• Blu

    Ahoj chtel sem se zepta jestli mate zkusenosti se znackou Nuke Proof , konkretne s nabojem Generator REAR QR http://nukeproof.com/hub3.html

    Dekuju za odpovedi (=

    0 0
    • Tomcat  

      Myslím že nikdo tu nic od této legendy nemá a hádám že tuhle firmu ani 75% nezná.

       

      Nemám to ověřeno ale nick Hanz měl snad od nich pružinu na svůj  speciál "http://www.bike-forum.cz/foto­galerie/vyhle­davani.html?u­ser_id=1272 ":/fotogaleri­e/vyhledavani­.html?user_id=1272

      0 0
    • dada  

      koukám na něj už rok…teprve od léta je na CRC k mání a taky se poněkud zvýšila cena…za tu původní co inzerovali sem uvažoval že postavim nový kola pro ženu. Teď už mi to přinde trochu drahyy. ale zkušenosti uvítám taky!

      0 0
    • qwerty  

      Nedávno jsem na CRC málem koupil pro VP-Free Nuke Proof kokpit (sedlovka, představec, vlajdy) – někde jsem našel dobrý recenze, cena byla super, váha taky. Ale než jsem během pár dní dal dohromady celý nákup, cena se zvedla asi o třetinu. Tak sem zase skončil u Thomsonu (a Reverse). Takže asi jako dada. Ty náboje vypadaj na dobrej poměr cena výkon. Ale co třeba Hope Pro 2 Disc Rear 12mm za £60.87 (CRC Flood Sale)?

      0 0
      • Blu  

        No na ten sem koukal taky sou za stejnou cenu myslim . Proto se ptam na  zkusenosti s NP . Nezalezi mi na hmotnosti .

        0 0
        • qwerty  

          Tak snad se Ti někdo ozve, ale v malém českém rybníku nevím – viz kudlanka a časopis níže :)

          Google na nuke proof hubs review vrací 175 000 odkazů. Klikej, šmudlo ;)

          0 0
          • Tomcat  

            Poslední dobou nemyslím že odkazování na vyGuglení je všemocné. Google začíná být takzvaně otráveno  tedy k releventnímu výslednu cetřeba dostane až na 174999 místě. Hold zkurvené obchody ja jejich „opmalizace“ pro vyhledávače.

            0 0
      • gazman  

        Hope Pro 2 Disc Rear 12mm už bych nebral, pro normálního 90 kg clověka to na DH není, praskají osy, stejný model, ale v provedení EVO už snad bude O.K.

        0 0
    • kudlanka32  

      kultovka kterou sem znal jen z casaku pred deseti lety..utkvel mi v hlave ram s paralelogramovou vidli „reactor“ :)) takze moje zkusenost jez casaku…

      0 0
      • Blu  

        No tak zatim vsichni tvrdej ze je to kultovka ktera ma dlouholetej zaklad takze do toho asi pudu (=  a co by ste brali HOPE nebo NUKE PROOF ??

        0 0
        • Matony  

          Ja bych do nich šel klidně taky, shodou okolností jsem po nich i po ostatních komponentech taky pošilhával(se­dlovka, představec) HOPE má výhodu v tom, že si můžeš vybrat s několika barev, je snad o nějaký ten gram lehčí, ale zase o něco dražší. Volba je na tobě.

          0 0
        • panacea1  

          nechci hanět značku NP, ale co se týče prvních nábojů z let cca 1995, tak zrovna chválu jsem na ně neslyšel. Byly hezké – karbonové tělo uprostřed, ale co do životnosti/spo­lehlivosti se nikdo v recenzích nepřetrhl. Nyní jsem koukal na jejich novej web a vypadaj už naprosto jinak. To je ale sázka do loterie…radši bych pohledal na webu nějaký testy těch novejch nábojů, btw. HOPE a jejich první náboje s Ti prostředkem a Ti o­řechem v AL těle taky nebyly co do životnosti nic extra, spoustu jsem viděl prdlejch na straně příruby u ořechu – vytržený dráty nebo prasklý až k ořechu…ale doba jde kupředu, tak se snad poučili…

          0 0
          • Blu  

            No ja doufam ze se poucili , HOPE sem jeste prasklej nevidel , ale sem  mladej takze sem ty co si rikal nemoh videt (=

            0 0
          • Matony  

            Tady to právě moc nehaní spíše naopak, akorát malinko vyšší váha, ale naopak cena excelentní.

            0 0
            • panacea1  

              tam píšou o těch novejch nábách, já se zmiňoval o starejch poctivejch retro s karbonovým středem cca 1995. Tohle už je jak masová produkce alá Shimano. Spolehlivost bude asi vyšší, vzhled – horší.

              0 0
            • Blu  

              JJ diky moc za informace , pudu do NP , akorat bych si mel z CRC  obednat rovnou i nahradni vorech a praporky jinak v tom nevidim problem (=

              0 0
              • dada  

                heeej supr

                az to ostanes tak to 1. hod na vahu, za druhy nahraj zvuk orechu

                co se zivotnosti bych strach nemel

                0 0
                • Blu  

                  Joo tak zuk orechu to je vec ktera me taky zajma doufam ze bude cvakat poradne (=

                  0 0
                  • Dumbo  

                    tak napis ako si spokojny ak si ich teda kupil… tiez planujem nove kola na freeride, nuke proof 20mm/xl 12mm/150mm na rafikoch DoubleWide od Sun rims

                    tiez ale vaham, pretoze nepoznam nikoho co jazdi nieco od NukeProof a internet recenziam moc neverim… trosku ma ale odradza znamka na MTBR.com len 3.7 s 5… :)

                    0 0
    • rasto1  

      NP Generator REAR QR /mam ho na bicykli ktory je v profile/ jazdim asi dva mesiace. Kupil som ho najma preto ze ma dost dobru hmotnosť vzhladom na pocet lozisk a zapadok a tiez cena nebola zla. Ked som teraz pozeral uz je cena na CRC vyssia ..ale da sa.

      Naboj sa mi na pohlad zda velmi kvalitne spracovany. /vnutro som nepozeral/Co sa vykonu tyka zatial nechcem velmi hodnotit, kedze ho mam len dva mesiace. Dosial vsak ziaden problem. Naboj vyuziva sest masivnych zapadok, z toho vypliva aj dost velka hlucnost. Zvuk mi trochu prekaza je vyraznejsi ako na SH alebo aj Novatec. Ale je to prioritach. Naboj sa mi zatial velmi pozdava.

      0 0
      • Haryk  

        Jezdím ho asi měsíc – zatím dobrý. Ale ta hlučnost? Ten můj je tichej…

        0 0
        • rasto1  

          Je to mozne ze pri jednotlivych nabojoch sa intenzita zvuku mierne lisi, ale tiez je to dost relativne. V porovnani s klasickym shimanom /M525/ je NP naozaj vyrazne hlucnejsi. Mam jedno video kde je naboj trochu pocut. Ked ma niekto zaujem mozem poslat.

          0 0
          • Dumbo  

            http://www.youtube.com/watch?…

            asi ich zoberiem aj ja…

            neviete ako to funguje na CRC pri objednavani custom kolies ? jak som uz pisal, chcem objednat par kolies na nabach nuke proof a rafkoch sun ringle, draty dt, niple klasika, paska 22mm, ked to zostavim a hodim do whishlistu tak mi cena nabehne sotva 300eur co je viac nez dobre… nerataju si ktomu za pracu ?? ci ano ? dik za kazdu cennu radu… ;-)

            0 0
            • RBweb  

              Cenu máš konečnú, len si potom pripočítaj poštovné (25£)

              0 0
              • Dumbo  

                zijem a makam v Irsku, postovne mam za FREE :D

                je to fajn ze si neuctuju za vypletanie…

                0 0
    • str8czek  

      Chtěl bych zeptat nějaké sdílné duše, která jezdí/jezdila tyto náboje (viz níže). Zajímá mě především trvanlivost ložisek. Pokud by se někdo podělil o nějaké srovnání třeba s Novatecama, byl bych za to velice rád.

      http://www.chainreactioncycles.com/Models.aspx…

      http://www.chainreactioncycles.com/Models.aspx…

      0 0
      • Pedro404  

        Mám 2010ky cca rok, a můžu říct jenom, že ložiska sem zatim neměnil:) Ale sem cca od března ze zdravotních důvodů prakticky mimo kolo, takže moc velkou nálož nedostaly.

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.