• Adam1985

    Chtěl bych se zeptat – potřebuju nějaké nízké trekové/outdoor boty s cenou do 2tis. kč. Byl jsem mrknout ve Sportisimu a nějak jsem si nevybral – doteď mám boty Merrell (doposud spokojenost, ale nic netrvá věčně…:-( a jako druhé mám Garmont – ty jsou dobré. Mám představu tmavší barva, nízké, kdyby s GTX – tím líp. Kde kupujete takovéto boty? Klidně přes net – např. ty Merrellky mám odzkoušené velikostně. Našel jsem tyto: http://www.loap-outlet.cz/…1-cerno-seda , ale než je objednám, tak bych se chtěl zeptat na event. jiné možnosti. Díky za rady a omlouvám se za cypaté téma, ale kromě Sportisima, Hervisu a Intersportu jsem nikde nebyl a ani v jednom obchodě to nebyla žádná hitparáda…

    jo a k těm Merrellkám z odkazu – jsou přesně v mé velikosti, takže potřebuju vel. 45 (pro případné rady)

    0 0
    • scota  

      Meindl, Planika, Assolo apod. zakoupíš ve specializovaných obchodech na outdoor jako např. Hanibal apod., ale v této cenové hladině tak jedině Prabos.

      http://www.jpalicka.cz/…a-gore-tex-2

      0 0
    • Adam1985  

      inspirace z Číny:

      např. http://www.aliexpress.com/…2181107.html?… (už dost outdoor)

      nebo tady http://www.aliexpress.com/…0966666.html?…

      ty by se mně líbily svám provedením více – dají se nosit i na běžné nošení.

      Ala Merrell: http://www.aliexpress.com/…3809243.html?…

      Škoda, že to u nás někdo nemá na obchodě za + – stejnou cenu – párkrát jsem z Alliexpresu objednával a přišla cca každá druhá objednávka…:-)

      0 0
      • scret  

        ty prvni jsou takova horsi kopie mych garmontu:))

        0 0
      • Smazaný účet  

        No s velikostí to bude dost loterie a nevím jestli bych si chtěl vybírat boty z číny přes net. Z UK mi to problém nedělá, velikosti mi sedí. Ale ty čínské jsou hodně často dost pomotané.

        0 0
        • Adam1985  

          Tak nějak žiju možná v omylu, že mám všechny boty vel. 45, tak by byly i ty z Číny – ale vzhledem k délce dodání na to prdím. Byla to spíš ilustrace botů, které bych si představoval. Tady např. v Rockpointu jsou hezké Keenky, ale cena je dost mimo…(pro mě).

          0 0
          • tromboonen  

            Musis to objednavat zasadne podle delky nohy v mm, pak to je bez problemu z Ciny i odkudkoli odjinud, pokud nejde o nejake extremy typu uzke spicate tvrde boty vs. siroka noha, u tohoto typu bot bych se toho nebal, ale vetsinou se da vycist i sirka, respektive obvod nohy v nejsirsim miste..

            0 0
          • jIrI___  

            Já mám od různých výrobců boty velikost 44 (O´Neill) – 46 (NB). A protože jsem nějaký ten pátek brigádničil v obchodě s obuví, tak mám zkušenost, že i jednotlivé modely stejného výrobce se velikostí liší. Jediné, podle čeho se dá jakž takž orientovat, je délka chodidla. Ale zas někteří výrobci v číslování boty udávají délku stélky, jiní délku chodidla pro kterou je bota ušita. Takže bez vyzkoušení je to taková ruská ruleta :)

            0 0
            • Adam1985  

              Jj, to vyzkoušení je důležité – abych to pak nemusel posílat nějakému Mao ce Tungovi na výměnu!:-)

              0 0
      • jIrI___  

        Trekové boty, u kterých je předpoklad, že v nich budeš trávit dlouhé hodiny chůzí po nezpevněném terénu a musí dobře sedět, bych z Číny fakt neriskoval.

        0 0
        • Adam1985  

          Otázka je, zda boty v renomovaných obchodech se štítkem „made in china“ nemají stejný původ…tzn. že by byly srovnatelné i velikosti, ale samozřejmě to může být úplně jinak a nákup na Alliexpresu je hovadina – viz. můj předchozí příspěvek s dodáním.

          0 0
    • Yura  

      Hrozne nerad menim to co funguje. Tak mam uz druhej par tehle a v zasobe mam ještě jedny lol. :D Ted premyslim, ze je strelim tak za 15 stovek i s poštovnym.. Velikost 44,5. V tech prvních mam nachozene a najezdene na kole fakt hodne, nosim je celorocne(na zimu staci naimpregnovat a jsou ready i do mokra) a jsou furt ok, jen by to chtelo nove vlozky..

      http://www.molo-sport.cz/…e-tex/72031/

      0 0
      • Adam1985  

        Díky za odkaz. To máme stejné – ale já bohužel už můj současný model neseženu a to mě mrzí, protože jinak bych neřešil a koupil si je znova. Vydržely dost, i když je pravda, že podrážka – s označením Vibram – zas tak trvanlivá nebyla. Myslím u obuvi Merrell – dost se sešlapala, lépe řečeno vnějškem vyšmajdala – to u Garmontů (bez Vibramu) se nestalo. Ale možná to byl jen „problém“ mých botů a ne značky jako takové.

        0 0
    • AV  

      Dávám přednost ´New Balance´, ale vzhledem k nestandardní délce chodidla (31 cm) musím brát (ač nerad) i jiné

      0 0
    • KoudakT  

      Zkus kouknout na Grisport. GTX nemají, mají jinou membránu, ale jsou celokožené a po tom, co jsem je rozchodil, se mi v nich chodí dobře. Mám tyhle

      http://www.grisport.cz/…ympatex.html

      Ale třeba by se tam dalo najít něco do tvého rozpočtu.

      0 0
      • Adam1985  

        Díky za odkaz – takové, ale kotníkové, mám na zimu a luxus – letos už asi 6tá zima a s trochou péče to na nich nejde znát.

        0 0
        • KoudakT  

          jj, ta kůže je pevná, ta vydrží. Jediné, co trpí, je podrážka a ta jde vyměnit a botka je zase jako nová.

          0 0
          • Adam1985  

            Tý jo, vyměnit podrážku? Já se občas někam projdu, ale podrážka je pořád OK – asi budu muset začít víc šoupat nohama!:-)

            0 0
            • KoudakT  

              Ono asi i záleží na terénu. Ale už jsem na různých botách nechával měnit podrážku několikrát.

              0 0
    • Adam1985  

      Současné boty mám tyto: http://www.rm-sport.cz/…th-black.htm

      když vidím tu cenu, tak je tu něco špatně – před cca 3mi lety jsem je kupoval za 1500kč!:-)

      0 0
    • Erknold  

      http://www.propom.cz/…36-span.html spokojen jsem byl s těmito. Je to kůže, dá se voskovat, neklouzaly a držely. Za tu cenu super bota. Teď mám nějaké slušivé keen a to je hrůza.

      0 0
    • Manzak  

      Mam Columbia Redmont

      Jsou teda lehce pres tvuj cenovy limit, tak leda ze by byly nekde v akci. Ale ja jsem s nima trefil hrebicek na hlavicku, sednou perfektne na moji nohu, a jsou velmi pohodlne. Urcite je jednou v budoucnu koupim znova pokud je budou mit. Nakonec si ale stejne musis vybrat ty sam neco co ti sedne na nohu, takze snad jen jako inspirace.

      0 0
      •  

        nemá někdo ozkoušený tyhle Columbie s tou jejich vnější membránou outdry extreme https://www.sportisimo.cz/…reme/157697/#…

        0 0
        • Manzak  

          Pokud ti jde ciste o membranu, tak kazda membrana v bote se drive nebo pozdeji rozlame a bota prestane byt vodotesna.

          0 0
          •  

            Právě proto mě zajímá membrána na botě a né v botě jako je třeba goretex

            0 0
        • Maka123  

          Nosím Columbie snad desátý rok, vinikající boty a neteče do nich.

          0 0
          •  

            dneska jsem je měl ve sportisimu na noze a padnou jak ulitý, trochu mě znejistěl ten lehce pogumovaný pogumovaný membrány ale snad to budou mít vyzkoušený, na netu jsou nějaký videa z testování, za necelých dva a půl je asi vyzkouším, jestli se tomu dá uvěřit až po vyzkoušení https://snow.cz/…a-do-prodeje

            0 0
            •  

              boty zakoupeny v kamenné pobočce sportisima za 1899 Kč, víkend prochozený v lesích při hledání hub které prostě u nás nerostou. Spolu s kvalitníma ponožkama odvod potu velmi slušnej a zvenčí jsou prostě nepromokavý, podrážka neklouže, pro mě velmi pohodlný https://www.sportisimo.cz/…reme/157697/#…

              0 0
            • roman 3D  

              mám je druhej rok a stále jako nový, max. spokojenost, sehnal jsem je pod 2 tis. Kč

              0 0
    • roman 3D  

      nemá někdo tip na tyto trekovky The Nord Face¨Vectiv, kde je sehnat někde v akci ?

      https://www.eobuv.cz/…f-black.html

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.