• Jenda

    Chci si zvolna udělat radost novejma tretrama. Stávající Shimano M123 už začínají mít měknoucí podrážku, ale jinak potvory drží a drží :-)

    Jejich nástupce by měl mít tvrdší podrážku (mají 5) a sofistikovanější zapínání než jen sucháče.

    V tretrách nijak moc nechodím, sice mám enduro bike ale radši jezdím než tlačím a většinu stejně našlapu cestou do práce a z práce na pevňáku. Nicméně když už jdou, chci aby podrážky neklouzala a ne jak zimní NW kde to je fakt zoufalý. Preferuju dobrý odvětrání, na zimu mám zimní tretry. Vzhledem k dobrý zkušenosti se shimanama pokukuje stále po nich.

    Líbí se mi Shimano M200, jen mám trochu strach, jestli se v tom nepaří moc noha a nevím jak ta ochrana kotníku, jestli to spíš nedře. Jako velký pozitivum vidím podrážku tuhosti 8.

    Druhej kandidát je NW Enduro, takovej civilnější vzhled, asi celkem slušně větraj, se zimníma NW jsem až na klouzající podrážku spokojenej, tady je ale úplně jiná. Otázky je jak jsou na tom s trvanlivostí a tuhostí?

    Poslední tip je asi trochu úlet v porovnání s těma dvěma předchozíma, jenže mě se prostě líbí, takovej oldschool :-) Shimano SH XC5.

    Je to lakýrka, ale tuhost celkem cajk (7) a klasický tkaničky mi pořád přijdou dobrý. Otázka je, jak moc zvládají chůzi, jak je klouzavá podrážky a tak.

    0 0
    • Jenda  

      nikdo nic, to všichni bikujete a jen já sedím na BF? :-D

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.