Pedály Crankbrothers STAMP 2 V2

7 nepřečtených
  • mat.libor

    Zdravím, je tu prosím někdo kdo používá pedály Crankbrother Stamp2 (Large) ale v té nové verzi V2 (udávají od r. 2020) ?

    Jde mě o nastavení pinu. Vůbec nejdou zašroubovat na nižší výšku než cca 4mm.

    Mám předchozí verzi těchto Stamp2 a tam šel pin bez problémů zašroubovat tak, že úplně zalezl do těla pedálu (vozil jsem tak 2–3mm výšku pinu a to mě vyhovovalo a i botám se to asi líbilo víc než 4–5mm čučící pin).

    Silou to rvát nechci tak spíš jestli je někdo vozí a je to opravdu tak, že tato verze nejde úplně zašroubovat.

    Jinak co se týče designu tak verze 2 má oproti první matnou barvu a jsou celkově hubenější (placatější).

    Díky.

    0 0
    • Smazaný účet  

      Vem flexu, něco bych vzal i z těla, jsou to strašný ingoty :)

      0 0
    • reny  

      Je to tak. Piny jsou vyměnitelné, ale nikoliv nastavitelné. Piny jsou vpředu a vzadu vyšší, než piny uprostřed, teoreticky by se dali nahradit těmi kratšími. Piny se ale prodávaji pouze v sadě. Pedále vozím tak jak jsou a je cítit, že jsou celkem zabodle do podražky. Měl jsem strach že mi to zničí podrážku, ale po roce ježdění zatím cajk (boty 5.10ny).

      0 0
      • mat.libor  

        No ty piny nastavitelné jsou ale už né tak jak u té předchozí verze Stamp2, která byla do r. 2020 (tam se to fakt dalo zašroubovat bez problémů na 1–2mm výšky).

        S tou rozdílnou výškou vpředu/vzadu a uprostřed jsem to taky moc nepochopil, proč to není ve stejné výšce.

        Origo piny jsou tam 10mm a asi si objednám tu sadu s 8mm piny, aspoň takto to snížím (je to něco málo přes 200,– za tu sadu a to není zas tak moc).

        Dva roky jsem jezdil Stamp2 s piny zašroubovanými cca na 2–3mm a po těch dvou letech (cca 6tis km) už se to na botech (5.10) celkem dost podepsalo tak mám strach to nechat na té výšce 6mm.

        0 0
    • Chudlick  

      Ahoj, zkoušel je někdo oservisovat? Za boha se tam nejsem schopen tím torxem z boku dostat a nějak povolit tu osku. Mám asi nějakou starší verzi bez toho předního okénka. Ocením jakoukoliv radu…

      0 0
      • blackjohn  

        Ahoj, asi máš tu novou verzi od r.2020 bez okénka.

        Návod: https://www.dropbox.com/…20NOV20B.pdf?dl=0

        Šroubek na pravém pedálu má obrácený závit. Zkus tam nasadit samotný bit a otočit tím pomocí plochého klíče nebo kleští.

        1 0
        • Chudlick  

          Děkuji moc.

          To otočení bitem jsem zkoušel a dost dobře to nejde. Pomocí toho svěráku a klasického torx klíče to bude určitě lepší…jen nemám svěrák=servis.

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.