• mamfpici

    Mate niekto skusenosti s touto sedlovkou

    http://www.use1.com/…luminium-sx/

    alebo viete, kde v CZ alebo SR by sa dala kupit?

    v historii som hladal ale nasiel som asi len jeden komentar ze ju niekto ma a je spokojny.

    0 0
    • kubad  

      hledals blbě Use vozí MaxCursor.

      ale levněji to asi pořídíš Chain

      0 0
    • mamfpici  

      to sa tu vazne nenajde nikto kto by mal skusenosti s odpruzenou sedlovlou USE???

      0 0
    • bradek  

      Najde :-). Kdysi jsem to psal asi já, mám jí pořád a vozím jí pořád. Líbí se mi váha, střízlivý vzhled i to jak funguje, šroubem zespoda se dá přitvrdit. Full to nenahradí, ale občasné rány do páteře to pochytá. Jezdím spíš zpevněné cesty, žádné kořeny a kameny a tam to funguje dobře. Vzhledem k tomu, že větší náraz tam je jen občas, tak mi nevadí ani občasná změna vzdálenosti sedla od středu. Ono ani ten zdvih není nijak velký, řekl bych cca 4 cm a nikdy jsem s tím neměl problém. U nás se už asi neprodává, kupoval jsem ji asi před 6 lety, ale funguje pořád bez problémů, vakl nemá, teď jsem ji po letech rozebral a jen promazal. Takže bude záležet spíš na tom jaký terén jezdíš, pokud bys jezdil více těžší terén, tak tam by se to houpalo a mohlo by to vadit, pokud chceš, aby to občas chytlo ránu od výmolu nebo kamene, je to vyhovující. Já jsem spokojený. Na fotce kola v profilu ji zatím vidět nemám, ale namontovaná už je. :-)

      0 0
      • mamfpici  

        a mozes mi povedat aku mas tvrdost pruziny a kolko kg? ja by som bral asi medium na svojich 65. a nemeni sa ta vzdialenost aj pri slapani ked ides po rovnej ceste, alebo do kopca?

        0 0
        • bradek  

          Já mám medium, žlutou, váha cca 82 kg, takže myslím, že ty by jsi mohl mít i soft. Žádnou změnu vzdálenosti nepociťuji, nic co by mo vadilo. Určitě to není tak, že šlapeš a houpeš se na tom, koneckonců přitvrdit si jí můžeš vždycky. Ta sedlovka je spíš na pochytávání drobnějších nerovností, kdy odchytá takové ty drobné vibrace a nárazy a na to bych ji doporučil. Já jí mám nastavenou tak, aby se po nasednutí lehce ponořila, cca 1 cm. Chytne i sem tam větší kopance, ale pokud jich je víc, tak si stejně musím stoupnout, protože pak se to rozhoupe, ale jak říkám, já takové terény jezdím minimálně. Po kamenech a kořenech prostě musím jet ve stoje. Pokud ty jezdíš hlavně takový terén, kořeny, kameny atd, kup si fulla, na to to není.

          0 0
          • mamfpici  

            nejaky extra teren nejazdim skor len lesne a polne cesty obcas nejake chodniky, s tou tvrdostou si to teda este rozmyslim, dik za info

            0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.