• JPcz

    Chtěl bych se zeptat na váš názor na tothle kolo:

    http://www.norco.com/archives/2010/…

    Doprodává se teď za docela dobrou cenu (kolem 13.000) a zaujalo mě i s vým designem.

    Sháním kolo na blbnutí – lehčí skoky, blbnutí v lese, jízda náročnějším terénem či poskakování přes překážky ve městě. Ale zároveň bych na tom měl být v případě nouze zvládnout i menší výlet s rodinou (lesní a polní cesty + asfalt tak max do 30 km).

    Primárně by to však mělo být kolo na adrenalinovější vyřádění se.

    Jsem s MTB začátečník, takže nepočítám, že budu skákat 10ti metrové skoky a dělat salta, ale rád bych, aby to kolo něco vydrželo a nevytřáslo ze mě duši při rychlejším sjezdu v lese.

    Bohužel jsem limitovám penězi a nemohu si dovolit nic dražšího než 20 tisíc. Spíše je strop tak těch 15. Tím pádem pro mě padají Fully a zase nechci žádné „obyč“ horské kolo fádních tvarů.

    Wolverine si mi na první pohled líbí, ale moc jsem o něm na webu nenšel a tak nevím. Taky si nejsem jistý kvalitou osazených komponent. Ale tak to by se dalo asi časem dovybavit, ne?

    Ještě jedna věc – měřím 185 cm a vážím 85 kg. A největší dostupná veliksot je 17" – na blbnutí je lepší asi menší velikost, ale abych na tom zase nevypadal jak Vlk na zajicove kole z Jen počkej zajíci… :D Nebude těch 17" málo?

    Kolo váží přes 16 kg, což teda není žádné pírko… ale tak zase by to mělo něco vydržet, ne?

    Díky moc všem za pomoc!

    Anketa: Je tohle vhodné kolo na adrenalinovější blbnutí v přirodě?

    0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.