• koniferrum

    Servus, planujem vikend na biku v okoli Ostravy, viete mi odporucit poriadne kopce v okoli plus nejaky aquapark do 50km od Ostravy?

    0 0
    • Milvus888  

      kravaře,olešná,bo­humín..

      0 0
    • jIrI___  

      Očápat se chodím na čapkárnu . Ale ono to zas není tak úplně aquapark a mám obavy, že v okolí žádný „skutečný“ aquapark nenajdeš. A v okolí Ostravy žádné kopce nejsou, to musíš zabrousit do Beskyd.

      0 0
    • WEGO  

      Kopce se tu najdou, ale v Beskydech jich je mnohem víc na menší ploše. Stačí dojet jen na ,,začátek Beskyd'' např do Skalice, Janovic, Malenovic apod (cca 25km od Ostravy / cca 5km od Frýdku-Místku). A nebo do Frýdlantu nad Ostravicí (sousedí s Malenovicemi) a od tama se dostaneš po cyklostezce za cca. 20 minut až do Ostravice (pod Lysou horu). A aquapark doporučuji na Olešné (prakticky hned u FM)… předpokládám, že máš na mysli vnitřní… je tam i venkovní, kolem toho jsem jel před asi týden a nebyl v provozu a dle počasí už asi ani nebude.

      0 0
      • koniferrum  

        Zhruba tak som to mal v plane…v piatok vyrazit zo Ziliny cez Velke Rovne a Turzovku smer Ostravice…len to tam skoro vobec nepoznam tak som sa chcel poradit kam este potom v sobotu (smer Opava?) a vecer asi ta Olesna…a v nedelu naspat zrejme cez Trinec, Jablunkov, Makov a Zilina

        0 0
        • WEGO  

          No ona ta stezka Ostravice – FnO není zcela dostavěná, ale dojedeš na nadraží v Ostravici a vydáš se jako by na Lysou horu a asi po 200m od nadra přejedeš most a hned za ním odbočíš do leva (ho restaurace U řeky) a od tama pojedeš po šipkách a dostaneš se až do FnO.

          Stezka není zcela hotová, já tam jel přesně před týdnem a už to měli připravené na položení betonu – čili zpěvněný povrch – mi to po něm frčelo skoro jako po asfaltu :-)

          0 0
          • koniferrum  

            To by som sa uz pre istotu na mieste spytal domorodcov kade presne :) Spevneny povrch bohato staci…mam crossa ale zmakol som s nim uz aj kameninovy zjazd (sice opatrne ale zvladol) z Chaty pod Suchym :)

            0 0
    • pitos  

      Kopce u Ostravy nedoporučím ale nejlepší a nejbližší aquapark je jen o kousek dále v polsku ve Wisle.Z Havířova to mám 50km,jezdím tam sice jen v zimě přes týden a hlavně do vířivek, ale mohu dopořučit.

      http://aquapark.wisla.cz/

      0 0
      • koniferrum  

        tam som bol presne pred mesiacom :-D aquapark je tam naozaj skvely ale radsej by som siel tentokrat spoznat ine miesta…takisto su tam fajne stupania. od Hrcavy cez Istebnu az do Wisly a na Bialy Kryz, viac sme vtedy bohuzial nestihli, ale doporucujem…takisto ceny maju prijatelne

        0 0
        • pitos  

          Jasně chápu, jen se obávám že aquapark podobných kvalit tady v okolí nikde nenajdeš.Navíc za takové ceny.

          0 0
          • bosmilan  

            Lidi co znám,tak většinou jezdí do Bohumína nebo Kravař a i tom polsku jsem už slyšel.

            0 0
            • pitos  

              Jak jsem už psal,jezdíme tam převážně do whirpoolek.Je jich tam nějakých 7 velkých s různou vodou.Pak 4různé sauny+ledová.Pla­vecký bazén kde je klídek.

              Tobogány a podobné atrakce mě alespoň v ČR nelákají.Žádný tak velký komplex s takovou nabídkou tady neznám.Jezdím tam jen v týdnu večer a je tam minimum lidí…pohoda.

              0 0
              • koniferrum  

                tak Wisla je v tomto jednoznacne naj co sa tyka asi celej strednej europy…a najma tie ceny kde su vsetky tie sauny, virivky a posilka v cene…mne vsak ide najma o bike, kopce a spoznavanie dalsieho kuta mojho okolia :-) tu vodu beriem ako relax na sobotu vecer…proste chvilu vypnut a zrelaxovat. na to by aj Olesna mala stacit

                0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.