• Vojtíšek

    Tak tohle mi nedá… To je opravdový borec:

    Hrdinou dnešní etapy byl britský cyklista Bradley Wiggins. Dráhový specialista, který získal na březnovém mistrovství světa na Mallorce dva tituly, ujel už dva kilometry po startu. Na soupeře si vypracoval náskok až 18 minut a vydržel v sólovém úniku přes 190 kilometrů. Sedm kilometrů kilometrů před cílem ho však peloton dostihl. Aktér nejdelšího úniku na letošní Tour se ani nedokázal udržet v hlavním poli a přijel vyčerpán na posledním místě s téměř čtyřminutovou ztrátou.

    0 0
    • Běžec  

      No oni se ostatní v pelotonu šetřili na Alpy, tak proto. Ale borec to je, vo tem žádná…

      0 0
    • Polka  

      Me dycky fascinuje ta sila pelotonu nekolik km pred cilem. A chtel jsem napsat, ze jsem zvedavej v horach na mladyho Ricca ze Saunier Duval, ale on tdf nejede :( no asi by to byl pro nej velkej zahul.

      0 0
      • MlokCZ  

        No ono to je spíš vždy tak, že se peloton po většinu času fláká a uprchlíka/y nechá jet a pak v závěru začnou makat taky stejně jako uprchlíci. Kdyby nebylo flákání a taktizování v průběhu etapy, tak by mimo kopce nikdy nikdo nemohl ujet na delší úsek.

        0 0
    • Tiklin  

      kdyby solovku :) uz tech 190km je pro me nezvladnutelna predstava

      0 0
    • Biker jak Pes  

      Jednom takový dotaz. Jede Pavel Padrnos ? Myslel jsem, že normálně jede, ale teď jsem ho viděl na Okolo Rakouska …

      0 0
      • Polka  

        Nejede.

        0 0
      • orca  

        Jelikož jsi tu se prezentoval v „jeho“ dresu mohl by jsi mít drobet lepší přehled … tuhle neznalost považuji za fatální … zvláště když jsi silničář především.....

        0 0
        • Biker jak Pes  

          Ach jo, ty si někdy fakt otravný. :D Možná jsem převážně silničář, Tour se snažím sledovat co to jde, ale bohužel není tolik času (tréninky …). Například z dnešní etapy jsem viděl posledních 20km. Včera a předevčírem ani minutu. I když máš pravdu, že jsem dlouho zvažoval jestli se tady zeptat … :D

          BTW: Nevím, jestli to je tolik fatální. Znám lepší borce než jsem já a jména na TdF jim neříkají vůbec nic… ;)

          0 0
        • Biker jak Pes  

          Navíc jsem se chtěl jenom ujistit … :D:D

          0 0
        • Brzdič  

          Jelikož zde prezentuješ svoje myšlenky, mohl bys mít drobet lepší znalosti českého jazyka … tuhle neznalost považuji za fatální … zvláště když přispíváš do tak prestižního fóra jako b-f. :-))))

          0 0
    • Mathaus  

      Otazka je nakolik to je uzitecne takovy unik. Jestli se zviditelnil, to je skvele. Ale to ze se totalne odrovnal a regenrace bude o hodne delsi, cimz pravdepodobne odpadne v jedne z dalsich etap. Dost vysoka dan za takovy vylet. Ale mozna se pletu a chlapec prekvapi.

      0 0
      • Genarito  

        no já si myslím, že tohle opravdu může fungovat jako reklama jeho nebo i stáje. Kolik hodin se mluvilo v televizi o tom kdo jede na prvním místě sólo a jestli to zvládne? Umím si představit, že maji některé týmy podobné „reklamní“ sebevrahy :o) pěkně zamakal…

        0 0
        • Baracuda  

          To jo – ustanovi je trener a maji to za to, jak moc drzkujou pri treningu :-) Kdyz si predstavim, ze se necham honit takovou smeckou… Jak nekde kdysi psal Hruska, ze se na tour blbe ujizdi do uniku – peloton jede 48km/h musis sam jet 50…A kdyz te dojedou, tak se zase musis pokouset chytit a zregenerovat pri tech 48…:-)

          0 0
      • MlokCZ  

        I kdyby odpad, tak je to fuk. Kdyby se vezl v balíku, tak by sice měl další den více sil, ale na přední pozice celkově by stejně neměl a na vyhraní etapy taky ne. Takže takhle se aspoň hodně zviditelnil a udělal reklamu týmu o což tu jde až v první řadě.

        0 0
    • easyrider  

      Hmm a Freire nenastoupil na 7.etapu… opět zdravotní obtíže… chudák

      0 0
    • Biker jak Pes  

      Tak, máme za sebou první kopcovitou etapu. Gerdemann jim pěkně ukázal. ;) Mít žluťáka i bílý trikot, to se jen tak nevidí … ;)

      0 0
    • orca  

      nikde není psáno že to nemohl dokázat – hrdina je ten co zkusil přesto že nedokázal . Kolikrát se stalo že peloton nechal někoho převléci do žlutého když věděl že v horách ho zase pohodlně vysvlékne ? Ono jet na Tour je super prestige ale být vidět cca 4–5 hodin solo je taky super … spočtěme si kolik bezejmených je pelotonu … a pak se objeví hrdina co to zkusí a dře … a že se to nepovedlo nevadí zkusil to a to se počítá..... byl hrdinou dne , dnes je hrdinou mladej němec . Taky jel ve skupince dlouho v úniku a nakonec do toho šlápl vabank a vyšlo to a je ještě větší hrdina… A v tom je jiná doba – dneska to mládí více vystrkuje růžky…

      0 0
      • dafe  

        Dneska (nebo spis vcera) jsem Linduse pekne zral. Jel totalni kasi a pro me to byl krasny zazitek, byla to proste parada ale na jeho miste bych byt nechtel…radsi se na tu bolavou drinu divam…

        0 0
      • Biker jak Pes  

        Nj, dneska jim zase ukázal už zkušenější Rasmussen. Že vezme i žluťáka jsem fakt nečekal … ;)

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.