OT- uzavrete sluchatka za 1 500-2 000

9 nepřečtených
  • myscho

Ahojte,

mate nejaky tip na sluchatka cca v tejto sume? Cinu nechcem, Ebayu a Amazonu sa nebranim.

Spunty, alebo musle – tam nie som uplne rozhodnuty.

Pouzitie: hlavne kancl, obcas beh a chodza.

Kvalitou zvuku by som sa rad pohyboval aspon na urovni Koss Porta Pro.

Hudba: alternativa, rock, pop, jazz, podcasty.

Dik.

0 0
    • tonik666  

Do kanclu chces velka sluckatka kvuli unave a otlaceni usi. V tehle cenove treba superlux hd688 nebo akg k240.

na ven jsou nejlepsi levnejsi soucasna sluchatka akg y50, jiank marshall major ii tez fajn.

0 0
    • motacek  

Cau, ja bych doporucil tohle:

https://sluchatka.heureka.cz/…-jays-three/?…

Jsou to spunty, kupoval jsem je pred 5ti lety za 3k. Porad slapou a zvuk luxusni

0 0
    • Alhas  

Podívej se na D test. nedávno tam byl velký test sluchátek.

0 0
    • MateSP  

Koss Porta Pro jsou sice hrozně moc rozšířená mezi lidmi, ale rozhodně bych je nebral jako etalon dobrého poslechu. Hlavně kvůli těm děsným basům jsou tak do tramvaje. AKG mám rád a jedny polootevřená mám doma taky. Konkrétně 240 jsem neslyšel, ale kdybych vybíral pro sebe (brzo mě to čeká) tak bych bral od nich jakákoliv uzavřená určená na domácí poslech. Ne studiová ani pro DJ.

Koukni na avmanii nebo hifiroom, řeší se to tam furt.

0 0
    • Myrra  

Takstar pro 82. Na head-fi je thread, jinak o nich nikdo neví. Už mám doma dvoje, za tu cenu mi to nedalo :-o

0 0
      • mr.antik  

Jako spokojenej uživatel Takstarů (který předčily očekávání) bych se rád zeptal, kde se dá sehnat nějaký za rozumnou cenu kvalitní sluchátkový kabel? Na jedné straně jack 3,5mm, na druhé straně 2,5mm.

Co jsem našel tak nějaký základ asi za 70,– a nebo pak okolo 1000,– a ani na jedno nemám mentálně… Nic mezitim nevidim ale asi nevim kde to hledat.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.