• Rychlej turista

    Trika si tady honíme na všechny možné způsoby, ale dneska jsem si při této příležitosti uvědomil, že něco jsme tady řešit přece jen zapomněli (aspoň o tom nevím). A sice jízdu v úniku :-)

    Mi se povedl 90 km únik na Ostrovské stovce 2003, kdy jsem na 5. km odjel a 5 km před cílem mě dojela skupina 5 – 7 lidí :-)

    Ostrovská stovka sice není velký závod a navíc ten den elita kraje v čele s Vikim jela jiný závod (tuším Artamona), ale i tak. To se povede málokdy a málokomu. Zvítězil tehdy Radek Krummer st. přede mnou, když v závěrečném kopci asi půl km před cílem nastoupil a jeho nástup jsem zachytil jen já a nějakých 200 m před cílem mi musel nastoupit podruhé, aby bylo jasno ještě před páskou :-)

    Viki byl tehdy ještě s jedním taky odjetý a dojeli mně na rovince před Bečovem a po pár stech m společné jízdy jsme se zase rozdělili :-)

    Anketa: Jaký byl tvůj nejdelší samostatný závodní únik?

    6x
    75%
    0x
    0%
    0x
    0%
    0x
    0%
    0x
    0%
    0x
    0%
    0x
    0%
    1x
    13%
    1x
    13%
    0x
    0%
    0 0
    • MichaelSimek  

      Na MTB je kazdy druhy zavod unik tam je to mnohda tezsi kdyz clovek nekoho kolem sebe ma

      A kdyz jsem jeste par silnicnich zavodu jezdim tak vetsinou jsem skoncil na samotce pze tam ten watt nebyl. Takze pokud se solo jizda na silnicnim zavodu pocita, tak Rampusak 2004 150km±

      0 0
    • black.horse  

      Vůbec žádné úniky, prostata zatím ještě funguje, ale slyšel jsem, že s věkem to potká skoro každýho, takže třeba někdy později:-)

      0 0
      • Rychlej turista  

        Věděl jsem, že se toho nadpisu někdo chytne a chtěl jsem ho doplnit, ale všiml jsem si toho bohužel pozdě, už to nešlo.

        0 0
        • Rychlej turista  

          Jestli bych touto cestou mohl kompetentní lidičky požádat o úpravu názvu na Naše silniční úniky, tak bych tak rád tedy učinil :-)

          0 0
          • black.horse  

            A není to diskriminační? Prostaici jsou ve všech disciplínách! :-D

            0 0
            • mr.ricardo  

              Proč jenom prostatici? To je diskriminace průjmařů (kolitidy, crohnova choroba, dráždivý tračník…) Jednou jsem málem uniknul, ale dobrý, takže také hlásím 0 úniků.

              0 0
          • GrumpySmurf  

            Takze prihoda ze zavodu dalkoveho plavani sem nepatri?

            To sem si tak jednou skocil do uniku a na prvni bojce premejslim kudy dal.

            Bejt prvni na prvni bojce je velice prestizni zalezitost, zvlast pro nas ostudy, co davno uz neplavou o vitezstvi celkove :D.

            Chvilku se rozhlizim a co to, bojky vidim dve. Tocit se ma proti smeru hodinovejch rucicek, tak volim pravou. Chyba, ta totiz patrila k trati elitaku na 25km, co tocili 5ti km kolecka, misto nasich dvouch polovicnich.

            Zavod jinak peknej, celej sem ho obeplaval na spici, cas paradni, jen mejch 5km se nak nepocitalo do kategorie 5km. Trener na molu jeste ftipkoval, ze si muzu pridat 4 dalsi, kdyz uz sem zacal, ale ze priste mam mit vodice..

            0 0
    • platypus  

      Tak já se letos vypravil na Grapy podívat se jak to kluci a holky lámou těch 20procent nebo kolik, byl jsem tam s náskokem asi 45minut před očekávaným příjezdem a protože se mi nechtělo čekat tak jsem po šipkách pokračoval dál k Přerovu. Měl jsem kolem poledne nástup v zaměstnání tak to vcelku vycházelo, před Pavlovicema mě předjíždělo pořadatelské auto a první závodník ze střední tratě, jel neuvěřitelné pecky a ve sjezdu mi ujel, před prosenickým cukrovarem mě předjížděl druhý závodník, přišlo mi že se ohlíží jestli jsem v háku ale už nebyla síla v nohách abych mu stačil, regulovčíci na křižovatkách na mě jeď, jeď tak jsem jel, říkám si kde je balík, už jsem se neotáčel a jel tu celou rovinku sólo šrot, balík mě nedostihl, tak to byl mùj jediný pětikilometrovej únik :-)

      0 0
    • milan.v  

      Letos je to poměřování pindíků celkem produktivní… ;o)

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.