• Windblow

    Pochlubte se, s vašim oblíbeným trailem…

    http://www.youtube.com/watch?…

    0 0
    • Pedro RB  

      Super!

      0 0
    • kolda  

      pekny, plus za RATM :) odkud to je? usek kolem ovci mi pripominal udoli moravice.

      0 0
    • matra  

      najs!

      0 0
    • vojtechposmourny  

      Hezký. Kde to je?

      0 0
    • fluider  

      Pripomína mi to Fínsku rally :-), inak super trail.

      0 0
    • Luma  

      Super:-)

      0 0
    • Nimrod  

      můj oblíbenej českej trail je frantovo v černošicích, kterej končí dropem ke kolejím. samá zatáčka, která se musí brát smykem a člověk nemusí ani jednou šlápnout… prostě paráda. a jinak je to 4×ka v geisskopfu, tam člověk nemusí vůbec šlapat a skáče všechny skoky, jenom se tak vozí a odráží

      takže mám asi rád všechny trailíky, kde se nemusí šlapat a nejsou tam dvojáky :-)

      0 0
      • Jarousz  

        Černošice jsou good!!! Stejně jako sjezdíky z Točný :-) A navíc, mám to kousek. Ted jsem drandil v Toulovcových maštalých a taky prima.Ještě mě vzala cesta v Českým ráji z Drábských světniček přes Hynštu, nad Zakopanou do Srbska :-)))

        0 0
    • jan 2  

      Musíte to pustit přímo ze Šeráku a ne jen tu spodní část. Potom  ta hudba  bude více ladit k povaze trati hahahaha. Tu ohradu pro ovce nad Bobrovníkem jsem už málem projel – děkuji takovým blbcům kteří to staví do značených tras.

       
      0 0
      • Windblow  

        jan 2: nebudu komentovat z jakého místa jsme to jeli, ale jako místní bys to měl poznat a nepoznal. Ti blbci jsou majitelé pozemků, kteří si dovolili, pást ovce na svém. Měl by sis uvědomit, že je to turistická značka, určená převážně pěšákům a chodí tam rodiny s dětmi, Ikdyž to vypadá, že kalíme bezhlavě dolů, vše máme pod kontrolou a kolem chodců jedeme krokem, zdravíme a děkujem. Nějaká ohrada nás pak nepřekvapí, protože máme rozum a brzdy.

        0 0
        • jan 2  

          ale poznal, ale  to je  jedno. Takže vše je hrané – takové malé holyvůdské pozlátko. Musím na tohle upozornit mého mladšího bratra, kdysi nejen tato videjka ( i snowboard ) sledoval a já jsem pak ve sjezdech naprosto nechápal čeho všeho je on schopen a s hrůzou sledoval každou příkopu, ve které bude ležet mrtvej – puberta je hrozná. Dnes už je naštěstí uvážlivější. No a co se týče těch ohrad – tak na to jsou §y, musí se umožnit volný průchod a tam nebyl., tzn – ponaučení pro mne – příště pomaleji, když nevím kam jedu. Jinak nic proti Vám, lepší tohle než blbě kecat u piva s cigaretkou Zdar

          0 0
    • bike29er  

      Tenhle trail ze Šeráku považuji taky za nej. Perfektní je, že se dá dojet nahoru lanovkou a ze spoda vyjet vlakem na Ramzovou k tý la­novce. Akorát, když jsem tam byl posledně, tak nás s kolama vyvezli lanovkou jenom do půlky do mezistanice, tak jsme si holt trošku šlápli.

      0 0
      • jan 2  

        to je z pod Šeráku, ale není to  na  Ramzovou že  Windblow

        0 0
        • Windblow  

          jj, tak nějak:)

          0 0
        • bike29er  

          Ne na Ramzovou to není, tohle valí ještě níž. Mimo jiné moje fotka z detailu uživatele je právě z cesty na tenhle můj nej trail.

          0 0
      • wenc  

        Hehehe,to se jako vyvezeš nahoru a pak jedeš dolů jo?

        0 0
        • Radek Broz  

          hehehe, na lyžích to dělá poměrně dost lidí a nikomu to divný nepřijde :P

          0 0
          • wenc  

            No jasný,ale na kole trochu ujeté tohle…Je tam přece krásná cesta od Cimbury z Domašova přes Bystrý potok…Ale chápu ho že se vozí lanovkou,asi si nechce zapotit ten Fox dresík:D

            0 0
            • bike29er  

              Lanovka je fajn, máš na výběr jestli ji využiješ anebo ne. Nevíte, jestli už vozí až nahoru? 

              0 0
            • Radek Broz  

              Hele, jsi mimo:o) http://etbikez.com/…lmetcam-run/ dnes jsem jezdil lanovkou (tohle je opatrej pomalej průjezd s těžkou kamerou) – myslm, že by jsi se tam zapotil :D

              0 0
              • Windblow  

                Pěkná trať, ale chtělo by to malou kameru na helmu.

                0 0
              • MlokCZ  

                On kdyby to měl vyjet na kolech, co tu někteří jezdí, tak by ho to odsuzování lanovky taky rychle přešlo :-)

                0 0
                • wenc  

                  Když máš kolo stavěné na sjezd tak to beru…Ale myslím že frajeřina je kopec vyjet,a ne se nechat vyvézt lanovkou a pak si to sfouknout dolů.Pak tady někteří machrujou jak nebyli na Šeráku a při tom se tam nechávaj vozit lanovkou.Tohle je mi k smíchu.

                  0 0
                  • MlokCZ  

                    Ono ale většina lidí si chce ježdění užít a nepotřebuje k tomu si nic dokazovat a aby to byla frajeřina.

                    Vem si, že někdo na tom není fyzicky zas tak dobře a pokud má všechno vyjet, tak bude hrozně limitovaný. Ono totiž nestačí to jen vyjet, ale pokud se jede dolu náročnější technický sjezd, tak nesmí být člověk nahoře po vyjetí kopce už hotový, protože jinak je sjezd o ničem a i nebezpečný.

                    Já byl v Jeseníkách loni a všechno jsme si poctivě vyjeli a díky tomu zrovna sjezd z Šeráku po červené jsem si už vůbec neužil, protože to bylo ke konci 14 dní ježdění a byla už únava a po vyjetí nahoru to bylo sakra znát.

                    0 0
                    • wenc  

                      No nevím,ale já sem navrchu skoro hotovej pokaždé,a docela se vždycky těším na sjezd,a taky si ho užiju…Že by byl o ničem si teda vůbec nemyslím.

                      0 0
                      • MlokCZ  

                        Tak počkej třeba za 20 let (nebo i za víc), co budeš řikat po výjezdu toho kopce a jak si užiješ ten sjezd (pokud budeš po výjezdu kopce hotovej).

                        0 0
                  • Windblow  

                    Jak tě tak čtu, nejde přehlédnout slova, jako machrování a frajeřina…na kole jezdím pro radost nahoru i dolů, ale mám-li chuť užít si jen sjezd, tak se vyvezu a to klidně opakovaně. Na tom není nic špatného.

                    0 0
                    • wenc  

                      Tak nečti slova ale věty;-) A neříkám že je to špatné,jen mi to přijde divné…Jsem zvyklej si všechno odedřít sám.Ale pravda je že radost hledá každej jinde.

                      0 0
                      • pitos  

                        Co ti natom připadá divného.představ si že si budeš chtít dát nějaký sjezd třeba 5× nebo i více za den,navíc si sjezd budeš i po páté jízdě chtít naplno užít,dřít budeš z kopce.

                        0 0
                      • Cortez  

                        Zeptám se takhle: Jels někdy na fr/dh kole?

                        0 0
                        • jan 2  

                          Nejsem znalec škatulkování, takže jsem se musel podívat co to vlastně je FR nebo DH kolo.

                           Ta první skupina kol je běžně k vydění ve městě osedlaná povětšinou usmrkanci ve věku 13 až dokonce 20 let vesměs s cigárkem v ústech ohromujíce zvednutím předníko kola stejně staré dívčí a vděčné publikum ( jen velmi, ale velmi málo z nich se snaží tupým drilem vytvořit nějaký dobrý trik, někde v nějakém skate parku nebo podobném místě )

                          Tu druhou skupinu vydím asi tak často jako  no nevím plácnu třeba Kulový blesk, levnější kusy této skupiny by se asi „ rozsypa­ly “ v tzv. Trailech, které znám já, takže zbude použít jen ty kvalitní s jezdci, kteří disponují velkou znalostí krajiny – aby věděli kde dobrý trail je ( těch umělých je určitě a to tipuji velmi málo ) a dost dobrou technickou dovedností a jistou mírou sebevražedného sklonu ( pozor netýká se jezdců, kteří tvoří taková různá libová videjka pomocí střih. prográmků … ).

                           Já sám  jezdím XC a to  jen v Jeseníkách ( na vzdál. výlety ač bych rád prostě nemám prachy ). Když někoho tam navrchu potkám vždy jsem rád, je jedno jestli jede na HT,fůlu, krosu, Dh atd.  Každý z nich tam hledá to své, a když hledá tak najde - a věřte jsou tam Traily takové, že by se Vám z toho podlomily kolena. Něco málo už jsem naznačil uživateli Windblow, no a já jdu hledat nové traily do oblasti Vřesník a Zadní hutisko, vypadá to tam moc slibně. Třeba nějakej najdu a sjedu ( na svém HT i když bych rád Elsworth nebo Bionicon – musím víc šetřit :-) ).

                          0 0
                          • Windblow  

                            to je zvláštní, sám jezdím FR, je mi 35 a neznám nikoho, kdo má FR kolo na machrování, všichni jezdí velmi slušně a rozhodně to nejsou, až na pár vyjímek, žádní mlaďoši…DH jezdce nepotkáváš, protože tam kde se oni začínají bavit, ty asi končíš

                            0 0
                            • nobody  

                              to bude asi tím, že se moc nepohybuješ po městě :)

                              0 0
                              • pitos  

                                a jsi si jistý že v tom městě potkáváš opravdu FR/DH jezdce?

                                0 0
                                • Smazaný účet  

                                  on m spíše namysli FR/DH kola a různé machírky s rovným šiltem.

                                  0 0
                                  • jan 2  

                                    no konečně  mne někdo pochopil

                                    0 0
                                  • pitos  

                                    a jsi si jistý že poznáš opravdu FR/DH bike od třeba  kola na ,dirt,trial,stre­et,BMX?

                                    0 0
                                    • nobody  

                                      jo

                                      ta moje poznámky byla myšlena na FR biky (některé i fakt dobré) a 17-leté týpky s cígem v puse, rovným kšiltem a riflema s rozkrokem proklatě nízko co se flákaj po městě a v lese nebo na trati nikdy nebyli. Nemyslím FR jezdce co jezdí. Já, když se postavím s MTB bikem u baru, tak taky nemusím být MTB jezdec.  btw některé ty týpky znám a vylučuje to možnost omylu :)

                                      0 0
                              • jan 2  

                                Chlape a co ve městě, já miluju mtb a  proto bydlím v horách, v horách, možná nemám supr fůůla – no ale jezdím v horách !

                                0 0
                                • Vilém  

                                  To ses jako kvuli tomu ze milujes MTB prestehoval do hor? A co maji delat ti, kteri ziji nekde jinde? Ti nemuzou milovat MTB?

                                  0 0
                                  • jan 2  

                                    ale no tak , to snad ne

                                    0 0
                                    • Vilém  

                                      Proste tvoje prohlaseni nechapu a timto jsi mi ho taky nesvetlil. Takze nic, at se ti dobre jezdi.

                                      0 0
                          • Darkson  

                            na to, že nevíš co to je FR nebo DH kolo, o tom dokážeš celkem „zasvěceně“ vyprávět

                            0 0
                            • jan 2  

                              Já jsem Vás nechtěl ****** ani urazit, hovořím z vlastní zkušenosti, to doufám z mého příspěvku vyznělo.

                              Jestli je vrchol to video v úvodu ( jinak by jsi jistě neprezentoval tohle ) tak tam zatraceně nekomčím, ale končím v této diskuzi, protože cítím již mnoho TESTOSTERONU.

                               
                              0 0
                              • Windblow  

                                video v úvodu je jen ukázkou jednoho z mnoha krásných trailů, ne FR ani DH…však to jela i moje přítelkyně na XC kole…jen jsem chtěl uvést na pravou míru tvé zkreslené názory na FR a DH

                                0 0
                              • Radek Broz  

                                Vrchol je asi toto: http://f­reecaster.tv/1000188_­1004965

                                0 0
                                • Windblow  

                                  to jsem už viděl a nechápu

                                  0 0
                                • Splinter  

                                  uff tak to je mazec

                                  0 0
                                • Dijck  

                                  Gee by od Hilla dostal tak 4 sec. Ak by nepadol. No ale to uz je keby bolo keby:) Nazivo to bolo dost divoke;))

                                  0 0
                                  • Radek Broz  

                                    To jo. A vyhrát by měl stejně Peaty:) Ale chtěl vrchol a za tuhle jízdu je současnej titul, takže víc asi neni.

                                    0 0
                                  • Darkson  

                                    http://www.youtube.com/watch?…

                                    Samova stopa se mi taky líbí víc a přišlo mi, že to má víc pod kontrolou, i když se paradoxně dole vymáznul:-)

                                     
                                    0 0
                                    • vojtechposmourny  

                                      Nechápu, hroznej hukot…

                                      0 0
                                    • Lister  

                                      nechápu ani jedno :-) To musí ale naštvat – tu těžkou pasáž prolítne bezkonkurenčně a pak se vymázne skoro na rovině.....škoda. Jinak prima komentář, je vidět že ty kluky to fakt bralo :-)

                                      0 0
                                      • vojtechposmourny  

                                        Jo, komentář super. A Peat taky klobouk dolů. Tak dlouho ve špičce.

                                        0 0
                                        • jan 2  

                                          Aby jste se z toho neposr… Se S sponzorem, který zaplatí kolo a stokrát konzultovanou a projetou trať včetně pojištění – já jdu do toho prsama pánové, prsama !!! Připadá mi, že se víc nadřel ten přiblblej komentátor, nebo co je to za histerika :-)))))))))))))­))))))))))))))

                                          0 0
                                          • pitos  

                                            ses opil, nebo co?:)

                                            0 0
                                          • Vilém  

                                            No nevim, ale tvoje komentare mi prijdou mnohem vic namachrovane, nez ti borecci na FR/DH kolech, kteri se vozi lanovkou a kterymi tak opovrhujes:( Co te zere? Ze na to nemas prachy a musis jezdit vyhradne po Jesenicich?

                                            0 0
                                            • jan 2  

                                              No teda, já a namachrovanej, tak takhle to vyznět určitě nemůže. Já jsem úplně obyčejnej člověk, ale nechápu jak chlapi ve věku  kolem 30 smrtelně vážně žerou takové ( pozor nesoudím) videa. Vždyť kdokoliv z Vás, když na tom budete makat má šanci jezdit stejně. No a nemusíte mít ani matrace na stromech a přiblblého moderátora ( toho nesmím vynechat, protože je nezapomenutelnej ). Pak udělejte akci i v Jeseníkách ( páč ja jinde nemůžu .-))), a já budu v první řadě tleskat a z peněz , které zgrblím na fůla uzmu na občerstvení :-).

                                              0 0
                                              • Radek Broz  

                                                Věř, že to přesně tak vyznívá.

                                                0 0
                                              • Vilém  

                                                Pres 30 mi je a prave proto smekam klobouk pred temahle borcema, kteri jsou sice trochu mladsi, ale jezdi jako bozi. Pokud bys mel nekdy moznost, svezt se na podobnem kole, tak to muzes zkusit a myslim, ze i pres zazemi ap, bys nemel sanci se jim ani priblizit. Proste mi prislo, ze z nejakejch neznamejch duvodu, jsi proti podobnejm letcum vysazenej. Ze by to bylo tim, ze Jesenicko je chudej kraj s velkou nezamestnanosti? Skoda zes mi to s tim stehovanim, na ktere jsem se ptal o kousek vyse, neodpovedel.

                                                0 0
                                                • jan 2  

                                                  Viléme já nevím co ti na to stěhování mám říct. MTB pro mne opravdu znamená mnoho, proto jsu vděčný, že po práci mohu sednout na kolo a cca za půl hodiny jsem v horách. Já nejsem vysazenej proti těm vaším letcům. Já jen tvrdím že za těmi dechberoucími jízdami je jen tupej dril, kdy a je to tak jezdec se svým týmem rozebírá a vyhodnocuje  trať a pak to mnohokrát sjíždí ku cílenému výsledku. Nebo si proboha myslíš, že jezdec přijede na startovní čáru z Horní dolní, sjede jak prase, posbírá medaile a čau. Tak tohle umí jen Koudelka v Jáchyme… A proč sem pleteš chudé Jesenicko ? Chudé asi je, ale já si v něm žiju celkem slušně, aspoň si myslím. Ty to asi bereš podle toho, jak jsem psal že bych rád na kole ven, ale… To chápeš špatně , já jsem ve stavu manželském a to je kompromis. Dovolená v práci to je těžký luxus no a když je, tak rád vyhovím moji a jedeme k moři nebo tak nějak, protože ona mi toleruje docela velký díl našeho rozpočtu na moje kolo, no akolo je drahý koníček. Tak stačí ?

                                                   
                                                  0 0
                                                  • Vilém  

                                                    Jo, diky za odpoved, staci. S tim stehovanim jsem jen chtel vedet, zda jsi se tam opravdu prestehoval kvuli kolu, nebo tam proste zijes odjakziva.

                                                    0 0
                                                  • Andrzej  

                                                    no, a nechces treba spis uverit lidem, kteri ty dechberouci jizdy delaji? nebo to aspon nekdy zkusili, narozdil od tebe? dril je za kazdym sportem delanym na vrcholove urovni, ale v kazdem je neco navic (a treba ve sjezdovani na mtb toho je spousta, ale bohuzel o tom nevis…)

                                                    0 0
                                                  • jan 2  

                                                    Tak teď už mne napadá jen tohle: …Anakine následuj svůj instinkt…

                                                     
                                                    0 0
                                                  • JSt  

                                                    tady je podstatny jit do toho prsama, pak je jedno, jak uz ;-)).

                                                    0 0
                                                  • Nimrod  

                                                    trošku bych se pokusil upřesnit tvůj názor na dh… ano, je to o tom, že čípek si to tam najíždí, aby moch ject rychlejc, byl dole dřív a probírá to tam s mechanikem, jak a co nastavit, ale to máš kdekoliv v profi, ať už to je xc nebo dh… jenom xcčkář najíždí kilometry a dhčkář ještě k tomu trať

                                                    0 0
                                                  • jan 2  

                                                    no a o čem tady celou dobu mluvím

                                                    0 0
                                                  • Nimrod  

                                                    o tom mluvíš až v posledních komentářích, ale to je fuk. ještě bych ti vytknul větu „Vždyť kdokoliv z Vás, když na tom budete makat má šanci jezdit stejně“. tomu nevěřim

                                                    0 0
                                              • TheIF  

                                                To video zkresluje na něm to vypadá že se proháněj s mírneho svahu a v realu to bude hustá stěna kterou bych ani neslez natož sjel :-)

                                                0 0
                                      • Radek Broz  

                                        Lehce to jen vypadá – udrže v rycholsti odkloněnou zatáčku je hodně těžký a podle mě to teď dost rozhoduje.

                                         

                                        „Here we got Bruce Lee versus Chuck Norris.“ Na souboj Athertona s Peatem – naporsto skvělý:o) Ne jako pupkáči v čt.

                                        0 0
                                        • Lister  

                                          no já jen že proti tomu peklu, mě tohle přišlo už trošku jednodužší :-)

                                          0 0
                                          • MlokCZ  

                                            Jednodušší se to zdá asi proto, že kdyby se to jelo krokem, tak to zvládne každý, což to předtím rozhodně ne.

                                            0 0
                                    • navikin  

                                      Teda kluci, na těch týpcích není nic k obdivu – nevěřím, že na ten kopec vyjeli na těch jejich  motorkách vlastní silou – určitě použili lanovku, nebo nějakýho teréňáka – fuj , :-)

                                      0 0
                                      • Radek Broz  

                                        Jo, je to banda flákačů, co se vozej z kopce! :o)

                                        0 0
                                        • matts1  

                                          nahoru šlapat a dolů lanovkou, aby se člověk tím sjezdem neunavil a pořádně si to užil několikrát za den :o)

                                          0 0
                                      • Jenda  

                                        ale zase uznej ze maj desne rafinovany motorky – klasickej motorkar si ten motor tupe porad vozi s sebou kdezto oni ho maj jednoduse uskladnenej u lanovky a pouzivaj ho jen na cestu nahoru – jsou to kluci a holky mazany:-)

                                        0 0
                                • TheIF  

                                  Co to má za hnusný XC hadříky, ale jinak šílenec takhle to proletět.

                                  0 0
                                  • BorisFR  

                                    Ne že bych chtěl jízdu Gee Athertona nějak shazovat, má za ní taky zlato, ale jak tam jel Hill… Já jsem na to bez keců čuměl s otevřenou hubou. A jak to člověk sledoval v přímém přenosu, tak to bylo teprve něco. Pravé peklo zde: http://freecaster.tv/1000006_1005144 :))

                                    0 0
                                • soc  

                                  Ojojoj… zahazuju kolo… takhle se to teda dělá?

                                  Ehm…

                                  PILA PILA PILA PILA … ale asi jsem to nenapsal správně..

                                  0 0
                                  • Pavlos  

                                    takhle se ti to nezobrazi musis napsat :PILA: :PILA: :PILA:

                                     

                                    navic nema cenu psat dalsi smajly protoze se stejne nezobrazi vic nez tri

                                    0 0
                                • Radek Broz  

                                  A DH v Česku je asi takhle: MČR DH Klínovec – video

                                  0 0
                                • soc  

                                  Tohohle týpka jsem kdysi neměl rád, ale je dobrý, je to jenom reklamní video, ale jde vidě, že umí: http://www.youtube.com/watch?…

                                  0 0
                                  • soc  

                                    Teď mám na mysli toho prvního, jsou tam dva…

                                    0 0
                          • Lister  

                            Ta první skupina kol je běžně k vydění ve městě osedlaná povětšinou usmrkanci ve věku 13 až dokonce 20 let vesměs s cigárkem v ústech ohromujíce zvednutím předníko kola stejně staré dívčí a vděčné publikum ( jen velmi, ale velmi málo z nich se snaží tupým drilem vytvořit nějaký dobrý trik, někde v nějakém skate parku nebo podobném místě )

                            …možná kdyby si s těmi kluky někdy přišel do reálného kontaktu, tak bys možná zjistil, že to jsou úplně normální mladící, které byví jezdit na kole a možná s ním dokáží mnohečm více než ty (než já určitě). Horší technické vybavení dohání zápalem a elánem. Mě třeba velmi příjemně překvapilo, že když se pouští do nějaké větší akce, tak je u většiny z nich integrála krunýř a ostatní ochrané prostředky standartem, přesto se občas něco nezadaří, ale naštěstí jsem ještě nezaznamenal težší zranění.

                            0 0
                            • jan 2  

                              jéžíš márja vševědoucí Listr, co když jsem zas porušil nějaký pravidla, to zase schytám......

                              0 0
                              • Lister  

                                jediný co si krapet nezvládl je slušnost, pomlouváš tady někoho, kdo se tomu nemůže ani bránit, protože sem nechodí, tak jsem se těch kluků zastal já, protože jich pár znám – evidentně na rozdíl od tebe. Pokud ani nedokážeš uznat, žes to krapet přehnal, tak budeš asi opravdu takový, jak se tady prezentuješ.

                                Jinak sliboval si, že v tohmle tématu končísš – tak prosím příště neslibuj nic co nehodláš dodržet :-(

                                0 0
                                • jan 2  

                                  Opět si bereš jen to co potřebuješ a to proto, že mne jaksi a tak to cítím ,i když je mi to jedno, nemusíš. Já tam nahoře psal, že je jsou i lidé, přesto že je jich málo, zde v Jeseníku ( situaci ve  městech neznám a ani mne nezajímá ) kteří na sobě makaj. Tvrdím ovšem znova, že je z nich spousta jen takovými trendy ....... ( zde si doplň co chceš, abych byl slušný).

                                  Tímto se omlouvám všem pořádným DH nebo FR jezdcům jak z Jesenické vesnice tak i z měst, kterých jsem se ovšem dotknout nechtěl a ani nemohl. Ti na sobě makaj a já je je plně respektuji.

                                  0 0
                          • Cortez  

                            Windblow s Darksonem to vyjádřili pěkně. Mimochodem ta otázka nebyla pro tebe.

                            btw. vIdět

                            0 0
                      • Barak  

                        Když jedeš na sjezdovky tak si na kopec vybruslíš? :-)

                        0 0
                  • bike29er  

                    Máš pravdu, vyjet to na singlespeedu by byla mnohem větší frajeřina než se svést lanovkou :-)  Posledně jsme v partě žádný takový frajery neměli.

                    0 0
              • Black knives  

                Vypadá to docela předělané. V tom lese jsem si na dropech NS sekce zlomil ruku, a žebra. Teda, moc XC to nepřipomíná, anebo jsem měkký.

                0 0
    • marapara  

      Je to modrá ze Šeráku do Dolního Domašova, že? Hezký :)

      0 0
      • jan 2  

        Modrá je asfalt z nebo do Obřích skal – Adolfovice, tohle je žlutá, resp. některé její části až na Bobrovník. V čase 2:33 videa je to jasné  – vracečka ( asfalt ) v lokalitě Nad strmým.

        Kdysi jsem to dal celé na HT s Vbrejkama, bylo mi tak 17 – dneska už jsu mnohem opatrnější :-).

        Znám lepší – Medvědí hřbet  – Česnekový důl – Dolní nádrž v. n. Dlouhé stráně a už jsem řekl dost , někdy dodám foto.

        0 0
        • Windblow  

          To zní velmi dobře a navíc tam nevede značka. Nabízím 3 piva za podrobné info.

          0 0
    • grep.ys  

      tak to je naprosto uzasnyy!! ten terenek se mi fakt libi!!

      0 0
    • bif  

      Kdy jste tam byli ? Jel jsem asi před měsícem z Obřích skal, v serpentinách nad Javoříkem bylo po těžbě, totální bordel, všude klády přes cestu, ten nejhezčí kus byl v pr…

      0 0
      • bif  

        Jo, je to tam pořád stejný, stejnej bordel, takže „Nejhezčí Czech trail“ už je pasé…

        To video zřejmě bylo natočené vloni…

        0 0
    • Lister  

      zvláštní, nepadl mě přesně tenhle úsek, paradoxem je, že část ze šeráku ja zakázaná ale přitom je to celkově mnohem jedodužší než oficiální cyklostezkay směr ramzová.

      Na tom vydeu to vypadá hůř než ve skutečnosti. Jelikož jsem to sjel jen s jedním šlápnutím i já, tak to s klidným svědomím můžu doporučit i podobným lemrám jako jsem já :-)

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.