Tak si říkám, že Čeští sportovci letošní Olympiádu docela úspěšně svými výkony bojkotovali. Olympijský výbor mohl peníze raději investovat do mládeže doma. Nicméně mám velmi rozporuplný pocit z celé Olympiády.
Tak si říkám, že Čeští sportovci letošní Olympiádu docela úspěšně svými výkony bojkotovali. Olympijský výbor mohl peníze raději investovat do mládeže doma. Nicméně mám velmi rozporuplný pocit z celé Olympiády.
Jo jo, bojkot. Jako 2008. :-)
Jo jo, s každou chorou myšlenkou je potřeba se hned pochlubit a založit nový vlákno :-) Běž se projet a dostaň to ze sebe!
Proč s chorou myšlenkou Ty trubko ? A ze sebe nemám dostávat co, je mi to celkem jedno, jenom si myslím, že si náklady na naše sportovce, zasloužili lepší výsledky.
takže nějakou finanční rozvahu by to chtělo a tím podpořit toto tvrzení
Myslet si to můžeš, ale co my s tím? Máš nějakou statistiku, kolik jednotlivé státy utratily za zisk každé z medailí, a jak jsme na tom my? Jestli jsme na tom opravdu tak špatně, jak se tady snažíš tvrdit?
Ale o tom to přeci není :( nechci dělat žádnou statistiku. Jen jsem chtěl napsat, že tam sportovci letos byli na hovno.
Nikdy tam nejsou nahovno. Bez konkurence, i te slabší by žádné závody neměli smysl.
Buďme rádi, že ty o tom nerozhoduješ.
Potrénuj a můžeš se za 4 roky ukázat – hloupé a ubohé téma dokážeš vyplodit už teď :(
Máš asi špatný den, že ? Přečti si téma a pak piš přihlouplé komentáře. Zřejmě jsi z výsledků sportovců nadšený.
Takovejch chytrolínů jako ty jsou plný hospody.
Hele, nemám náladu, čas, ani chuť s tebou nějak polemizovat. Bylo to jen povzdechnutí, nad výkony našich sportovců, nic víc.
Nemáš čas ani chuť tu polemizovat, tak na co jsi zakládat tohle vlákno? Každej tu asi ví, jakých výsledků se podařilo dosánout, ale ty máš potřebu se o to stejně podělit. Jasně, historicky jsme zvyklí na víc medailí, ale o tom olympijská myšlenka není, ne? Kecy o tom, že peníze mohly být využity lépe, jsou fakt jen k pivu, tam je to samej trenér a manažer.
Ne, nemám chuť na debaty s někým, kdo začne hned z první hejtovat.
Zmínil jsem se nejenom o výsledcích sportovců, ale také o celkové atmosféře, této olympiády. Taky mi nešlo přímo o super výsledky, ale o celkový přístup k reprezentaci. Ty sis asi těch piv dnes dal poněkud více.
první kdo tady hloupě hejtuje si ty třeba tímto vláknem – už jen se kvalifikovat na OH něco znamená. – ale o tom asi nic nevíš
a ještě s neodpověděl na tu finanční stránku – když ji tady prezentuješ – kolik účast stála a kolik jsme dostali?
A přitom jsi sám začal hejtem když jsi tohle vlákno zakládal… sklízíš co jsi zasel.
Ty nemáš chuť do debaty s nikým, jak tak koukám. Měls to sem postnout a hned uzamknout, to by bylo úplně nejlepší, nikdo by ti neodporoval :-)
Jsme mala chuda zeme, poradne ani hory nemame. A jeste by pakosi jako ty snizovali rozpocty na sport. Tak mi rekni, jak s takovyma podminkama chces uspet proti neustale silici konkurenci?
Než napíšeš zase ptákovinu, tak si to pořádně přečti, ty Costscatingu. Ty snad potřebuješ na 80% sportů hory ? Naopak, jsem zastáncem do sportu prachy nacpat, rozumně, cíleně a do mládeže.
tak proč zakládáš vlákno ?
fakt demence
Ano, příště prosím vlákno až nad 10 medajlí!
A proč na něho lezeš ?
od toho to je aby se do toho lezlo – nebo?
dnes ti to moc nejde, co tam máš dál?
Olympiada dnes sotva začala (nebo spíš začne až zítra) a ty už máš jasno.