Na pohodu vejšlap 10.5. (sobota) Křivoklátsko

10 nepřečtených
  • ajfel

    Zdar všem, mám to zhruba naplánovaný na 60–70km normálním tempem. Víc 4 turistické barvy než asfalt. Sraz v 9:00 na nádru ve Zdicích. Rychlík, kola bere, odjezd Praha hl.n. 8:16, Smíchoff 8:24. Dojezd zamýšlím do Zbirohu nebo Berouna, to se domluví na místě. Znám to jen z mapy, připomínky zkušených uvítám.

    Anketa: Jede někdo se mnou?

    0 0
    • blue  

      doporučuju nevynechat sjezd po žlutý z Vraní skály a pak pořád po žlutý až na Točník

      0 0
      • M&D  

        a z tocniku Udolim ticha po zluty az na zriceninu probostvi Veliz u Kublova.Anbo obracene  z Berouna po cerveny na Novy jachymov, Leontynsky Zamek, dolu ke Kublovu a Velizu, Tocnik, Hredle, Vrani skala, Svata, Hudlice, Beroun. Ale to se sjezd z Vrani skaly zmeni na vyjezd coz je skoda:-)

        0 0
      • ajfel  

        Díky za tipy. A kdepak že je tenhle singlík?

        0 0
        • M&D  

          Podle fotek je to sjezdik z Vrani skaly – esli se nepletu:-) Je to asi 2 km od vesnicky Svata -od ty vede myslim modra k Vrani skale coz je velkej sutr s vyhlidkou nahore. Hned pod vrani skalou vede zluta k tocniku a hned na zacatku je tenhle sjezdik. A pak to pokracuje timhe singlikem. Ej cece moc rad bych se zucastnil – casto tam jezdivam.  Kdybys jeste nekdy jel tamtim smerem a mel bys zajem o ,,spolujezdce,, dej vedet:-) Okoli Berouna, Krivoklatsko tam je hezky pojezdenicko do aleluja:-) znacka – auto s nosici mam:-)))

          0 0
          • ajfel  

            Hele, tak se tam zejtra objev. Nikdo jinej se nehlasi, tak by asi slo zmenit misto i cas… Jinak tu vrani skalu zkusim, ale neumim slibit, mam nejak moc vyvinutej pud sebezachovy. Fotky nebo navrh na jindy mi muzes hodit sem: honza.bartik(za­vinac)post.cz  Jinak by to melo jit v pohode pripojit k odpovedi, mozna ale budou moc velky. Ja jsem z Dobrichovic, tak muzem nekdy nekam vyslapnout. Diky

            0 0
        • M&D  

          Prvni sipka Vrani skala, druha sjezdik a treti je singlik po hrbetu (a to sou  myslim ty fotky – mozna to kolega co je posilal potvrrdi:-) ktery konci u hradu kde se muzes podivat na medvedy:-)

          0 0
          • M&D  

            jsem pako – neumim tam nahrat obrazek. Zkousim to na Mac-u a proste se ten obrazek nenahraje:-( jestli chces poslu do mailu:-)

            0 0
          • blue  

            jo, první je ze sjezdu z Vraní skály, další dvě z tý žlutý „hřebenovky“

            0 0
            • M&D  

              zluta hrebenovka jde objet i spodem po vrstevnici toho hrbetu -  ale byla by to skoda – je tohezkej singl

              0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.