Nastaveni tlumice Fox na Scott Genius Lt- twinlock

3 nepřečtené
  • jensen

    Ahoj, chtel bych se zeptat jestli mate nekdo tip na servis tlumicu Fox? Idealne Brno/Ostrava.

    Muj problem: tlumic by mel chodit pri rezimech twinlocku: Climb – Traction Control – Descend, ale chodi jen na Traction Control – Descend a v kopcich mi rezim Climb docela chybi protoze tlumic furt chodi cca z 50–60%. Tlumic tak chodi od zacatku co jsem kolo porizoval jako novy, uz jsem byl s tim za klukama od Scottu v Brne, nastaveni chodu lanka je vpohode. Ti ho pak jeste poslali ke Svecovi, ale od tam to poslali rovnou zpet, ze je to pry nesmysl, ze tlumic zadny climb rezim mit nema. Ale co jsem zjistoval od lidi co maji taky LTcko tak pry na rezim climb je tlumic skoro zavrenej. Tak se chtel zjistit jestli by se nenasel nekdo kdo by si s tim vedel rady. Diky za pripadny info!

    0 0
    • Ervin  

      Ahoj, tak k tomu tlumiči FOX. Já osobně mám kolo Genius 900 SL 2013 (tlumič DT Swiss) a tam jsou opravdu tři jasné polohy, kdy climb je poloha opravdu ,,zavřená". Kamarád má tlumič FOX na modelu 2015 (KASHIMA) a tam ta poloha climb opravdu není úplně tvrdá, tlumič chodí a zadní stavba se pohupuje.

      Dokonce to také konzultoval ve Scootu, sdělili mu to samé, jako tobě. Tlumič přes zimu dal na servis a přestal chodit úplně, teď je pořád otevřený :-(. Když změníš polohu, tak to je vlastně v reálu jen plně otevřená a ,,přiškrcené", zavřít nejde. Když byl v pořádku u nového kola, tak to v režimu climb bylo znatelně tvrdé, jen s malým chodem.

      Ale tlumič od FOX je zakázkově dělaný pro kola scott, má mít parametry které u kola Scott inzeruje, tudíž poloha climb musí být!

      Bude řešit servis v brzké době, tak pak ještě dám vědět, jak dopadl. Aloha

      0 0
    • jarda65  

      Já mám Sparka 2017 a tlumič *FOX NUDE Trunnion 3 modes: Lockout – Traction Control -Descend DPS / EVOL / Reb. Adj. Travel 120 – 85 – Lockout /

      a funguje tak jak slibují. Zamčeno – je úplně natvrdo, Odemčeno – je odemčeno (tak jak máš naladěno). A mezipoloha je takový tvrdší a kratší krok. Na to běžně jezdím cesty.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.