Nutrend Specialized XC Kings of Prague

8 nepřečtených
  • blaf

    Jedete tam někdo http://mtbs.cz/…/kalendar-xc ? Znáte to tam někdo? Jaký je okruh?

    Anketa: Jedete?

    Jo
    3x
    50%
    Ne
    3x
    50%
    0 0
    • jonti  

      Cau, jedete nekdo?

      Trat vypada dobre, techniky tam moc neni, ale da se.

      0 0
      • McBlacky  

        chtěl jsem, ale mám po křečích na TB stále špatný levý lýtko.

        závod by to dorazil. Mrzí mě to.

        0 0
        • blaf  

          to je škoda, byl to pěknej závod, trať asi moc technická nebyla (jak řekl Kulhavý, trať je spíš cyklokrosová :)), ale mě s mou (ne)technikou stačila, jen jsem si potvrdil co jsem tušil, měl bych víc a líp trénovat :D

          0 0
      • Milwa  

        Teda nevím co přesně znamená technická trať, ale nic těžšího jsem zatím nejel. Tolik výjezdů a sjezdů jsem neviděl. Každopádně jsem měl nejdřív dost respekt z těch padáků, pak jsem si je začal užívat. Krásná trať a jenom jedno kolo ztráta.

        0 0
    • JakeF  

      Byla to paráda, nakonec i počasí vyšlo relativně pěkně. Co se týče času na kolo, tak jsem jezdil slušně pod 11 minut, což ale na elitu bylo pořád moc málo a v šestým kole mě dojela skupinka s Kulhavým o kolo a dočkal jsem se vykoupení o kolo dřív :). Kdyby měl někdo fotky, tak prosím o odkazy.

      0 0
    • jonti  

      Dobrá akce, sjezdy docela o nicem, krátké a většinou zakončené prudkou zatáčkou, tak to nešlo moc rozjet. Trochu techniky šlo využít na louce. Bylo to hlavně o tom, kdo pojede líp dva dlouhá stoupání a krátké výšlapy. Ideální na 26HT.

      Nakonec 4. místo v kategorii, většinu závodu jsem se pohyboval mezi 2.-4. místem, do kopce to jelo, ale neměl jsem silově na to vyjet ty krátké prudké výšlapy na prostřední. Prvních 5 z elity to jezdilo na velkou. V posledním kole mi ujel závodník z Eurofoam, netrhnul jsem Honzu Haška, tak ten trhnul mě.

      0 0
    • Elwing  

      Chtěla jsem vidět bikros, ale to jsme nestihli, ale bylo pěkný vidět elitní žiletky, jak se pod nimi full ani nehne, asi to měli zamčený.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.