fáze, kdy by to člověk neměl moc řešit, ale snažit se hlavně jezdit, a pokud možno ne na úplné plečce. Za ty prachy bych si to kolo klidně koupil znovu, až budu kupovat další (a dražší), Pell's to rozhodně nebude.

      0 0
      • M_ishak  

        No vidíš to, já mu chtěl zrovna napsat, že právě Author je proslulý tím, že měl/má(?) problémy s lakem a jeho loupáním. Žeby produkce za stejné období z té samé thajwanské (v lepším případě) nebo čínské manufaktury? Takže v tomto směru si nevybere. Ale zas to nemusí být pravidlo, asi to bude série od série.

        Každopádně je to vcelku jedno, někomu se líbí ten design, někomu onen. Někdo má problém jezdit na Authorovi, škodovkou, používat Nokii, atd. jen z toho důvodu, že je mají všichni v jeho okolí. Tak potřebuje jezdit Haro, mustanga, volat Blackberry…

        Někomu je to jedno.

        0 0
        • Volf  

          Měl jsem doma asi tak pět Authorů nikdy jsem s lakem žádný problém neměl. Takže s tou ,, proslulostí ,, bych to neviděl tak horké.

          0 0
      • jIrI___  

        Podle odření laku od bowdenu jeho kvalitu nepoznáš. Já na Treku sedřel lak pod bowdenem během několika desítek km blátivého maratonu…

        0 0
        • Flegmatik  

          Přesně tak. Šoupající bovden prodře sebekvalitnější lak. Jde spíše o to, udělat ten bovden tak, aby se nedotýkal nebo to v místě dotyku podložit samolepkou.

          0 0
          • common rider  

            Ty samolepky tam právě jsou, ale plácnuté na místo, kde se ten bowden rámu vůbec nemůže dotknout. Prostě mě nenapadlo tohle u nového kola zkontrolovat.

            0 0
        • common rider  

          To je pravda. Na druhou stranu – není jen kolem toho bowdenu, odloupnul se mi i kolem děr pro uchycení košíků na bidony, a tohle místo se zas tolik nenamáhá. Zatím jsou to spíš kosmetické vady, které ale u kola téhle cenové kategorie asi nemá moc smysl řešit.

          0 0
          • jIrI___  

            Tak to už je jiná. Na takových místech by se lak sám od sebe odlupovat určitě neměl.

            0 0
    • smith22  

      záleží od konkrétního modelu, osazení a taky trochu na tvých pocitech co je ti bližší a co se ti více líbí(s ohledem na design apod.)Pells má co se týka designu nejaký modely docela povedený.A kolikrát jde sehnat i za dobrý peníze kolo s lepším osazením než kolo za ty stejný peníze od Authora…to ale také záleží na hodně faktorech(slevy loňských modelů apod.)

      0 0
    • jIrI___  

      Pellse jsem 3 roky jezdil bez jakýchkoliv potíží, takže volba je jasná :)

      0 0
    • Jarda636  

      Mám Author Modus 2002 osazení LX a Deore a kromě běžného opotřebení žádné závady, kolo mám stále jen ho podělila dcera.

      Na laku jen oděrky od kamínků a veškeré komponenty jsou stále původní, jen smyk má trochu vůli.

      Loni jsem si dopřál Egoistu viz. profil a fakt super kolo.

      Jen ho prodávám protože v mém starším věku jsem přišel na výhody celoodpružené­ho kola.

      0 0
    • thesecond96  

      Pro mě jsou obě značky na stejné (nijak špatné) úrovni. Od Pells mám sedlo a hlavko na nynějším primárním biku. Jako můj sekundární bike je Author a žádnej problém. S oběma značkama jsem spokojenej :)

      0 0
    • Hejdik  

      Ani kjedné značce nemám averzi a ni k ní neinklinuju.

      Ale už jenom vzhledem k tomu,že polovina národa zná pouze značku Author a ta druhá meridu,tak už jen z toho důvodu je mi simpatičtější brňácké Pells:-)

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.