• Mabajk

    Ahoj, jezdí někdo na jižnáku směrem Milíčák a dál na jih? Že bysme se mohli sdružit a jezdit spolu. Max 30km ve všední den, jezdím z práce 25, o víkendu pokud budu moct víc, je mi to jedno :-)

    Marek

    0 0
    • Eli  

      Ahoj, bydlím hned u Milíčáku a 30 km svižně tréninkově uvítám.

      0 0
    • ALEX007  

      JM

      U bLANKYTU , OBLAST donovalska brechtova

      ..giant trance X3 2009 začatečnik

      třicet bych rad dal, ted zlobez zatrxxx zada…tento vikend jsem se zkusil projet, a cela šije jako by už na ni pracoval kat Mydlář..:(

      doufam že to přejde, pak bych mel zajem

      nevim co je na jih od miličáku:)

      0 0
    • standa.nera  

      Já bych se přidal, preferuju teda pomalé tempo a úzké pěšinky. Táhne mě to spíš směrem na Točnou. Sice jsme se teď přestěhovali a na bytě je ještě spousta práce :( ale aktuálně 1–2 dny v tejdnu bych mohl jít na kolo.

      0 0
    • d69  

      Asi Vám nemusím připomínat možnost návštěvy útulných zahradních hospůdek – pro mně nejlepší a léty ověřené

      Selský statek v Újezdě – dobrý pivo a polívky, a moje srdeční záležitost Na hrázi u Hostivařské přehrady:).

      Jinak tímto směrem lze dojet do V.Popovic – z hostivaře 20 km 1 cesta :)akorát pozor – v cestě je stavba dálničního okruhu,takže ne všechny staré cesty jsou průjezdné.

      My jeli v sobotu Hostivař-Průhonice-zadem kolem Slepiček do Dobřejovic-nahoru přes 101 na Modletice-Popovičky-V.Popovice a zpátky po žluté a červené tur.na Křížkový újezdec – Oleško-Horní Jirčany-Jesenice – kolem obory do Průhonic a zpět po červený kolem Botiče:)Prima :)

      0 0
    • Mabajk  

      Ahoj, sorry všem, že až teď reaguju, nevšiml jsem si že někdo odpověděl, protože mi to nevím proč nepřišlo na email. Ale nevadí, je super, že se někdo ozval. Teď jezdím po Krušných horách a příští víkend razím taky sice od Milíčáku na jih, ale na Slapy, kde zůstávám :) Takže bysme to mohli zorganizovat až někdy třeba přes ty svátky. Pěšinky mám taky rád, pač proto jsem si koupil celopéro a nemám rád ucpaný silnice.

      Eli jsem viděl v jedný diskuzi a je mi jasný, že jezdí jako drak, řekl bych že i víc než já. Standa a Alex zdvihově podobný kola, styl něco jako já a d69 se kilometrů taky nebojí, takže můžem všichni pěkně výletovat. Super. :)

      0 0
      • standa.nera  

        Co třeba příští tejden pondělí/středa(12/14)? Nemáš tu kontakt, tak mi můžeš třeba napsat na mail.

        0 0
        • Mabajk  

          Ahoj, příští tejden by to šlo. Pondělí nebo středu ještě dopřesním. Jsi z jižáku? Nebo jezdíš taky do práce na kole? Ptám se kvůli případné trase, kde bysme se potkali. Email jsem zpřístupnil.

          0 0
    • Mabajk  

      Ahoj všichni,

      kdo by měl zájem se přidat, vyjíždíme já a Standa od Opatova v pondělí 12.7. nebo středu 14.7., datum ještě upřesníme i podle toho jak by se to hodilo dalším případným účastníkům, časově to bude předběžně od 17:15 hod. a byla by to tahle krásná trasa, kterou vybral Standa:

      http://www.cykloserver.cz/cykloatlas/…

      0 0
    • Dumbíček  

      A někdo z Opatova a okolí na silničku? Né chrt/tice ale normální svezení po práci 30–50km. Klidně i mamina bez kondice pro manželku.

      Na ježdění na silničce, aby tu zas někdo, nerozvíjel podivné myšlenky! :-)

      0 0
    • Mabajk  

      Takze to bude ve stredu.

      0 0
Téma bylo zamknuto, nelze přidávat další reakce