offtopic - parkování Praha Anděl s malou dodávkou

9 nepřečtených
  • Jenda

    Tak jsem se stal majitelem VW Caddy Maxi a hned první den jsem narazil na problém – podzemní garáže v OC na Andělu mají napsanou max výšku 1.8 m. Caddy má i s ližinama 187 cm, takže jsem si netroufnul tam zajet. Někde jsem narazil na to, že se snad vejde, nicméně, nemáte někdo zkušenost jaký auto ještě projede? Nechce se mi to odírat o ty meřící traverzy :-)

    0 0
    • Smazaný účet  

      naloz to sterkem a upusti kola:)

      0 0
    • oddie  

      To docela koukám, mám pocit, že před lety tam bylo psáno 1,9. Vjeli jsme tam tehdy s T4, ale už je to fakt hodně dlouho.

      0 0
    • tromboonen  

      Když se vyhneš pravé části směrem k výjezdům (jsou tam pod stropem šikmé trouby), resp tam pojedeš vlevo, měl by to být v poho… jezdil jsem tam s Vianem, na kterém jsem měl větší kola a jednou si tam o něco štrejchnul, pak když jsem dával pozor bylo to OK, nejkritičtější je tahle část.

      0 0
      • Jenda  

        no já tam právě včera pobíhal po garáži a zkoušel odhadovat kolik že tam vlastně je pod těma traverzama co to mají hlídat. Bez metru, metodou tak nějak, jsem dospěl k tomu že si to netroufnu ale asi se tam stavím s metrem a změřím si to přesně :-)

        Vtipný je, že je to tak blbě značený, že venkovan který to netuší se to dozví až když je v tom nájezdu a z něj není úniku :-/

        0 0
        • tromboonen  

          Viano dvoukolka bez hagusů je vysoký 1875 mm, dokud jsem tam nedal o pár cm (nevím, 1–2?) větší kola a na zimních to bylo na Andělu bez problému, s těma kolama to pořád nerozhoupalo tu záclonu co je u vchodu, ale otřel jsem se jednou o izolaci jedný z těch trubek tam vzadu… pak jsem si už dával pozor (jezdil tam v levé části, kde je to vyšší) a OK… jak sedíš vysoko, tak je to psychologicky náročný, když se blížíš třeba ke sprinkleru a máš jej v úrovni očí, ale nakonec to dopadne :)

          Jestli tam něco nezměnili, tak 187 by mělo být v pohodě, Viana čtyřkolky z té generace se do většiny garáží nevlezou, protože jsou vyšší a ještě maj hagusy…

          0 0
          • Jenda  

            díky, tak to někdy risknu :-)

            0 0
            • Davidakta  

              Maximálně zacinkáš traverzou,pak už projedeš všude.by museli dávat lidem helmy,kdyby to tam bylo tak nízký.Akorát vyšroubuj anténu,ať tam zbytečně neplašíš jako já s berlingem:)

              0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.