• Dzany

    Znamy mi poradil tretry Pearl izumi. Dotaz zni, jak kvalitni znacka to je?

    0 0
    • Sibstr  

      Mám tretry Pearl izumi asi rok a půl a naprostá spokojenost, jsou to suprový bačkůrky. Zkoušel jsem i nějaký od spešlu, ale ty nebyly tak pohodlný, ale nohu má každej jinou.

      0 0
    • michals1  

      Me ta znacka vubec nenadchla. Mam od nich jedny mtb tretry, Attack MTB (nebo nejak podobne se to jmenuje). Boty maji na jezdeni prilis mekkou podrazku. Take jsem v obchode zkousel nejake silnicni modely  z vyssi rady a zpracovani oproti tretram Shimano ci Sidi znacne pokulhava.

      0 0
    • Pijer  

      pomalu mě opouštějí tyhle Pearl Izumi a díky spokojenosti s nima jsem teď pořídil vipery a doufám, že taky nezklamou.

      0 0
    • vasado  

      1. tretry Perlizumi se mi rozpadly – odlepena podrážka (vyrval sem ji svym agresivnim stylem jizdy:-) takze reklamace a mam MTB quest jeden z tech levnejsich modelu cca 2800,– a naprosta spokojenost, lehké dostatečně tuhe. Super botky…

      0 0
    • alinceb  

      Mám dotaz ohledně velikosti treter Pearl Izumi:

      Jak jsou na tom ve srovnání s jinými značkami popř. normálními botami. Boty nosím normálně Adidas 44, tretry NW taky. Mám vzít PI v 44 nebo 45?

      0 0
      • Člověk a jeho svět  

        Pane Lorenc, uvezu to? ;)

        0 0
        • alinceb  

          Poněkud irelevantní reakce, nemyslíš? Třeba o tretrách Shimano je obecně známé, že mají velikost o číslo menší, než jiné značky se stejným označením. Od jednoho uživatele mám stejnou poznámku o PI, tak si to chci ověřit v širším plénu…

          0 0
          • Člověk a jeho svět  

            No jak myslíš. Pearl iZumi celkem znám, resp. oblečení vozím v podstatě jen od PI, ale bez udání konkrétního modelu bych se tedy rozhodnout fakt neuměl. Jen v oblečení mají tři střihy (Fit Slim, Form Fit a Semi-form fit) a rozdíly to jsou sakra velké. Tak zkus třeba nahodit, o jaké boty jde. MTB sedí trochu jinak než silniční (širší) atd.

            0 0
            • alinceb  

              Výborně – začíná vypadat konstruktivně…:) Chci model X-Alp IV – jsou to AM/EN tretry, takže odhaduju, že by mohly být podobné jako MTB. Bohužel si je tady nemám kde vyzkoušet – nejen, že tu nemají nikde tento model, ale dokonce tu není ani prodejce PI…:( Kdysi jsem si jedny PI na MTB zkoušel a nebyly marné, ale na model ani velikost si už nevzpomenu…:(

              0 0
              • Člověk a jeho svět  

                Prodejce v ČR by to chtělo. Od těch z Harrachova to koupil tuším Paul Lagne Ostrava, ale cenová politika je naprosto nesmyslná, vše vyjde levněji objednat z Německa, i při tak nevýhodném kurzu. A i několik sezón staré modely za plnou palbu, to je šílenství. Třeba ti poradí tam.

                Velikost mám 46, civilní boty si kupuju většinou taky 46. Kde to budeš kupovat? Někde lze vrátit zdarma zpět a objednat jinou velikost, kdyby ti to náhodou nesedlo. Ale i tak je to u větší risk než u hader.

                0 0
                • alinceb  

                  Kupovat budu na bikestyle.cz – cena mi přijde víc, než dobrá (normálně jinde 3,5k a tady 2,2k). Tak já asi objednám obě velikosti a jednu vrátím. Vrátit zboží bez udání důvodu do 14 dnů můžu ze zákona…

                  0 0
      • Mamut  

        Salomony nizke skoro-trekovky – 48 2/3

        North Face Hedgehog (nizke trekovky) – 48

        Pearl Izumy tretry (2×, aspon 5 rokov stare, 3-suchacove) – 47

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.