• HLAVA

    zdravim prosím neznate někdo jejich domovskou stranku?? diky moc :)) nemužu ji najit…vim že to sem nepatři ale co už

    Orange County Choppers

    0 0
    • HLAVA  

      už sem nasell :))

      0 0
    • maxtor  

      Když jsem byl v roce 2003 ve státech, tak jsem nechápal, že něco tak stupidního se může v televizi vysílat. Spolubydlící na to pořád hleděl, tak jsem trpěl. Práci dělali podle všeho dobrou, to bezpochyb, to bylo asi tak vše. To už tahle kravina dorazila i k nám???

      0 0
      • navikin  

        Nic ve zlým, ale myslím, že jak ta rodina vyrábějící motorky, tak fůra jinejch lidí by nazvali stupiditou věčné zaobírání se gramy komponentů, charakteristikami vidlic, tuhostí rámů, … . Každej je postiženej jinak :<)

        0 0
        • maxtor  

          Já jsem nekritizoval jejich práci – ta je hodně fajnová a jejich výtvory jsou prostě a jednoduše dokonalé. Ale ten pořad, taková reality show, co šel v americké televizi, to byla naprostá tragédie. Ale takových tam bylo víc.

          0 0
          • navikin  

            Vždyť o nic nejde, jen o úhel pohledu. Vem si, jak by asi musel trpět pěstitel citrusů, nebo chovatel akvarijních rybek, nebo filatelista kdyby musel (z jakéhokoliv důvodu) přečíst sumu týdenních příspěvků z B-F. Já ty motorkáře viděl na některém programu kabelovky, po třetím dílu už to bylo únavný, ale na nějakém motorkářském fóru to je třeba v kurzu jako tady grafy vidlí, nebo co já vím, … :<)

            0 0
            • maxtor  

              Souhlas. No, popravdě, kdyby podobný pořad byl o kolech, tak to hltám vteřinu po vteřině a ještě bych si to nahrával na videl:-) A myslím, že většina uživatelů BF taky.

              0 0
    • scret  

      davaj to tusim na Discovery channelu… dobrej porad…dobry blazni..:)

      0 0
      • nooski  

        jj je to na Discovery. Když už na něco hledím, tak preferuju Bořiče mýtů (?Mythbusters?). Nikdy by mě nenapadlo, že lučišník dokáže rozštípnout na první pokus bambusový šíp, nebo dát na půl roku mrtvé prasata do Corvetty:)

        0 0
      • jirkacv  

        jo taky na to cumim :) Taky je dobry jak se to dela, je tma ukazano jak se vyrabi kde co, vsechny kroky ve fabrice a tak :) na OCC koukam, a sou to borci (nejvic se mi libil asi commanche bike).. takocyh dokumentu tam je ale vic, hlavne jsou ale o autech (American hot rod napr :) )

        0 0
        • scret  

          jj,How its made je dobrej porad,na to cumim rano nez jdu do prace:)

          0 0
    • Kero  

      Ja som to pozerával a hlavne ma zaujal fakt, že z malej firmy z pivnice sa premenili na veľký podnik zarábajúci milióny. A pritom sa mi tie choppre moc nepáčia, ale myslím si, že im k sláve, ktorú majú v amerike podstatne dopomohol Discovery channel.

      0 0
      • pos3k  

        z pivnice?

        ja mel za to ze senior mel uz dost dobre zavedeny obchod s kovem, choppery zacali delat v garazi to jo :)

        jinak sledoval jsem to od zacatku, spis me zajima vysledek nez kdo a kolikrat roztriskne dvere, naboura auto, kdy dostane junior od seniora kazani..atd.

        stejne tak rad sleduji american hot rods, mistrostvi ve staveni motorek (indian larry..), ruzne renovace starych aut (GB, USA) atd…potrebuju trosku pomalejsi tempo deje nez je v pimp my ride :D

        0 0
    • sway  

      Bike builders showdown je IMHO lepsi – je to v principu v zasade to samy, ale jde o to, z dve firmy stavi asi za 9 tydnu kazda svuj chopper a pak soutezi na nejaky akci – lidi hlasujou, kterej je lepsi.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.