Naplnění kapacity lodi - Chorvatské ostrovy

23 nepřečtených
  • Krejcusss

    Zdar bikeři,

    organizuji výlet na jachtu po chorvatských ostrovech a chybí nám ještě 8 lidí(z 28). Hledáme tudíž ještě alespoň 5 lidí, abychom naplnili loď. Jedná se o výlet kamarádů a ne s CK.

    Popis našeho tripu:

    5 ostrovů na kole a lodi

    Plavba a výlety proběhnou na 5 chorvatských ostrovech Hvar, Brač, Vis, Pelješac a Korčula. Výlet bude zakončen 7. dne výjezdem na vrchol Sv. Jura. Plavba bude probíhat na větší motorové jachtě. Doprava bude individuální, tudíž neorganizovaná :). Vyplouvat budeme z vesnice Jesenice, jež se nachází jen několik kilometrů od Splitu. Zde bude sraz 4.5. v 9:30. Téměř až do Splitu se dopravíte pohodlně po dálnici (1140 km, max. 13h jízdy). Posádky jednotlivých vozů vyráží většinou z Jablonce nad Nisou a Prahy, ale domluvit se na přibrání do auta lze s pořadatelem akce. V ceně je týdenní plavba a ubytování v 2 lůžkových kajutách na lodi. Dále plná penze (oběd formou svačiny, jež vždy ráno připraví kuchař). Průvodci a mapy s denními etapami. Denní cyklo-etapy budou fajn jak pro slabší jezdce (kolem 40km), tak pro zkušené cyklisty (80–100 km). Návrat na pevninu bude 11.5. ráno a hned po výstupu z lodi se ještě přesuneme do Makarské, kde nás bude čekat zlatý hřeb výletu a to výjezd na Sv. Juru (1762 m). Což je bezmála 30 km výjezd od moře. Dámská část výletníků může samozřejmě tuto kratochvíli přenechat pánům, ale také nemusí. Jinak samozřejmě každodenní cyklistická část také není povinná. (Po náročnějším večírku můžete zůstat přes den na lodi a přejet s kapitánem za námi k odběrnému místu, které je většinou v jiné části ostrova). Je lepší výlet absolvovat na horském kole, i když na trekovém to taky v pohodě dáte. Hudební nástroje na palubě vítány (2 kytaristé již zaručeni). Dále je také možné na Visu a v Omiši trochu zalézt (lezecké vybavení tudíž není na škodu). Jak už bylo psáno výše, tak cyklistika není povinná – na lodi je točené pivo Karlovačko za pár kun.

    Kdo máte zájem vychutnat romantiku liduprázdného Chorvatska s občasným koupáním a sportovním vyžitím, pojeďte s námi…není nás zatím dostatek…

    Jinak máme prý letos vhozenou rukavici od australských turistů, kteří měli opravdu bujaré večírky na palubě lodi.

    Podmínky:

    Cena výletu: 9 990,–

    Cena zahrnuje:

    • průvodce a mapy s denními etapami

    • přednášky o historii ostrovů a měst, ubytování v kajutách na palubě lodi včetně lůžkovin

    • plnou penzi – obědy formou svačinových balíčků, k večeři vždy chorvatské speciality včetně ryb

    • přátelskou atmosféru mladého kolektivu…:)

    Cena nezahrnuje:

    • dopravu

    Kontakt:

    Mgr. Lukáš Krejčí

    lukas@probezky.cz

    702 064 665

    Zatím jsme parta 15 lidí ve věku 20–40 let..

    0 0
    • Svět videa  
      • chybí nám ještě 8 lidí(z 28)
      • Zatím jsme parta 15 lidí

      nějak Vám nejdou počty pane magistr :)

      0 0
      • krtex  

        ještě jinak:

        chybí nám ještě 8 lidí(z 28)

        Hledáme tudíž ještě alespoň 5 lidí

        Zatím jsme parta 15 lidí

        : – D

        za mě nejedu, nevím jestli by na mě zbylo místo když chybí / nechybí tolik lidí ;)

        KTX@

        0 0
        • Krejcuss  

          Děkuji za reakce, jak se zdá, tak matematika není mou silnou stránkou :) Anyway, je to přesně tak, že je nás aktuálně 15. Na loď se vejde až 28 lídí a minimum je 20, tudíž nám opravdu ještě těch 5 schází…Jinak cena by byla jen 8500,– protože se nám chce opravdu jet…:)

          Přeji pěkný den…

          0 0
    • Elwing  

      Kololoď :-))

      0 0
    • Krejcuss  

      tak je nás už 19. 2 auta z Jablonce n.N. a 2 z Prahy vyráží 3.5. odpoledne cca kolem 5 hodiny, tak kdyby jste se chtěl ještě někdo přidat…

      0 0
    • kolda  

      škoda, že nám to letos nevyjde, byli jsme tuším předloni s Geotourem a bylo to super.

      0 0
    • Dejf.82  

      Byl jsem s Lukášem na podobný akci i minulý rok a letos jedu zas! Přes den bike pokaždý na jinym ostrově, navečer hospoda v přístavu a večer kalba na palubě s kytarou :-)

      Terén středně těžký, kopců všude dost. Na závěr plánuju zase třešínku – výjezd na Sv.Juru z Makarský. Takže z nadmořský nížky 0 m do nadmořský výšky 1760 m.

      A nejedou žádný důchodci. Samý mladý lidi! ;-)

      0 0
      • kíto  

        Zrovna jsem o tom začal přemýšlet, ale asi jsem už starej. Jen si tak říkám v čem bych těm mladším ročníkům nestačil, jestli v cyklistice či v tej kalbě :) …

        0 0
        • Slavoš  

          1+

          Asi bych nestíhal s pitím a nejhůř je pokud se nevyspím.

          :-)

          0 0
          • kíto  

            Tak to potom jo, trubky už nejsou co bejvaly a krapet spánku taky muší bejt :) …

            0 0
    • Krejcuss  

      Stále by se nám pár lidí hodilo, vypadá to, že pojede i kamarád Dušan Kožíšek, reprezentant v běhu na lyžích… Zatím máme 3 kytaristy a jednoho basistu…(kulturní vyžití bude:))

      Zdraví Lukáš

      0 0
    • blatofilka  

      Ahoj, neplánuje někdo podobnou akci i letos na podzim (září) za přijatelnou cenu (10000,– bez cesty) a s MTB programem cca 50–60km denně. Díky!

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.