• Hedus

Tak si říkám, že Čeští sportovci letošní Olympiádu docela úspěšně svými výkony bojkotovali. Olympijský výbor mohl peníze raději investovat do mládeže doma. Nicméně mám velmi rozporuplný pocit z celé Olympiády.

0 10
    • va-bo  

Jo jo, bojkot. Jako 2008. :-)

2 1
    • Kouba_2005  

Jo jo, s každou chorou myšlenkou je potřeba se hned pochlubit a založit nový vlákno :-) Běž se projet a dostaň to ze sebe!

1 0
      • Hedus  

Proč s chorou myšlenkou Ty trubko ? A ze sebe nemám dostávat co, je mi to celkem jedno, jenom si myslím, že si náklady na naše sportovce, zasloužili lepší výsledky.

0 3
        • kubad  

takže nějakou finanční rozvahu by to chtělo a tím podpořit toto tvrzení

0 0
        • Georrge  

Myslet si to můžeš, ale co my s tím? Máš nějakou statistiku, kolik jednotlivé státy utratily za zisk každé z medailí, a jak jsme na tom my? Jestli jsme na tom opravdu tak špatně, jak se tady snažíš tvrdit?

0 0
          • Hedus  

Ale o tom to přeci není :( nechci dělat žádnou statistiku. Jen jsem chtěl napsat, že tam sportovci letos byli na hovno.

0 3
            • Heatly  

Nikdy tam nejsou nahovno. Bez konkurence, i te slabší by žádné závody neměli smysl.

0 0
    • Georrge  

Buďme rádi, že ty o tom nerozhoduješ.

0 0
    • kubad  

Potrénuj a můžeš se za 4 roky ukázat – hloupé a ubohé téma dokážeš vyplodit už teď :(

2 0
      • Hedus  

Máš asi špatný den, že ? Přečti si téma a pak piš přihlouplé komentáře. Zřejmě jsi z výsledků sportovců nadšený.

0 8
        • Kouba_2005  

Takovejch chytrolínů jako ty jsou plný hospody.

0 1
          • Hedus  

Hele, nemám náladu, čas, ani chuť s tebou nějak polemizovat. Bylo to jen povzdechnutí, nad výkony našich sportovců, nic víc.

0 2
            • Kouba_2005  

Nemáš čas ani chuť tu polemizovat, tak na co jsi zakládat tohle vlákno? Každej tu asi ví, jakých výsledků se podařilo dosánout, ale ty máš potřebu se o to stejně podělit. Jasně, historicky jsme zvyklí na víc medailí, ale o tom olympijská myšlenka není, ne? Kecy o tom, že peníze mohly být využity lépe, jsou fakt jen k pivu, tam je to samej trenér a manažer.

0 1
              • Hedus  

Ne, nemám chuť na debaty s někým, kdo začne hned z první hejtovat.

Zmínil jsem se nejenom o výsledcích sportovců, ale také o celkové atmosféře, této olympiády. Taky mi nešlo přímo o super výsledky, ale o celkový přístup k reprezentaci. Ty sis asi těch piv dnes dal poněkud více.

0 3
                • kubad  

první kdo tady hloupě hejtuje si ty třeba tímto vláknem – už jen se kvalifikovat na OH něco znamená. – ale o tom asi nic nevíš

a ještě s neodpověděl na tu finanční stránku – když ji tady prezentuješ – kolik účast stála a kolik jsme dostali?

0 0
                • Georrge  

A přitom jsi sám začal hejtem když jsi tohle vlákno zakládal… sklízíš co jsi zasel.

0 0
                • Kouba_2005  

Ty nemáš chuť do debaty s nikým, jak tak koukám. Měls to sem postnout a hned uzamknout, to by bylo úplně nejlepší, nikdo by ti neodporoval :-)

0 1
            • Georrge  

Jsme mala chuda zeme, poradne ani hory nemame. A jeste by pakosi jako ty snizovali rozpocty na sport. Tak mi rekni, jak s takovyma podminkama chces uspet proti neustale silici konkurenci?

0 0
              • Hedus  

Než napíšeš zase ptákovinu, tak si to pořádně přečti, ty Costscatingu. Ty snad potřebuješ na 80% sportů hory ? Naopak, jsem zastáncem do sportu prachy nacpat, rozumně, cíleně a do mládeže.

0 3
            • kubad  

tak proč zakládáš vlákno ?

fakt demence

0 1
              • JachymP  

Ano, příště prosím vlákno až nad 10 medajlí!

0 0
              • Hedus  

A proč na něho lezeš ?

0 2
                • kubad  

od toho to je aby se do toho lezlo – nebo?

dnes ti to moc nejde, co tam máš dál?

0 0
    • liborg1982  

Olympiada dnes sotva začala (nebo spíš začne až zítra) a ty už máš jasno.

0 0
Téma bylo zamknuto, nelze přidávat další reakce