Nazor na: author traction 27,5. 2016

18 nepřečtených
  • Martin Hodan

    Zdravim vsechny :) Po dlouhe dobe jsem se vratil ke kolu. Byl jsem a jeste porad jsem tak trochu blazen do kol. Mel jsem freeride agang a mel jsem nehodu asi v 50km/h :D kolo bylo neznicitelny ale ja ano! Ted jsem si poridil author traction zatim ho jeste zajizdim ale zda se mi jako slusna volba na bike za 20tis. Je to i celkem krasavec. Chtel jsem se zeptat na nazor ostatnich jestli to kolo je dobra volba…? Za tech nekolik let jsem prece jenom ztratil pojem o ruznych znackach a kvalite komponentu. Ale osobne jsem spokojen s osazenim deore a alivio a celkove authoru verim. Diky za okoment :)

    0 0
    • Martin Hodan  

      Jinak taky v 19 letech jsem nalital klidne 3000km rocne ale ted mam rodinu a na kolo sednu kdyz jedu do prace a zpet celkem 5km a + volny cas kdyz to jde. Takze tenhle bike na prumernej teren a zatez asi good…

      0 0
    • Vilém  

      To sedlo mas ve standardni vysce? Nastesti v tomto miste neni v lomu moc velka hloubka, tam bys to asi vylovil, kdyby neco:)

      0 0
    • Cyclismo  

      Podle mě to je slušné kolo. Já sám mám doma dva Authory a jsem spokojen. Traction by měl pokrýt potřeby výletů a vyjížďek po rovných i terénních cestách s nájezdem do 5–6 tis. za rok. Takže za ty peníze je to solidní kolo.

      0 0
      • Vilém  

        No, jestli za nej dal 20tKc, jak jsem se posleze docetl ve fotkach, tak teda zadna vyhra. Tu velikost taky mohl vzit o cislo mensi.

        0 0
    • Martin Hodan  

      To sedlo mam schalne snizene…pred focenim jsem sjizdel dost prudkej krpal tak kvuli rovnovaze. Jo a to kolo tam drzelo kupodivu pevne :D jinak na moji vysku je ram tak akorat. Citim se na nem dobre

      0 0
    • Pessinger  

      Čau, já mám Autora Trakcion Disc také, rok 2007 tuším, nalíano na něj 13 000 km… Čeká na radikální servis. Za tu dobu mi odešla jen vidla Rst Gila a Tektro páka všechno moje chyba pád na páku a u vidle wapka:-) jezdil jsem na něm i závody :-) a jako kolo celkově mi přišlo dost odolný ( řetěz i kazeta neměněná jen brzdové desky dvoje pláště a olej v hydrách. Momentálně čeká ve sklepě na radikální tuning:-) já byl sním spokojenej PC. 17 000kč tuším

      0 0
    • Martin Hodan  

      Zdarec tak to je dobry. Na to ze13000km… to cumim. No ja s tim mym trochu agresivnejsim jezdenim to vidim na mene km :) ale to se neda odhadnout no. Ty tahas kolo na wapku?…ono to neni moc dobry,tlak ti dostane vodu tam kam nema prave. Noo jsem zvedav na to moje kolisko,tak snad to budou takovy ty bezny veci. Uz se tesim jak si dam snad o vikendu nekam streku…to pocasi se uz doufam taky uklidni :)

      0 0
    • Martin Hodan  

      Aha sorry psal si ze tvoje chyba ta vidle na wapce ;) Uz to asi nedelas ;)

      0 0
    • Martin Hodan  

      Mas foto toho AUTHORA? Rad bych i kuknul. Asi bych ten model jestli teda 2007 rok, nasel na netu ale radej uvidim primo tvuj. Na profilu ho nemas se divam…

      0 0
    • Martin Hodan  

      Koukal jsem na tvuj TREK a je to pekny kolo. Ram carbon + dobry osazeni a barva zajimava. To uz je nekde jinde jak traction co? ;)

      0 0
      • Pessinger  

        Ten super pocit když to kolo je nové a polykáš na něm první kiláky byl u obou stejný, později u Treku mi přijde že drží pevně stopu, třeba když najdeš do hlubokého písku, velkého kamení, štěrku – bláta. Průchodnost terénem je taky lepší ve sjezdech cítíš jistotu. Je ale míň obratnej třeba když se chceš se otočit vic 180°- na 360°.. ale za mě author trakcion dobrý kolo, ať si říká kdo chce co chce :-)

        0 0
    • Cyclismo  

      Já osobně mám dva Authory – Charismu 66 a rám z Modusu osazený vyšší řadou komponentů. Oba dva mají skvělou geometrii a zpracování, takže jsem s nimi naprosto spokojený. Zkušenost mám i s levnějšími Authory, kde platí to samé, i když je samozřejmě patrný cenový rozdíl, ale turista pochopitelně potřebuje jiné kolo než závodník.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.