Nefunguje lockout po výměně oleje...

6 nepřečtených
  • Shopak

    Zdravím, chtěl jsem se zeptat, zda má někdo podobnou zkušenost… Ve starších vláknech jsem našel jen nefunkční lockout u nové vidle, tak zakládám nové…

    K věci, vyměnil jsem olej ve vidlici SR Epicon, rok 2008, model mi není znám, ale lockout je z ridel. Před výměnou oleje (ikdyž tam nebyl žádný olej… nechápu, pístek suchý, v nohách max 2ml a v olejovce jakási tajemná tekutina..)lockout fungoval. Vše jsem vyčistil, nalil správné množství oleje a opět dal dohromady, už když jsem měl jen olejovou patronu v ruce a pootočil jsem hřídelí, nebyla žádná reakce, nakonec jsem vše smontoval i včetně lockout na ridlech, foukl jsem cca 50psi, páč vysokotlakovku ted doma nemám a lockout stále nereaguje… Máte někdo radu? Rebound reaguje… Vše chodí jak má, jen ten zámek nic… Myslím, že jsem nic nepokur…, ono tam nic moc zničit při výměně stejně nejde… Díky za rady..

    0 0
    • flyman  

      mno… zkusil bych ještě sundat ovládání locku a natočit kolečko po směru h. ručiček na doraz. Toto by měla být poloha uzamčeno. Možná si to jen nasadil ve špatné poloze.

      0 0
      • Shopak  

        Zkoušel jsem všechny polohy, i mezi polohy.. (bez polohovače, točením hřídele..) A nic.. Trošku to nechápu…

        0 0
    • obda  

      Seš si jistý, žes dal správné množství oleje do tlumicí patrony?

      0 0
      • Shopak  

        Tak pánové, sypu si na hlavu rovnou dva kýble… Hned jak jsem si přečetl příspěvek ohledně hladiny oleje, došlo mi, že jsem použil jinou stříkačku, protože klasickou, se kterou dělám jsem nemohl najít… A ta měla namísto 40ml jen 20… Takže problém vyřešen… Jdu si sednout do rohu na hrách..

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.