• BigBobek

    Zdravím zkušené bikery.

    Už si mě asi nepamatujete. Před časem jsem Vás tady na foru požádal o tip na kamenný cyklo-obchod v Brně. Nejvíc Vašich doporučení sklidil RK Cyklos, tak jsem se rozhodl koupit kolo tam.

    Vámi doporučované horské kolo v cenové relaci cca 10.000,– Kč Pells phantom pro už bohužel nebylo k dostání, tak jsem dal na prodejce a koupil Maxbike Baco 2011 za 11.600,– Kč. Na rady je v téhle chvíli už pozdě, spíš bych chtěl ujištění, že jsem nekoupil zajíce v pytli, protože jak teď projíždím zdejší diskuze, tak nabývám dojmu, že jmenovaná firma je vám tady spíš pro smích.

    Nejsem žádný pořádný cyklista, na kole sedím prakticky poprvé po 10 letech a je to první nový kolo, který si vůbec kupuju (v mládí jsem měl jenom starý kolo po bráchovi), takže moje odborné znalosti v této oblasti jsou nulové. Subjektivně se mi jezdí celkem dobře, možná mě trochu překvapila váha kola, čekal jsem nižší, ale nic hroznýho to není (na druhou stranu nemám srovnání s jiným kolem v podobné cenové kategorii).

    Tak, co si o této koupi myslíte? Předem děkuji za jakékoliv reference.

    0 0
    • Azmir  

      Není to vvyloženě špatné, rozhodně se nemusíš bát že bys koupil nějakou sračku, ale mohlo být trochu levnější.

      0 0
    • t29  

      Maxbike patří k míň nóbl značkám, ale hlavně ji tady na fóru „proslavil“ jeden militantní uživatel, který ji zároveň prodával. Od té doby se na Maxbiky většina zdejších lidí dívá trochu skrz prsty.

      Přitom je to rozumně poskládané kolo, vidlice XCR bude fungovat líp než různé RSTčka, které najdeš na jiných kolech v téhle ceně, výbava Deore je slušný základ, kola na Alivio nábojích nějakou dobu vydrží a pokud se ti nebude chtít kontrolovat stav konusů, stejně časem (za pár tisíc km) koupíš lepší kola.

      Vyšší váha je u sériových kol v téhle ceně běžná.

      0 0
    • Schoscha  

      Pokud ti kolo sedí a jezdí se ti dobře, tak neřeš co si myslí ostatní.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.