• mcfee

    Měl bych obecnější dotaz, kde koupit MTB HT (26 nebo 27.5) do 20k v Brně? Nějaké doporučení na obchod popř. nějaké probíhající akce a výprodeje? :)

    díky za odpovědi.

    0 0
    • heyjoe84  

      Obchodu spousta, kol nepreberne mnozstvi, moznosti spousta. Vyprodeje by mely byt vsude, vsude muzes narazit na dobrej kousek. Zkus se jit mrknout treba do Popuvek, kol tam maji vystavenych obrovske mnozstvi a ceny budou vsude na stejne urovni. Btw mas nejaky konkretni duvod, proc ne 29? (treba ho vazne mas, ale podle dotazu spis hadam, ze se bojis neznameho).

      0 0
    • heyjoe84  

      Ví, že existují i jiné rozměry. Kdyby to nevěděl, tak by nezdůrazňoval ani 26. To ale neznamená, že na 29 někdy jel a že se ohledně nich neřídí předsudky. Tak mu tady netroluj, když se ptal na prodejnu :)

      edit: špatně zařazeno, patří to pod „Bojí se neznámého, ale zná 27,5“

      0 0
    • mcfee  

      No upřímně na 29 jsem nikdy nejel a na kole jezdím jen rekreačně (není to muj hlavní koníček :) ). Vycházel jsem jen z toho co jsem si nastudoval popř. se ptal známých co 29 mají: Mám 176cm, a co jsem koukal na testy 26 vs. 29, tak mi ta úspora energie přišla naprosto minimální za cenu snížení obratnosti, ale jak říkám vycházím jen z toho co jsem si přečetl.

      0 0
      • heyjoe84  

        Pokud s tím nechceš vyloženě řezat traily, tak ti snížená obratnost vůbec vadit nebude a naopak to krásně žehlí nerovnosti. Sjedeš a vyjedeš na tom víc. Vyzkoušej si to aspoň kolem prodejny a uvidíš sám. I když ať vezmeš to nebo to, jezdit bude oboje :)

        0 0
        • Vilém  

          Jo, ale taky nezapomen dodat, ze za 20tKc to kolo bude urcite tezsi nez 26, nebo 27,5 a to predevsim na rotacnich castech, ktere se vsak nejvic podepisuji na jizdnim dojmu.

          0 0
      • dalimil  

        mám taky 176cm a z 29´ jsem nadšený, na starou 26 bych se už nerad vracel. Obratnost mi nijak zásadně nepřijde zhoršená, mám dojem, že jezdím pocitově rychleji a hlavně jsem méně unavený :-)

        0 0
        • Sugar67  

          Mám sice jen 175cm a 29 bych nebral. Přijde mi neobratnější, pomalejší a hůř reagující na změny rychlosti (šlapání/brždění). A cejtím se na něm jako bych byl o patro výš (asi jako když přesedneš z mustanga na anglického plnokrevníka). A už vůbec ne v cenové relaci do 20tis Kč.

          Já jenom, že borec chce poradit s výběrem 26 a 27,5 a hned mu tady tlačíte do hlavy, ať si koupí 29.

          0 0
    • mcfee  

      Tak jste mi zase nasadili brouka do hlavy :D Nicméně určitě vyzkouším :)

      0 0
      • bard57  

        zkus Cyklos, na Vodní, Starý Brno, mají solidní výběr a umí poradit. Webovky nestojí za moc, ale na krámě se dá vybrat, nebo se domluvit. Z vlastní zkušenosti- když jsem s nedůvěrou přecházel z 26 na 29 měl jsem možnost si vyzkoušet totožný spešly 26 a 29 na stejnech XC trasách- no a už bych absolutně neměnil, pocitově o level výš. Rozměr 27,5 neznám, nechci hodnotit, jen to na mě působí, že bylo potřeba vymyslet " něco mezi" , fakt nevím :)

        0 0
        • mr.garisson  

          Měl jsem to úplně stejně. V místech, kde jsem měl naklepaný zadek, to jezdí mnohem hladšeji.

          0 0
    • zdenek007  

      doporučuji Popůvky. Jinak já mám 1,7m a jezdím na 29.

      http://www.kola-online.cz/…prodej/d8834

      http://www.kola-online.cz/…0-2012/d5735

      0 0
    • mr.garisson  

      Sportobchod.cz má teď nově kola.

      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován adminem.
      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.