• šlapatko

    Nazdar,odjíždím na delší dobu pryč a budu bez kola.Na podzim bych chtěl větší ůpravu a nebo ůplně nové.Poraďte mi prosím za kolik by se dalo prodat.Vše je na něm v ok stavu.Jen pedály bych vyměnil a dal novou patku.Je dost zmuchlaná a nejde už na 100% narovnat.

    Velikost : 21 Hmotnost : 11,05 rám je macek Rám : Rock Machine Torrent Vidlice : reba SL Hlavové složení : je tam Kliky : LX Středové složení : LX Přesmykač : LX Měnič : sram X,9 Řazení : sram grypshift X.0 Převodnik : jetý Kazeta : XT Řetěz : deorko Náboj přední : XTR Náboje zadní : XTR Brzda přední : avid sd7 Brzda zadní : taktéž Brzdové páky : avid sd 7 Ráfek přední : mavic 717 Ráfek zadní : taky Dráty : revolution Pedály : shimano m 520 Řídítka : pells Představec : pells Sedlovka : pells Sedlo : selle italia SLR Pláště : Maxxis flyweight Poznámka : Starý rám rupnul,tak jsem na rychlo sehnal nový.Za ty prachy myslím dobrý.Váží 1950g,to jsem opravdu nečekal.Časem pořídím lepší.

    Tady ještě fotka.

    0 0
    • šlapatko  

      Tak já začnu.Snad bych za něj dostal 25000kč.Doufám že  jsem nepřestřelil.

      0 0
    • dieegoo  

      Taky bych to viděl spíš někde kolem 18–19 tisíc. Stejně tak to trhalo srdce mně, když jsem prodával svoje kolo. Když jsem si uvědomil, že jsem ho střelil za cenu upgradů za poslední půl rok… ou je, to bylo těžký.

      0 0
    • Biker.Inf^  

      17 000,–

      0 0
    • pižmoň  

      Docela slusne,jen ho pred prodejem dej poradne do kupy.Nad 20 000,– to asi neprodas.Kolo je to dobre jen ten ram se mi moc nelibi,ale kazdy rad neco jine:-)A co mas v planu az ho prodas?

      0 0
      • šlapatko  

        Když ho prodám,postavím 29ítku.Když ne tak vyměním rám a pár komponentů.Původně jsem chtěl i pevnou vidlu,ale nějak mě to přešlo.(zase):-)

        0 0
      • šlapatko  

        Tento rám by přišel na tu 29ítku.Je možnost i ze sedlovou trubkou.******* je že za 50000kč nic moc nepostavím.Naopak vrazit 30 do současného tak je na tom lépe.

        0 0
        • šlapatko  

          Tady je ta fotka.

          0 0
          • pižmoň  

            No sorry,ale ten ram se mi vubec nelibi.Za 50 postavis slune kolo urcite na X.9 nebo XT a to komplet i kotouce.Kolik stoji ten ram co chces?Ja bych sel do DURATECa..a vidlu nevim jestli sou ty nove sidy na 29tky to by se me libilo,ale jinak bych bral REBU29

            0 0
            • šlapatko  

              Mrázek by byl do 10000kč.

               
              0 0
              • siafu  

                no a o kolik myslis, ze ten ram bude lehci nez to RM, co mas ted?

                0 0
                • šlapatko  

                  Lehčí nebude,to bych musel skousnout.Zatím jen tak špekuluju:-)29ítka mě dost láká.

                  0 0
              • pižmoň  

                Durace ma sza 15,Rebu koupis za 8500 29 kovou zalezi kde. kola treba 340naby supercomp,a nejaky slusny dt rafek vse 29ka to se do 10 tacu vejdes kokpit atd do 5000 a za zbytek X.9 juicy 7 koupis a nejake dalsi blbiny na to ti jeste zbyde a do 50 000,– se v poho vejdes.A myslim si ze kdyby si to postavil nejak takto tak to po vsech strankach bude slusny bajk a pak ze za 50 nic nepostavis,zalezi na tom co si predstavujes,treba komplet XTRko a solidni zbytek,tak to se do 50 fakt nevejdes:-)

                0 0
          • dancing dog  

            OT: krásnej rám !!!!!!!!!!!!!!!!!

            0 0
        • přišlapávač  

          že za 50 000 nic nepostavíš to myslíš jako for ne? :-)

          0 0
          • šlapatko  

            Jako postavím a v pohodě.Ale když vrazím 30 do stávajícího,bude na tom lépe.

             
            0 0
    • Smazaný účet  

      když už jste v tom, nechtěli by jste ohodnotit i moje druhé kolo?

      rám schwinn,

      vidlice RS Tora 302 U-TURN 130–85

      brzdy Hayes MX2

      náboje formula

      zbytek Alivio,

      pedály 505

      pláště sjeté.

      jedinné co je na tom kole v pohodě tak myslím že ten rám je dost pohodlnej (možná ale trochu měkej, a vidlici jsem teď vyměnil. Měl jsem tu Epicona ale toho jsem si dal na nové kolo, protože tahle tora je těžší a má trochu menší citlivost. Ale jinak je úplně nová. Nejspíše by se ale měly vyměnit pláště, a dobudoucna určitě převody)

      šlo by to tak za 10t?

      0 0
    • dancing dog  

      Sem méně než laik, ale co sem koukal na bazary a co sem sám prodával a naopak sháněl ke koupi- asi tě nas.ru, ale 1. max. 15ooo i přes to XTR, to laik neocení, za druhý 7–8ooo,možná 9ooo-  a to se mi dost líbí

      0 0
      • Kebo  

        nevím jestli je to nahoda kdyz Schwinn i Fuji sou americky tradicni znacky ale prijde mi ze moje Fuji ma strasne podobny ne- li stejny ram…jinak prvni tak za 18 druhy za 9 i me prijde moc hezky

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.