• pikova_dama

    Dobrý den, chci si koupit kolo v rozmezí 10 000–13 000 Kč. Jezdím párkrát do týdne, většinou ne moc dlohé trasy (20–30 km), ale občas jezdím na celodenní výlety. Jezdím většinou po silnicích a občas sjedu na polňačku a do lesa. Chtěla bych se zepat, jaké kolo by pro mě bylo vhodné, předpokládám, že trekové. Přemýšlím i o kotoučových brzdách, ale nevím, zda by pro mě byly vhodné. Líbí se mi značka Merida, ale v jinak se ve značkách moc nevyznám. Děkuji za odpověď

    0 0
    • Smazaný účet  

      Silnice v ČR jsou k smíchu (pláči) + polňačky = nekupuj trek.

      Do 13000 kotouče neseženeš, leda by to byla parodie na brzdy. Doporučuju loňský horský a nechat si tam nasadit nějaký semislickový pláště, aby to odsýpalo i na silnici.

      Nano, slušná výbava.

      http://www.bradsky.cz/…-p-2547.html

      http://www.mojekolo.cz/…valanche-1.0

      http://www.mojekolo.cz/…s-razzer-pro

      0 0
      • pikova_dama  

        horské kolo jsem měla, ale jezdilo se mi ztěžka

        0 0
        • COCO(t)  

          Dej semislick a pojede jinak. Pardon ,Ale kupovat trek cross mi přijde TAKŘKA zbytečné jelikož vhodnou skladbou komponentů a osazení se dá udělat i z mtb pohodlnej cesťák. Mtb je to nejuniverzálnější kolo jaké existuje (silnička to fakt nebude ale cross a trek v 90% určitě nahradí nehledě na cenu).

          0 0
      • pikova_dama  

        Já bych si i horské kolo koupila, ale zdá se mi to zbytečné, protože v posledních letech v našem okolí zpravili cesty dost slušně.

        0 0
    • Smazaný účet  

      Být tebou, tak koupím to Nano, na co jsem ti dal odkaz a už v obchodě to nechám přezout na Schwalbe Big Apple v rozměru 26×2.0 Bude to pohodlný a na silnici uzavřeš vidlici a můžeš jet i svižně.

      0 0
    • šlapatko  

      Mrkni na na stránky Pellsu.Pells Demon je hezké kolo za slušný peníz.Na asfalt super.Budeš li jezdit jen asfalt a terén tě neláká, klidně vem něco jako je ten Demon.Nebo nějakou fitnesku.Zakaždou cenu bych horáka nevnucoval.Láká li tě i nějaká ta polňačka a sem tam kořen, chce to horala.

      0 0
    • Dzordano_Bruno1  

      Má přítelkyně jezdila jeden čas na starém Joku a ještě se o něj dělalila s mámou. Tak vzala 6.500 do ruky a šli jsme vybírat. Vybrala si nejnižší nabídku u authora. V tomto období je celkem problém nakupovat kola, protože ty největší, nejlepší kousky jsou prostě už fuč. Sehnali jsme v obchodě klasiku MTB a přítelkyně je z něj nadšená jak hezky se na něm jede. A to chtěla trekking. Klasika MRB je nejlepší možnost.

      Co z toho plyne? Pokud nejsi extra mašina na ježdění, tak jdi do krámku, osahej si kola, vyber barvičku a kup ho. Hlavně, aby Ti kolo hezky sedlo a byla si s ním spokojená. Jestli bude mít kolo deore nebo alivio přehazku nepoznáš a ani to neřeš. Jediné na co bych si dal pozor je vidle, aby aspoň trošku pod Tebou pružila:)

      0 0
    • hanness  

      Ahoj,kluci maji pravdu,navic bych si prosel bikekramy,nebo net a koukal po modelech 09–08.Koupis uz dobre osazeny stroj pro tvou potrebu.Do 13 000,– rok 2010,nevim,nevim…

      0 0
    • gdak  

      Já teď budu kupovat přítelkyní asi tohle http://www.cyklo-slachta.cz/…-pro-lady-1/ za ty peníze myslim neni co řešit. Jen nevim jakou velikost, taky má 167…

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.