Nové RockShox Recon RL, zn potřebuji odpověď rychle!

8 nepřečtených
  • PigSlayer

    Zdravím zdejší odborníky,

    Mám poněkud netradiční problém. Koupil jsem si přes internet kolo, kde byla udávána vidlice Rockshox řady Judy RL (čili jsem předpokládal, že se bude jednat buď o Silver TK nebo Gold RL). K mému nepříjemnému zjištění jsem na kole našel vidlici řady Recon.

    Ihned jsem kontaktoval prodejce, že se jedná o kvalitativně vidlici z řady nižší, ten mé tvrzení odmítá. Původně mi byla nabídnuta finanční kompenzace, pak ale prodejce zcela otočil.

    Přímo cituji „Model Recon je naprosto nový – oproti Judy Silver má širší nohy vidlice (judy 30mm, recon 32mm). Vidlice je dle výrobce technologicky lepší, než vidlice Judy Silver. Tento model vidlice nebyl nikdy zatím prodáván na českém trhu. Jedná se o naprosto nový produkt – https://www.sram.com/…fs-rcn-rl-b1“. Prodejce mi ovšem dal špatný odkaz. Při dohledání sériového čísla mé vidlice se jedná o model FS-RCN-RL-A2, viz https://www.sram.com/…fs-rcn-rl-a2. Prodejce tedy v podstatě napoprvé uvedl špatnou specifikaci produktu (která není dodnes pořádně opravena) a napodruhé podal mylnou informaci a nabídl pouze směšnou kompenzaci za uvedení špatného modelu vidlice. Podle výrobce jsou ceny 295 dolarů za Judy a 249 dolarů za Recon, který na kole skutečně mám…

    Moje otázka zní, jak mám postupovat? Jedná se vskutku o kvalitativně velmi srovnatelné vidlice, nebo se mi jenom snaží prodejce uvést nepravdivé zavádějící informace, aby mi propadla lhůta vrácení peněz za produkt (do pátku 30.8.!!! Musím jednat rychle)? Má cenu do případu zatáhnout ČOI?

    Jelikož začínám být ve značném časovém presu, mockrát děkuji za rychlé odpovědi!

    0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.