• david31

    Ahoj všem, co říkáte na tenhle mtb http://www.decathlon.cz/…8336093.html, hledám něco do 20000Kč pro rekreačního jezdce, žádný hrocení…já osobně myslím, že za ty peníze slušný, ale ty brzdy no…základní AVIDy…popřípadě co v této cenové relaci byste doporučili? Stavbu řešit nechci. Díky :)

    0 0
    • Dejv94  

      Ty brzdy nejsou zas takova tragedie, mam je už rok a pul na full pevnáku, 160/160 kotouče a neměl jsem s něma problém, ani servisní, ani při jízdě. Jezdil jsem v létě i s přívěsem (+40kg) a bez problému.

      A to jsem ty brzdy nešetřil, jezdí v létě, v zimě, sucho, prach, voda, bláto, sůl a pořád dobrý, na rekreační ježdění uplně vpohodě.

      0 0
    • Erknold  

      občas ho tu postuji sám, jelikož se mi nedaří najít sériové kolo podobného osazení. myslím zejména vyváženost, v ceně do 20 000. Tomuto má občas problém konkurovat i stavba na zakázku. Tam jediné co bys mohl mít možná víc je vidlice se širšíma nohama a případně jiný rám s přípravou na nosič. Ale to třeba nemají ani rámy MRX.

      Prostě mi to přijde jako férová nabídka. Já bych se toho nebál.

      0 0
    • Namtos  

      Není to tak dlouho co jsem ho prohlížel v Decathlonu. Vypadá dost dobře. Co mě upoutalo byla šířka použitého ráfku – čekal bych širší víc vytažený profil dovnitř.Trochu mi to připomělo ráfek co jsem měl na galussce na favoritu.

      0 0
      • david31  

        já ho i měl i půjčený a dojmy super, akorát jedině ty brzdy, z těch mám trochu obavy do budoucna, jak budou sekat latinu :) zajímá mě názor místních zkušených borců :)

        0 0
        • Erknold  

          já nevím co řešíš, kup Deore 615 brzdy, jsou na koloshopu za 2000 i s poštovným a tamty za pár korun prodej. Budeš mít kolo za 20 000 téměř celé Deore a tramtadá :)

          0 0
        • michomin  

          Dneska jsem se na něj byl podívat v Decathlonu v Praze na Čerňáku, momentálně vyprodán, takže je o něj zájem.

          Těch brzd bych se nebál, psal jsi rekreační jízda, žádné hrocení čili lážo-plážo, to vydržej každý.

          0 0
    • zdenal8  

      Teď byl v testu ve Velo. Docela to tam chválili. Za ty peníze prej dobrý kolo.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.