• gobike

    Kdo byl? Jak se vam to libilo? Kolikati jste dojeli? Joa pokud mate nekdo nejaky fotky, tak honem sem:)

    0 0
    • sportovni_biker  

      Tak já jsem samozřejmě byl :-) Startovali jsme s Gobikem hooodne ze zadu, kolem nas batuzkari. Po odstartovani jsme jeste tak 3 minuty staly a nakonec i rozjeli :-) Rychlost závratná, hobíci si uživali atmosféry, ale pro náas teda nic moc. V prvním stoupáním začali slízat a vyhýbat se kalužím, přes větve přelízali, no byla to hrůza. Jako bonus jsem si nechal od startu omylem zamčeného Recona a jel tak asi 5 km než jsem to zjistil :-D

      Nakonec se mi podařilo urvat 202 pozici celkově, s časem 2:31:50.9. Zlepšení od minulého roku o 14 minut :-)

      0 0
    • grafik  

      taky taky, a ze se nepochlubis vysledkem .. na to ze ti neni ani 20tak jezdis dobre, dokotore :) Cilovy cas ± 2:37 oproti lonksu zlepseni o 40 minut. Tentokrat se mi podarilo zavod dokonale uzit, startoval sem asi jednu dve rady pred gobikem, prodrat se dopredu mi celkem trvalo ale zadna tragedie, cim vic se clovek dostaval ke spici tim min se chodilo pesky nebo jezdilo na kaspara, zkousel sem jeste v poslednim asfaltovem kopci dat macimaum bikeru, ale na vic nez 8 sem nemel sily – libilo se mi jak v tomto useku jel kazdy nadoraz a bojoval o kazde mistecko, sqeleee. Z me strany spokojenost maximalni. Posilam gratulaci Koldovi za nejlespiho obecniho bikera :)

      0 0
      • gobike  

        No ono to zase tak moc k chlubeni neni(2:45), ale diky za pochvalu:) Chce to vic trenovat no, jenomze ja sem linej :) Mne se to moc libilo a zavod jsem si taky uzil, jenom jsem se celou cestu modlil at nepichnu, bo kdyz jsem videl co chvila nekoho lepit, tak si rikam ze to prijde urcite i na me:) Nastesti nic. Ty jsi mel s tim defektem taky stesti, co? ;) Jinak taky velka spokojenost, mozna ta prvni obcerstvovacka mohla byt driv…

        0 0
        • grafik  

          mel no :), citil sem cca 100m pred cilem ze neco neni v poradku, nastesti defetkt prisel v „pravy cas“, letos mam desivou bilanci – temer co zavod to defekt :/

          0 0
      • petryk  

        No, chtěl jsem se Tě držet, ale řízl sem sebou do ostružin, když jsem předjížděl chlapce z Velocentra na tandemu a pak už jsi byl v nedohlednu. Protoze jsem se moc necitil, nic jsem nehrotil, jel jsem v klidu, obcas schovanej, nechaval jsem se tahat od jinych a prijel jsem do cile svezi, usmevavy a spokojeny. Bezvadnej zavod, kterej me vlastne ani nebolel:) Zitra jedu na silnici a vecer v Prerove spinning:) JInak gratulace ke slusnemu casu a velmi solidnimu zlepseni

        0 0
        • gobike  

          celej olomouc jsme jeli za vama a na zavode jsem jel vedle tebe ale ty si mel defekt nebo co, v jednom kopci si najedlou zajel nakraj a pak jsem te uz nevidel. Teda snad nikdo jinej nema bily gt s foxkou :)

          0 0
          • gobike  

            pardon, Celou Olomouc… to jenom abych to dobre sklonoval :)

            0 0
      • kolda  

        ha ha, dikec :) tak jsem si konečně stoupnul na bednu :)) ale místní borci byli nějak rozladění, že se mezi ně nacpal přistěhovalec.

        jinak závod super, užil jsem si to na pohodu. akorát v prvním stoupáku mě nějakej umělec shodil z kola a ještě kolem toho byly blbý kecy :(

        tak příští týden na drásalovi!!

        0 0
    • banton  

      Tak já jsem byl na 78 místě…na to že jsem byl týden nemocný a jěště v den zavodu mel teplotu a rymu tak to celkem jde…prosil jsem at nemam defekt a ten posledni sjezd me vzdycky dostane…ten je krutej..

      0 0
    • vit  

      2:44 , spokojenost :-)

      0 0
    • Gorgov  

      Tak nakonec taky spokojenost, ikdyž s nehoráznym štestim. Přijeli sme tam 25 min před startem. 6 minut před startem sem pichnul a měnil duši. Nestih sem ji pořádně nafoukat a mastil na start. Dorazil sem 30 vteřin před a hned se do mě pustila nějaká místní semetrika, že prej si přijedu poslední a du do první řady…byl sem docela sprostej:) tak hned do mě začali prudit ostatní a já byl rád že už se startovalo, vypadali, že by si snad pro mě i došli:) Nakonec velký štěstí- s měkkou zadní pneu se mi povedlo nedefektit a pojet na 10. místě, v kategorii prga. No a vyhrál sem mašinu, takže už to s tim kolem nemusim moc hrotit :DDD

      0 0
      • Darkson  

        tobě se to nějak rozjelo, co závod, to bedna. gratulace!

        PS: až pojedeš kompenzační trenink, budu s tebou moct na silničce vyjet:-)

        0 0
      • Ruprecht  

        Jura Kaňkovský skvěle zvládl řazení závodníků a nekompromisně vykazoval všechny, kteří se snažili na úkor ostatních zajistit si čelní postavení na startu.www.kolopro.cz/…ultovka-.htm :-)))))

        0 0
        • Gorgov  

          jako doufám že to myslíš fakt jako vtip, protože to co tam prej předváděli nebylo pěkný. Nevim přesně, přijel sem na start pul minuty před. Ale posílat kluka, kterej má na to ten závod vyhrát a je na 90% jasný že bude v první desítce dozadu za turisty mi přijde vyloženě hloupý.

          0 0
          • vlk  

            nj, ale jak to mohl vědět, on se tam totiž každý tváří jakoby to měl vyhrát :o) Příští rok máš ale díky umístění jasnou přední řadu ne?

            0 0
            • Gorgov  

              já nevim, nemůžu za to, že sem 6 minut pře startem píchnul, měnil duši a musel dojet na start tak pozdě, ještě nazlobenej že mam poloprázný pneu. Prostě beru to tak že vim kam patřim a tam jedu, když se mě pořadatel zeptá, slušně odpovim, nemám s tim problém. Do mě se ale pustila nějaká babizna že prej sem nějakej hajzl či co že tam předjíždim. Normálně bych jí vůbec nebral v potaz, ale byl sem fakt vystreslej z toho pumpování na poslední chvíli:)

              0 0
          • Ruprecht  

            snad jsem tam těch smajlíků na konec dal dost, ne?

            0 0
        • Beeda  

          jo kamo, i velky jura se muze seknout:-))

          Velkým příslibem jsou mladí závodníci Jan Šťastny (Bike Live Club…

          ..www.kolopro.cz/…ultovka-.htm :-)))))

          0 0
      • kolda  

        no, pokud jsi neměl domluvený místo v první vlně, tak se nediv. „normální“ lidi tam stojí před startem třeba 40 min, aby si chytli slušnýho fleka.takže pořadatelé logicky vyhazovali ty, co chtěli očurat ostatní a předbíhali do zóny pro prvních 60 a elitu.

        chápu, že s tvou výkonností do prvni vlny patříš, ale měl jsi to mít domluvený.

        jo a jestli jsi držkoval na Jirku K., tak buď rád, žes ji nechytnul :))

        0 0
        • JancA  

          prvních 50 a první tři z kategorie dopředu můžou, podle pravidel KPŽ. Tak co by tam nešel. Já stála kolem 100 – 150. místa a už to bylo dost peklo, ten start mi přišel hodně nešťastně zvolenej. Závod byl hroznej, ani na Novacupu mi přišlo že se nejelo v takovejch zástupech,připadala jsem si jak na dálnici, vůbec se to neroztrhalo. do kopce se (měla jsem defekt zázračnejch no tubes:))))takže propad asi o 200 míst:) absolutně nedalo předjíždět, všichni tam padali nebo rovnou šli pěšky, prostě pak už mě to sralo a jela jsem velmi volně.jezdit celej seriál je pěknej vopruz – místo závodu u Prahy se trmácíme přes celou republiku kvůli ucpanejm lesům u Olomouce.peklo.

          0 0
          • grafik  

            kdyz pichnes na zacatku zavodu tak je jasny, ze dojizdiz spicu temer z konce, to je opruz na kazdym zavode, bohuzel na chvostu nejsou tak dobre technicky vybaveni bikeri jako ses ty. To ze se nedalo predjizdet je pekna blbost, na trati neni snad ani jeden singletrack z 90% jsou to siroke cesty. Dle tvych navstev na foru soudim ze mas celkem dost najeto a predjet 200 bikeru hlavne v „kopcich“ v polovine zavodu by nemel byt vubec problem, to ze te nasere defekt a ucpana dalnice je tvuj problem … nebylo by lepsi na ty „opruzy“ vubec nejzdit ?

            0 0
            • JancA  

              ňákej vostrej lokální patriot koukám. najeto dost nemám ani omylem,nicméně se můžu vyjádřit k závodu,ne?o de­fekt vůbec nešlo, to tam mělo dost lidí – ale předjíždělo se opravdu špatně – asi to teda neumim. Závod se mi nelíbil, nevidim nic hezkýho na tom, když jedu v davu od startu do cíle.fakt promin:)

              0 0
              • Smazaný účet  

                Tak ti nevim,prijde mi ze mnozstvi lidi je urcovany predevsim kvalitou zavodu a jeho znamosti.Zavody bez lidi by asi ani nebyly zavody,predjizdeni a nekonecny osobni souboje s lidma jsou na dennim poradku a patri k nim.Ja to mam rad a malinko nasranej byvam az kdyz trikrat nytuju retez a dvakrat lepim…ale asi je to kazdyho vec.Jenom bych nehazel hnuj na dobrej a peknej zavod jako kazdej jinej.Proste mi neprisel nijak silenej.Bylo hur…

                0 0
              • kolda  

                no, minimálně od půlky se to docelo roztrhlo. já bych třeba kvůli trase jako je OL 50 přes půl republiky nejel. jezdím ji proto, že to mám doslova u baráku a je to můj „domácí“ revír. cestovat jsem ochotný kvůli závodům typu Drásal nebo Sudety.

                pokud objíždíš celou KPŽ, tak k tomu máš asi důvod. pokud to bereš jako opruz, tak fakt nechápu, co tě k tomu vede.

                ad Gorgovův problém – já jeho místo vůbec nezpochybňuju. ale pokud neměl start. číslo < 50 nebo v kategorii MEL, tak mohl pořadatelům slušně říct, že do té prvníl lajny patří. a ne být na ně sprostý, když se tam cpe pár minut před startem. prostě trocha slušného chování neuškodí.

                jinak příště přeju žádnej defekt a lepší pocit ze závodu, kam se vypravíš. jo, neměla jsi tres Survival nebo tak nějak? mám pocit, že jsme se pohybovali na trase zhruba stejně (než jsi píchla :) )

                0 0
                • JancA  

                  nechtěla jsem to tady rozhodně vyhrotit, ale můžu zcela svobodně vyjádřit subjektivní dojmy ze závodu,ne? a nekoukám na to, jestli mě postihly technický problémy na trati. Prostě zatim to byl Z MÉHO POHLEDU nejhorší závod sezóny. Počtem lidí, trasou, výběrem startu atd. ok?Jela jsem i Novacup (kde je lidí 3× tolik) a takhle zacpaný to nikdy nebylo). no nevim, nemusíte hned startovat.

                  0 0
                  • Polka  

                    Ja se te Janco zastanu ;-) Na ten pocet lidi mam totiz uplne stejnej nazor – me to letos uz tradicne moc nejelo a pohyboval sem se kolem 350 fleku a to byl problem proste. Vsude kolem samy „Jarini“, u kterejch sem nevedel co vymysli v dalsi zatacce, u sebemensi kaluze jeli jak posrani. Jestli nekdo nechce ****** sebe a kolo tak at jezdi silnicu pls! O korenitejch sjezdech ani nemluvim a jet mimo stopu bylo docela o hubu. Pred poslednim brodem nakej magor s defektem prechazel silnicu a ja malem skoncil ve skarpe…no na lidi letos otresny.

                    Jo nakej Survival sem kolem sebe obcas taky videl.

                    0 0
                  • kolda  

                    však to nikdo nehrotí. kdybych to chtěl hrotit, tak bych napsal, že pár lidí, co mě na trati vyprudilo, mělo pražský přízvuk :)

                    jinak si myslím, že reálná kapacita takových závodů je ± 500 lidí. pak už to je tlačenka.

                    předloni jsem jel maraton v Karlově pod Praděm, 200 startujících, krásná trasa, pohoda maximální. škoda, že to zatrhli ochranáři.

                    0 0
                • Zerocool  

                  myslím, že jsem se kolem Janci taky pohyboval a tím pádem asi i kolem tebe, měl jsem černý dres bez rukávů…

                  0 0
                  • kolda  

                    jo, to je možný. já jsem jezdil mezi 160–170 flekem, takže pokud jsi se pohyboval kolem 200, jak píšeš výš, mohli jsme se vidět. měl jsem taky dres bez rukávů „OPAVA Medic Assist“.

                    jinak jsem myslel viděl i tvoji ženu. jela jako ďabel :)

                    0 0
                    • Zerocool  

                      jojo, díky, do kopců je nebezpečná…,,ne­víte, jak se dostat na startu do té první chráněné zóny???

                      0 0
                      • klingon  

                        Tak to by me taky zajimalo, jak byt na startu na nejakem slusnem miste bez toho, abych tam musel 45 minut tvrdnout :-)

                        0 0
                        • kolda  

                          nejlépe zajet do 60 místa :))

                          0 0
                          • Zerocool  

                            je to někde popsáno v pravidlech???

                            0 0
                            • Ruprecht  

                              //Řazení na startu

                              Prvních 60 jezdců podle průběžného absolutního pořadí budou mít rezervovanou přední startovní pozici v následujícím závodě.

                              V případě, že je závod současně zařazen do PTI a ČP ½ MX, řadí se prvních 30 jezdců podle průběžného absolutního pořadí z obou soutěží.

                              Všichni tito jezdci budou spíkrem závodu jmenovitě vyzváni, aby se před startem dostavili do prostoru, který je pro ně vymezen. Závodník je povinen se po výzvě neprodleně do tohoto prostoru zařadit a dbát pokynů pořadatele. Vymezený prostor se 5 minut před startem uzavírá, pokud pořadatel neurčí jinak.

                              Ostatní účastníci se řadí do dalšího vymezeného prostoru dle svého uvážení s ohledem na svojí výkonnost a zkušenost.

                              // www.kolopro.cz/Staticka.php?…

                              0 0
                          • klingon  

                            Kdyz jedes jen jeden-dva zavody ze serialu tak to jde dost tezko, byt do 60 celkove :-) Jinak to ale je rozumny pravidlo. Docela by me zajimalo, jaky rozdil by byl v cili mezi stejne zdatnejma borcema (co jezdi na slusny urovni), kdyz by jeden stal v prvni lajne a druhy kolem 200 mista. Na letosnich Mastalich se mi povedlo stat na startu hodne vepredu a bylo z toho 10 misto! (a na pristi rok VIP box:-)))

                            0 0
              • johny.h  

                Jak jsi to prosím Tě provedla?! Já je k neskutečné spokojenosti vozím cca 2 měsíce, tlak tak 2,7 zadní a 2,5 přední a super! Jednou jsem teda taky píchnul, ale hřebík asi 6cm a šikmo skrz plášť, takže 2 díry – Král Šumavy.

                0 0
            • Vymi  

              jo tak si prestav ze jsem dojel domu a mel tez zadni prazdne :-) jinak jsem ze sebou spokojeny i pres muj hendikep narazeny zebra jsem jel na max… sem tam zada me chytli ale co se da delat zavod bezva priste jiste jedu… a hociny co jeli s nami to bylo fak luxus :-) dobrou…

              0 0
              • dav33  

                hele ani nevím, kde jsem tě předjel, hledal jsem dres lynx a nic…startovali jsme s lukem pěkně vzadu, odhaduju tak 600-ti stý…prvních cca 10km šílenství, pak se to trochu rozjelo, ale v jakémkoliv kopci se muselo slézt, protože lidi nejeli a neuhnuli…

                0 0
                • Vymi  

                  no dres jsem mel LYNX ale novej takovej bilo stribrno sedej :) byli s jsme s grafikem tak v pulce… :-D

                  0 0
                  • dav33  

                    aha, proto jsem si tě nevšim. musel jsem tě někde na trati minout, protože jsem dojel chvíli před tebou. byl jsem na druhé občerstvovači, když tam začalo chcát…měl jsem modrý dres -bývalý us postal.

                    0 0
                    • Vymi  

                      no me sis nevsiml porad jsem nekoho hecoval aby neslezl z kola :-D abych nemusel pesky :-D

                      0 0
          • Splinter  

            Není to trocha sebestředný?? jezdit celej seriál je pěknej vopruz – místo závodu u Prahy se trmácíme přes celou republiku kvůli ucpanejm lesům u Olomouce.peklo.

            0 0
            • JancA  

              sebestředný?ne,ne­ni.to je jen konstatování toho jak se stát otrokem seriálu, resp. vlastního času. ale je to moje blbost, sama jsem si do toho dobrovolně nastoupila. a podruhý..a taky poslední.veškerej soukromej život se odsouvá, víkendy na závodech:(

              0 0
          • Zerocool  

            viděl jsem tě na trati. chvíli jsme jeli spolu…

            0 0
        • Gorgov  

          nevim na koho sem držkoval, neznám ty lidi. Rozhodně si s tim začali oni. Nevim co bych měl mít domluvený, sem v seriálu 3. a prvních 50 nebo kolik má místo v první vlně. Ale rozhodně se postavim za Frýbu, kterej v první 50ce neni, protože neobjíždí celej seriál, ale výkonostně je na tom tak, že, pokud by ho postavili dozadu, akorát sundá nevim kolik ostatních. Lidi by měli bejt natolik soudný, aby si stoupli zhruba tam kam patřej. V zahraničí to celkem funguje, u nás je běžný, že si tlustej děda stoupne hodinu před startem na lajnu a nehne se. Pak startuje zepředu, asi mu to přináší nějaký uspokojení, ale to pro všechny zůčastněný docela nebezpečný.

          0 0
          • Darkson  

            souhlas

            0 0
          • Polka  

            Tak tak. Uz si projel tu masinu? :)

            0 0
            • Gorgov  

              no jasně, jezdí jak drak :D

              0 0
              • vlk  

                No teda a kde máš přilbu, to neznáš dopravní předpisy? A ještě k tomu alkohol(pivní kužel) před jízdou :o))

                0 0
                • Gorgov  

                  no jo no jo, to bylo jen parkoviště:) a ty flašky už byly prázdný. Ale překvapilo mě jak to jede, řekl bych tak 50–60km/h:)

                  0 0
                  • vlk  

                    Ty jo, 60km/h? Tak to musí být záhul, tak nízko nad zemí-to bych se bál i na tom jet, v zatáčkách bych asi přišel o kolena :o)

                    0 0
                    • Gorgov  

                      přesně tak, ta rychlost je relativní, jak si nizko nad zemí, zdá se ti ta ryhlost fakt velká:) Kolena sou v pohodě, v podstatě směřujou šikmo vzhůru, dřív dřu podrážkou:) No ale asi pujde holka do světa, teď si ji tejden užiju, ale pak ji asi pošlu.

                      0 0
              • Polka  

                Husty :DD

                0 0
          • kolda  

            no to je jasný, o tom nikdo nediskutuje. ale jsou tady někde vypsaný pravidla, který jsou myslím docela rozumný.

            pokud došlo k nějakýmu nedorozumění, tak se to dá vyřešit v klidu ne?

            jinak s těma nesoudnýma lidma, co si stoupnou dopředu a pak dělají akorát zmatky máš pravdu.

            a bacha, ať se na nové mašině nezrakvíš :))

            0 0
          • vlk  

            „Lidi by měli bejt natolik soudný, aby si stoupli zhruba tam kam patřej.“ -seš velký optimista. S tím umístěním co máš v seriálu si to neměl řešit, jít normálně dopředu a pořadatelům klidně říct, že jsi 3 v seriálu, že sem právem patříš a hotovo. Nicméně blbí lidé jsou všude, to musíš překousnout a užít si to pěkné a nenechat si to pokazit. Tak držím palce, ať se ti podaří vyhrát celý seriál.

            0 0
    • Zerocool  

      Od startu se mi jelo parádně, což nebývá zvykem, postupně během závodu to pokračovalo taky slibně, až na nějaké ty křeče ve stehnech, posunul jsem totiž kufry na tretrách, takže hodně bylo přenášeno právě na stehna. Po asfaltovém výjezdu jsem si říkal, že je to za mnou, ale smůla si pro mě přišla v posledním kamenitém sjezdu (na tachometru 50,49km), kde jsem chytil defekt, rezignovaně jsem si tam lehl na tu louku, poté jsem vyměnil duši na dojetí, ale málo jsem nafoukal a chytil další defekt, tak jsem to doběhl ještě ze dvěma týpkama, jinak závěr jsem dojížděl s týpkem z Mapei, který dojel 205, takže bych dojel asi 206., čas asi těsně nad 2:32. Jinak moje druhá polovička 5. místo mezi ženama absolutně a 200.místo celkově, ale prý jí to nějak nejelo…

      0 0
    • Smazaný účet  

      Zavod to byl uzasnej a hodne povedenej,tatinek si ho nemohl vynachvalit…skoda ze jsem ho nemohl jet protoze jsem byl nemocnej,trhalo mi to srdce byt v roli obycejnyho divaka…snad pristi rok…

      0 0
    • klingon  

      Na tenhle zavod v dobrem moc vzpominat nebudu. Od stredy sem mel zazivaci problemy ale uz sem mel zaplaceny, tak me bylo lito to nechat propadnout. Na startu sem byl pul hodiny predem a stejne tam uz caa 150 lidi cekalo. Prvnich 20 minut bylo krutejch, jel sem nadoraz, abych se dostal dopredu. Pobavilo me, kolik lidi kaluze na zacatku objizdelo, jako kdyby doufali, ze po zavode nebudou muset mejt bike a sebe :-))) Aspon bylo kudy predjizdet :-)))) Caa 10km pred prvni obcerstvovackou ale prisel defekt a bylo po srande :-( Stratil sem hodne casu, jak sem byl vzteklej a vytocenej tak se mi klepaly ruce a trvalo mi to snad dyl, nez kdyz sem opravoval v terenu poprve. Slyset za sebou skoro nepretrzitej proud zavodniku bylo fakt hrozny. Zbytek zavodu sem uz jen „na pohodu“, byl cas koukat kolem sebe, na obcerstvovackach byl cas si dat neco dobreho, ne jenom v rychlosti zakricet „vodu a banan!“ :-) Nakonec to bylo 177 misto. Ani vecerni koncert nedopadl tak, jak sem si predstavoval, uz kdyz sme tam sli, tak mi bylo divne od zaludku a na spatecni ceste (spali sme v Bohunovicich) sem uz sotva pletl nohama a 2× sem musel delat mravencum piknik :-( Pouceni pro priste: nepodcenovat zdravotni problemy.

      0 0
    • petryk  

      Fotky tradičně tady: www.fotokocian.eu/index.php?…

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.