Ahojte, nevíte někdo, prosím, přesný typ šroubu pro hlavové složení: ACROS AIX-525, OD56, IS52/28.6, ICR-IS52/40IPS. Je to 4 mm in(m)bus a délka cca 23 mm. Díky.
Ahojte, nevíte někdo, prosím, přesný typ šroubu pro hlavové složení: ACROS AIX-525, OD56, IS52/28.6, ICR-IS52/40IPS. Je to 4 mm in(m)bus a délka cca 23 mm. Díky.
Odpo se mrknu na svy hlavko a dam vedet, ale nemusi tam byt nutne stejny sroub. Klidne malinko delsi. Zavit je metricky, tak jen sroub s konickou dosedaci plochou.
O.K., děkuji. Dělají to z úplného bláta
Ahoj, nebudu zakládat nové vláko. Koupil jsem si silničku Superior RR 9.4., která je vybavena tímto hlavovým složením pro vnitřní vedení bowdenu. Máte někdo doporučení na představec, který by s tímto hlavkem a následnými doplňky hlavka (víčko, krytka) fungoval? Potřeboval bych cca 100–110mm. Díky moc :)
Že by třeba: ONE Race ICR nebo ONE Carbon Integrated Cockpit ICR
Díky za doporučení, nenapadlo mě ho hledat. Vlastně jsem ho našel a nejdelší má i sup na stránkách 100mm, proto otázka, jestli existuje alternativa. Přidávám foto pro představu.
Edit: představec se našel jedná se o Velomann, popřípadě Satori Viper, tak kdyby někdo hledal :)
Není lepší dat zrovna odkazy, když už by to někdo hledal?
Doplněno:)
Představec – https://hollandbikeshop.com/…lack-873250/
Hele, a čím se liší od běžného predstavce, který dělá třeba deda, 3t, syntance, Thompson, look a bontrager, specilized, pro a spousta dalších? Palcový krk vidlice, 31,8 průměr beranů.
Rozdělaná část, která se stahuje šrouby čímž stáhne krk vidlice je mimo střed. Bohužel ostatní díly, které superior využívá (plastová krytka a víčko představce) počítají s tímto vyosením. Pro zajímavost stejné řešení používá i např. Bianchi.
A na normální představec nejde nasadit normální víčko, krytka a podložky s dírou pro hadice? Nebo jsou ty od superioru tak výjimečné, že jejich odstranění zvýší váhu, aerodynamický odpor a sníží tuhost?
Chápal bych problém, pokud by krk vidlice nebyl kulatý, měl průměr 1,25 nebo 1,5 palce. Ale tady…