• kadlec

    Kluci, mate nekdo zkusenosti s opravnou sadou notubes dart? Ja dnes dal na kolo karbonovy riditka a maji silnejsi stenu oproti hlinikovym a ted se mi do riditek nevejde sahmurai sword. Riditka maji maly vnitrni prumer. A bez knotu jezdit nechci a v tasticce uz neni misto a taky se mi nechce kupovat nic drahyho. Sahmurai byl drahej, jednou vypadnul pri padu z riditek a jednou to naprasklo pri padu. Nebo nejaka jina levna sada bud do sloupku vidlice spodem anebo do stredu? Force je levnej, ale delka je 10cm a kam s nim, batoh vozit nebudu a kapes moc nemam.

    0 0
    • kadlec  

      Nikdo nevozi nejakou skladnou sadu za rozumnou cenu?

      0 0
    • Sistematicx  

      Hele Force pikado se mrkni. Je to male pouzdro. Velikost cca propiska. Kovovy obal. Z jedne strany je ta jehla cistici a z druhe vidlicka. Knoty stredni tloustka.

      Za 250 nebo kolik je to uplne v pohode.

      0 0
    • mr.antik  

      vozim v karbon řidítkách ten samuraj a ještě má celkem vůli. Ten force by se mohl hezky vozit pod koší jako se vozí pumpička

      0 0
    • jIrI___  

      Čím u těch klasických knotových sad (Force Pikado apod.) zastřihujete čouhající knot? To vozíte i nůžky/nůž nebo dojedete na čouhajícím a délku čouhající části doladíte doma?

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.