Oakley Jawbreaker SKY Sapphire Iridium nebo Prizm Road

78 nepřečtených
  • dav.fek

    Zdravim, určitě už to zde bylo probírané, ale mě zajímá spíše zkušenost jednotlivců. Rád bych si pořídil brýle Oakley Jawbreaker, ale neměl jsem šanci přijít do kontaktu s brýlemi a vidět rozdíl ve sklech. Tak se ptám na rozdíly a zkušenosti. Zajímají mě blíže tyto brýle. Brýle budu využívat na silniční kolo popř. i MTB. Díky moc a předem píšu nechci se tu s nikým dohadovat takže zbytečné komentáře jsou zbytečné. Odkaz viz.dole.

    https://www.okbryle.cz/…hire-iridium

    https://www.okbryle.cz/…ur-de-france

    https://www.okbryle.cz/…e-prizm-road

    děkuji moc

    0 0
    • Forester  

      chce to vyzkoušet. před 14 dny jsem si udělal radost a koupil si tyto

      jsem s nimi absolutně spokojen. Původně jsem chtěl taky Jawbreaker, ale nakonec jsem se rozhodl pro tyto Flaky. Skla mám Prizm Trail, mám to převážně na bika. Ale zkoušel jsem i brusle, běh, silnice a nemůžu si stěžovat. Uvažuju, že koupím ještě ty samý, ale se sklama Prizm Road. nechce se mě měnit sklo, pokud by to prasklo, tak by to zamrzelo.

      0 0
    • JFtryall  

      Volil bych Prizm Road. Rozhodne univerzalnejsi sklo a super prijemny naruzovely odstin. Ma vetsi propustnost nez Sapphire a i na bika se daji vozit dobre. V ostrem slunci jsou ale samozrejme plne pouzitelne.

      0 0
      • Forester  

        to jsem zapomněl napsat, pokud převážně na silnici, určitě Prizm Road

        0 0
      • dav.fek  

        A ty jsi zkousel ty Sky ? Jaka to ma skla jsem nikde bohuzel nevycetl poradne …

        0 0
        • JFtryall  

          Maji trosku nazloutly nadech a ja bych je osobne volil striktne do jasneho pocasi a na silnici. Prizm Road bezne vozim i v zatazenem pocasi na biku a je to ok. V jasnem pocasi ideal. Navic Prizm ma trochu lepsi podani konstrastu a ty cocky maji lepsi dynamicky rozsah.

          0 0
    • dav.fek  

      Takze proste SKY – Proste jasné nebe bez mraku ;)

      Ok to je dobra pripominka. Nasel jsem ty SKY prave asi nejlevnejsi vubec a to za 4100 coz uz jde :)

      Jen by me zajimalo zda oproti fejkum je tam ten 4500kc rozdil tak znat …

      0 0
      • JFtryall  

        Ano ten rozdil tam znat je. :-) nejen kvalita a podani te optiky ale hlavne kdyz jdes na zem, dostanes vetvi nebo cimkoliv, tak mas jistotu, ze u origa se ti to nerozpadne a nezapichne do obliceje.

        0 0
        • Chlebovnik  

          Pokud se na to podíváme objektivně, a vezmeme to podle balistických testů, jediné modely od Oakley, které mají civilní certifikaci Z87.1 jsou tito dva krasavci: http://www.oakley.com/…t/W0OO9060SI & http://www.oakley.com/…uct/W0OO9253. Ten samý stupeň ochrany nabízí např. 3M za ceny do 20 USD: https://www.amazon.com/…p/B007JZ2VA6

          Zbytek brýlí od O certifikaci nemá. Zajímalo by mě tedy, kde bereš tu jistotu?

          0 0
          • JFtryall  

            Treba proto ze jsem uz mel v ruce a na hlave desitky kusu originalu? A parkrat jsem s nima sel k zemi, dostal pres hubu vetvema a nebo dostal kaminkem od auta. Zpracovani a kvalita ramecku je trosku jinde. Kdyz tvrdej nekvalitni plast popraska, muze zpusobit zraneni. Ale to si asi vyhodnoti kazdy sam.

            0 0
            • orm  

              Nechci vest diskusi o kvalite ocek, ale tvoje vyjadreni ma asi takovou statistickou hodnotu, jako kdyz ja napisu, ze se mne nikdy nerozbily levne bryle :-). Mluvim o skle.

              Mas ve svem okoli nekoho komu se to stalo? Nebo vsichni vozej ocka, tak se jim to nemuze stat :-).

              0 0
              • JFtryall  

                Hele me je to celkem jedno. Kdyz nekdo vedome vozi fejky Ocek je to jeho boj. Nemam nic proti jinym znackam a dostupnejsim modelum. Mohou ochranit srovnatelne. Ja jsem napsal svoje zkusenosti i z padu a kazdy si to muze prebrat. O statistikach bych radsi moc nemluvil protoze cyklista, co ma bryle v podobnych cenovych relacich proste klade na vyrobek trochu vyssi naroky.

                0 0
                • orm  

                  Co se tyka fejku, tak souhlas. Bud na neco mam nebo nemam, ale delat, ze na neco mam a pri tom nemam je hloupe.

                  S tim, ze cyklista, ktery si kupuje bryle v podobnych cenovych relacich na ne klade vyssi naroky nesouhlasim. Mam v okoli dost lidi, kteri je maji, protoze pak vypadaji jako ti spravni cyklisti (reklama funguje). Ocko je takovy apple sportovnich bryli. Kvalitni vyrobek za neadekvatni cenu (tu samozrejme urcite trh, ale je jasne jak to myslim).

                  Nebo si fakt myslis, ze kus plastu, ktery sjizdi z linky nekde v cine ma hodnotu nekolika tisic korun? Nahore ti nekdo psal, ze certifikaci mohou a maji bryle za 20$, takze kvuli tomu ta cena vysoka nebude.

                  0 0
                  • JFtryall  

                    Nevim, adekvatni cena je dost relativni pojem. O certifikaci nejde. Jde o realne zkusenosti. Umim si predstavit, ze nekdo kdo da za telefon 25K a dokaze vyuzit vsech vyhod, tak nema problem dat za kvalitni a propracovanou ochranu svych oci 5 litru. :-) srovnatelny to muze byt i s jidlem. Nekomu staci k preziti odpad a nekdo chce nebo potrebuje highend a nema problem cvaknout i odpovidajici prirazku.

                    0 0
                    • orm  

                      Kdyz se vratime na zacatek, tak jsi psal, ze jde hlavne o bezpecnost, aby ti kaminek nebo vetev neposkodily bryle, respektive zrak. Bylo tu dokazano, ze bezpecnou ochranu ti zajisti bryle za 20$, ktere maji narozdil od vetsiny ocek zaruku v podobne certifikace. Z toho plyne, ze parametr bezpecnosti k porizeni drazsich ocek neni relevantni. Samozrejme mohou existovat jine parametry kvuli kterym ocka koupit.

                      Argumentovat bezpecnosti k porizeni ocek, tedy nedava smysl. Kvalita zpracovani nebo image smysl mit muze. To uz si kazdy musi rozhodnout sam.

                      Treba u nas ve firme si je dost cyklistu koupilo proto, ze se daji koupit za benefity, ktere je jinak problem utratit :-).

                      0 0
                      • JFtryall  

                        Pozor. To si uplne nerozumime. Otazka znela na porovnani fejku a originalu, kde nevis ani, kdo ty bryle vyrobil- ve vetsine pripadu. Tam je bezpecnost jednou z hlavnich priorit v tomhle srovnani. I pred kvalitou optiky nebo zpracovani a image. U levnych ale znackovych bryly verim, ze to je mnohem lepsi. U cenove srovnatelnych bryly od Rudy Project, Adidasu nebo treba POC jsou naroky samozrejme jeste vyssi a prave by se do te ceny mela projevit skvela opticka vlastnost s minimalnim zkreslenim, kvalitnim zpracovanim, zivotnosti a stylem, ktery k tomu patri. Kdyz mas ty bryle na ocich kolem 6h denne, tak to proste fungovat musi.

                        0 0
                        • orm  

                          Mas pravdu, to jsem pro zmenu prehledl ja tu zminku o fake ockach na kterou reagujes. Omlouvam se.

                          0 0
                        • dav.fek  

                          Vazim si kazde pripominky ;) ale uz co se tyce designu si myslim , ze ty oakley jsou proste jinde nez ty ostatni znacky … asi jako pripominka s applem … bohuzel tam jde o naprosto raritu mezi telefony a myslim , ze je Apple jako Monopol a pak vse ostatni … mam do applu macbook , ipad i nekolikaty telefon a proste s porovnanim samsungu a jinyvh znacek at se na me nikdo nezlobi jsme jinde …

                          Furt jsem trosku na pochybach s tema sklama u toho modelu SKY A tech pri prizm road :) o prizm trail ani nepremyslim…

                          0 0
                          • orm  

                            Na to bych mohl napsat beee, ale nenapisu :-)).

                            0 0
                          • madik  

                            Jestli to chceš hlavně na silnici, tak asi určitě Prizm Road. Ty s iridium se hodí spíše na jiné sporty. Ale ty SKY určitě vypadají lepe, než modely s Prizm road skly.. i když to je dost subjektivní.

                            A odolnost Prizm skel taky asi bude lepší, nebude hrozit oloupani vnějšího povlaku.

                            0 0
                            • dav.fek  

                              Jo souhlasim ty SKY vypadaj fakt hodne dobre tam jsou ty skla krasny

                              0 0
                            • krabica  

                              Prizm Road je super zorník, ale na můj ksicht mi nepasuje žádný rámeček s tímto sklem.

                              0 0
                            • Pedo  

                              za mě odolnost prizm road skel skoro žádná, jedna vyjížďka v bagu a poškrábané. Je ale pravda, že když se člověk dívá přes, tak to vidět není Taky by mohli vymyslet nějakou pastu na opravu

                              0 0
                              • madik  

                                Odolnost určitě není nijak úžasná. Skla nejsou nijak zvlášť tvrzené a snadno se poskrabou, je třeba být hodně opatrný. Precijenom to není levná záležitost. Hlavně třeba v dešti a blátě necistit skla neopatrným otřením rukou atd, kamínky snadno povrch poskrabou.

                                Na druhou stranu Prizm skla jsou jednolitá bez vrstev a přinejhorším se trochu poskrabou, ale nebude to až tak moc vadit jak píšeš. Zatímco ty druhá skla mají jestli se nepletu tónovací vnejsi vrstvu a při jejím poškrábání se může začít loupat a již to bude vidět..

                                0 0
                                • kubad  

                                  myslím že všechny skla mají několik vrstev

                                  0 0
                                • dav.fek  

                                  To je pravda, že prostě ty hodně výrazný skla jsou přece jen horší na údržbu a na poškrábání. To se pak člověk bojí je zapíchnout do helmy, aby někde neudělal něco špatně.

                                  0 0
                                  • smash_mouth  

                                    Mam JB s čirými a Prizm Trail a všiml jsem si při výměně skel před nočním vyjížďkou, že Prizmy jsou poškrábané v místě kde jsou uchyceny kolem nosu a na spáncích (pod krytem).

                                    Dost mne to překvapilo, protože zorne pole mam 100= bez a když je vyjmu z rámečku tak sou solidně pogramlane.

                                    Po vyjížďkách jsem je omíval a opečovával ale totok …na funkci to nema vliv ale nepotěší.

                                    0 0
                                    • Pedo  

                                      právě proto by měli vymyslet nějakou pastu, klidně na konkrétní skla zvlášť…když josu pasty na obyčejné plasťáky, tak to nemůže být takový problém

                                      0 0
                                    • McDog  

                                      Taky mě to naštvalo, je to prostě vydřený od potu a prachu. Prizm Road to stejný a na čirých ani škrábanec.

                                      Jsou nějaký skla, krom čirých, co nemají ten film na čelní straně, že by se tomu dalo vyvarovat?

                                      0 0
                              • jIrI___  

                                Naprostý souhlas. Měl jsem Jade Iridium a ty byly poškrábané i zlým pohledem, tak jsem dal šanci Prizm Road (všude se chvástali, jak jsou odolné) a po pár vyjížďkách opět poškrábané. Oakley u mě tímto definitivně skončil, vzhledem ke „kvalitě“ je to hodně předražená značka.

                                0 0
                                • scret  

                                  nekdy se tady nektery veci az moc demonizujou a malokdy nastupuje obycejny selsky rozum…

                                  Mam v soucasnosti asi desatery ocka a kdyz ti ukazu skla svych nejstarsich ocek, tak nebudes verit, ze je mam cca uz 13let… mozna dyl… Nicmene to jsou casualy…

                                  U sportovnich mam par neznatelnych sramu… ale za ty roky?? POdotykam, ze obcas z nich i bahenni kapky otru normalne rukavici za jizdy… Je ale potreba pocitat s tim, ze ani ocka nejsou zadny „nadbrejle“ a proste se poskrabat daj…

                                  Jinak je fakt, ze u nekterejch typu skel se mi normalne zevnitr zacly (cca u dvojech) skla loupat… Jedny uz cca 9let stary, milionkrat propoceny… Jedny bohuzel relativne novy:(

                                  Asi to zacly nejak sidit…

                                  0 0
                        • Chlebovnik  

                          Být Óčky taky sponzorován, tak jejich výrobky taky samozřejmě hanit nebudu. =) Mně šlo spíš o to, žes tady de facto garantoval něco, co negarantuje ani sám výrobce (odolnost) a vyzdvihoval jsi ji jako přednost před fejky. Můžeš tuto odolnost originálů (resp. i neodolnost fejků) doložit i nějak objektivněji, než jen tvrzením: „Párkrát jsem s nima spadl a nerozbily se.“?

                          0 0
                          • JFtryall  

                            Mel jsem v ruce asi patery fejky a jedny jsem dokonce chvili pouzival, nez se zlomily pri bezne manipulaci. :-) jako test mi to celkem stacilo. Nechapu lidi co obhajuji kopie jakymkoliv zpusobem. U tak duleziteho prvku vybavy jako jsou bryle tomu vubec nerozumim. Proste kdyz prachy nemam, koupim si bryle odpovidajici mym moznostem od jineho vyrobce. A kdyz na to mam, tak chci spickovou optiku, vyber skel a odpovidajici bezpecnost kdyz dostanu ostrou vetvi. Tohle originaly splni a fejk s velkou pravdepodobnosti ne. Ja to riziko podstupovat nehodlam. :-)

                            0 0
                          • JakeF  

                            Tohle nestačí?

                            Jinak se holt budeš muset smířit s tím, že někteří lidi těch pár stovek rádi připlatí, když jde o zdraví…

                            0 0
                            • Chlebovnik  

                              Ano, ale toto video se, podle popisu pod ním, váže k té ANSI/Z87.1 cer­tifikaci o které píši výše, a kterou splňuje jenom pár modelů Óček.

                              0 0
                              • JakeF  

                                Když se podíváš, tak to jsou evidentně jiný modely, než jsi ty tvrdil, že jsou jediný s touhle certifikací.

                                0 0
                                • Chlebovnik  

                                  Nemám náladu podrobněji zkoumat kostičkované video z roku 2012, ale nejspíš jsou to modely Gascan a Fuel Cell, u kterých Oakley garantuje ochranu před nárazem (Impact Protection). Takovou technologii u Radarů, Jawbreakerů a některých dalších cyklistických brýlí nenajdeš.

                                  0 0
                            • orm  

                              Ale to uz jsme si vyse dokazali, ze to neni pravda, ze stejnou uroven ochrany zvladnou bryle za 20$. Ten argument bezpecnosti, za ktery je nutne si mnohonasobne priplacet proste nedava smysl. Optika, kvalita zpracovani, styl, ok, ale bezpecnost ne :-).

                              0 0
                              • JakeF  

                                Samozřejmě, že jde o tu kombinaci vlastností, a bezpečnost je jen jeden z faktorů.

                                0 0
                              • scret  

                                jak tu zminoval i Jake i JF, tak u ocek jde o spojeni celkovych vlastnosti – bezpecnost, skvela optika, vyborne padnou a to spouste lidem, kvalitni ramy, dobry design a velke mnozstvi barev.kombinaci a variaci…

                                Bohuzel tohle ti nabidne jen maloktery vyrobce… at se ti to libi nebo ne…

                                0 0
                      • vili  
                        Obsah tohoto příspěvku je blokován zakladatelem diskuse.
                        0 0
                  • scret  

                    co je dle tebe adekvatni cena?

                    Kdyz se podivas na ostatni vyrobce sportovnich bryli, tak jsou ± za stejno…

                    0 0
                    • orm  

                      To, ze se neco prodava za stejnou neni argument, viz. ceny nasich mobilnich operatoru :-). Cena je samozrejme adekvatni z pohledu prodejce, pokud to za tu cenu proda. Ja tim narazel na pomer prodejni a vyrobni cena, kdy platit nekolik tisic korun za kus cinskeho plastu mne prijde mimo. Argument, ze platis za bezpecnost tu byl vyvracen.

                      0 0
                      • JakeF  

                        Cenu kola taky hodnotíš podle toho, kolik stál kvádr hliníku na jeho výrobu?

                        0 0
                        • orm  

                          Sorry, ale to je velice hloupy argument. Ja srovnavam vyrobni a prodejni cenu, takze u tveho prikladu bych srovnaval uz vyrobeny hlinikovy ram s jeho prodejni cenou, ne s cenou surovin.

                          0 0
                          • TheJD  

                            Takze ty znas vyrobni cenu konkretnich bryli?

                            0 0
                            • orm  

                              Neznam, ale kdyz jine znackove bryle stoji polovinu a neznackove par dolaru, s certifikaci do 20$, tak se da usoudit, ze vyrobni cena nebude nekolik tisic korun.

                              0 0
                              • TheJD  

                                Jinymi znackovymi brylemi myslis bryle od jinych znacek. Jine znacky samozrejme zamestnavaji jiny pocet lidi, maji jine vydaje na vyvoj, jine vydaje na marketing atd.

                                „Bryle z Ciny“ naopak stoji tak malo, protoze jsou z naprosto beznych materialu, ktere jsou velmi levne a naklady na vyvoj a marketing jsou nulove.

                                Toto jsou veci, ktere produkty rozlisuji jak po kvalitativni, tak i cenove strance. A ze ty rozdily jsou enormni snad zduraznovat nemusim.

                                0 0
                                • orm  

                                  Vy tu delate jak kdyby byla vyroba bryli rocket science. Ja firmu oakley obdivuji, ze dokaze lidi presvedcit, aby dali tokolik penez za plastove bryle. Kritika smeruje k uzivatelum a jejich nekritickemu mysleni. Kazdy obor ma podobnou znacku, ktera pritahuje uzivatele az nekriticky. Je to asi soucast lidske psychologie. Pred lety jsem cetl knihu break point, kde se jedna kapitola tomu venuje. A tim diskusi o ockach ukoncuji :-).

                                  0 0
                                  • JakeF  

                                    Na fóru, kde se běžně jezdí kola za ceny v řádu statisíců, ti přijde na místě kritizovat lidi, že daj za ochranu očí pár tisícovek? Mně na tom poměru nepřijde nic divnýho.

                                    Že by šlo zrovna jednu z funkcí (ochranu proti nárazu) zajistit i levnějš? No šlo… Taky bych moh místo pastrami a roastbeefu žrát gothaj. Za něco se ty peníze utratit musí, zdraví mi přijde jedna z těch smysluplnějších variant.

                                    0 0
                          • kubad  

                            A jak výš výrobní cenu?

                            Jak znáš vývojové náklady?

                            Jak znáš marketingové náklady?

                            0 0
                            • orm  

                              Nikde nepisu absolutni hodnoty, ale pisu o pomeru cen a o svem nazoru. Takze tvoje otazky jsou irelevantni. Kokretni hodnoty neznam. Ty ano? Pokud ano, umlat me argumenty a presvec me, ze to tu cenu ma :-).

                              0 0
                              • kubad  

                                nebudu proč bych měl, chceš kup , nechceš nekupuj, ale nech si svoje soudy o adekvátni ceně, nedokážeš posoudit jestli jo nebo ne, pouze pro tebe adekvátní není. To chápu a rozumím tomu.

                                0 0
                                • orm  

                                  Asi jsem to spatne napsal a byl spatne pochopen. Ja chapu, proc to za tu cenu oakley prodava. Firma si zaslouzi obdiv a muj ma. Nechapu jen uzivatele, ze jsou ochotni za to ty penize dat.

                                  0 0
                                  • scret  

                                    Vis ale o tom, ze to je tvuj psych.problem?? Ja mam treba stejny na mobily a pro mne nema mobil cenu ani tisicovky a nechapu, proc si nekdo koupi nakousnuty jabko za 15ku… Nicmene neblabolim o tom, ze je to predrazeny, ze to tu hodnotu nema a ze to vyrabej nekde v cine za zlomek ceny…

                                    Kdo chce, koupi… kdo nechce, at si to nekupuje.. A jen by mne zajimalo, ktery to urad nebo instituce rozhoduje o tom, jestli je cena v poradku? Oakley evidentne nema problem s prodeji… Naopak prodeje jsou, troufam si napsat, mozna vyssi nez treba pred 15ti lety, kdy to moc v povedomi nebylo…

                                    A ze by to bylo jen reklamni masazi? z casti ano, ale soucasne si myslim, ze to bude i diky nejakym vlastnostem… Vem si, ktera brylarska firma ti nabidne takovou komplexnost duvodu, proc koupit?

                                    Ostatni tezce paberkuji a proc? Je to jednoduchy, neumeji skloubit vic vlastnosti dohromady…

                                    Kdyz uz maji kvalitni optiku, tak zas maji design, jak pred 20ti lety apod.

                                    0 0
                              • Chlebovnik  

                                Nikdo tě už z principu nemůže přesvědčit, protože takové argumenty jednoduše neexistují. Stačí si do Googlu zadat spojení „Luxottica+Oakley“ a dozvíte se pravdu.

                                Jak by také mohli argumentovat, když sám CEO Luxotticy Andrea Guerra na otázku „Proč brýle vyrobené za méně než $30 prodáváte za $200+?“, odpověděl: „Všechno zboží stojí tolik, co je za něj ochoten zaplatit kupující.

                                0 0
                                • JakeF  

                                  To zas není až tak divoká marže na módní produkt. Výrobní náklady samozřejmě nejsou zdaleka jediná část ceny, máš tam marže prodejců, marže dodavatelů, distribuci, marketing, finační řízení, management, pochopitelně taky musíš platit ze skoro všeho daně, cla…

                                  0 0
    • vili  

      Tvl. Asi schiza ale kde se vzal příspěvek ode mě, když sem zadnej nepsal???

      0 0
    • madik  

      Jinak se podívej na wiggle.co.uk Mají tam v akci treby tyhle dvoje. Mají i myslím pro nově registrované bonus 10 liber a postovné je zdarma. Lepší cenu budeš obtížně hledat :)

      http://www.wiggle.co.uk/…-sunglasses/

      http://www.wiggle.co.uk/…-sunglasses/

      0 0
    • krabica  

      Nemá někdo tip na brýle od jiného výrobce, který by měl skla obdobná Prizm Road? Žádné Oakley s těmito skly mi nepasují na ksicht…

      Je nějaká rozumná možnost, jak sehnat od nás custom verzi Oakley brýlí?

      0 0
      • JakeF  

        Custom myslíš vlastní design? Není… Lidi si objednávali a pak nevyzvedli, takže to pro ČR úplně zrušili. Nabízel jsem i že to zaplatím předem, nejde…

        0 0
        • krabica  

          Jediný model, které mi rozumně padne a líbí se mi, je Turbine, ale ten není standardně s Prizm Road, lze však objednat v custom verzi se všemi skly…

          0 0
          • JakeF  

            No jak říkám, Custom je do ČR problém… Já aktuálně zvažuju koupit si brýle v sérii a dokoupit si k nim samostatně skla (chci fotochromiku).

            0 0
          • JFtryall  

            Zkus EV Zero Stride. Ty musi padnout vsem a jsou lehoucke. Z EV Zero jsou i nejhezci. Kdo nekdy vyzkousi velky zorny pole bez ramecku, tak se spatne vraci zpet.

            0 0
            • krabica  

              Ty jsem taky zkoušel, na můj kulatý ksicht jsou úzké a vypadá to blbě. :-)

              0 0
    • Delkim  

      za mne ty Prizm Road

      ale koukni se po eshopech venku, třeba na Wiggle ušetříš skoro litr

      http://www.wiggle.co.uk/…-sunglasses/

      0 0
    • milan.v  

      Prizm Road vozím na žiletce, už jsem v nich ale jel na zkoušku v hodně slunném počasí i na bajku v zastíněnném lese a až mě to překvapilo, že to nebylo vůbec špatné.

      Ta Prizm optika je prostě skvělá, Prizm Trail pak musí být do lesa bomba. A to mluvím z pozice člověka, co vozí dlouhou dobu Rudy Project ImpactX s kvalitními fotochromatickými vlastnostmi.

      0 0
      • Forester  

        Potvrzuji, ze ty Traily jsou do lesa bezva :-). Jde to i na silnicku, ale uznavam, ze toho svetla je pak chvilemi moc :-).

        0 0
    • jarouš2  

      Taky jsem vozil fake O. Konkrétně jawbreaker. No už jsem si objednal origo, protože mě sralo jak zkreslují. Až z toho bolí hlava a ještě k tomu když si je sundáš během jízdy, tak to je katastrofa. Na fake se ty skla škrábou snad odporem vzduchu :-D

      Jinak mám objednáno z bike24.de

      S prizm trail sklama vyšly na 3600 i s poštovným…

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.