• hejnis

    Premyslim o koupi novych treter a rozhoduji se mezi temito typy:

    http://www.kupkolo.cz/…rne718.html

    http://www.sport-lyze-kola.cz/…e-red-black/

    http://www.sport-lyze-kola.cz/…e-rebel-sbs/

    http://www.sport-lyze-kola.cz/…lk-sil-gold/

    doporucite nebo vyvratite mi nekterou z techto bot? DEKUJU

    0 0
    • jIrI___  

      Pokud by někdo měl tvoje nohy, tak ti určitě některé tretry doporučí. Ale jelikož je máš jen ty sám, nezbývá nic jiného než se spolehnout na sebe a vzít ty, které ti nejlíp sednou. Tady je každá rada drahá.

      0 0
    • Kubiczech  

      Vyzkoušej. Nejoblíbenější tu jsou ty Spešly, nejhezčí mi přijdou NW Rebel. To je tak vše. (:

      0 0
      • xshreck  

        jj na vzhled mě taky zaujaly :-) jak to pak vypadá s tou bílou na botech?

        0 0
        • jIrI___  

          Pokud jsou ty NW z matroše, z kterého myslím, tak je to na údržbu úplně v pohodě. Přetřeš mokrým hadrem a je klid. Jenže většinou to bude vypadat jak kdyby sis dal romantickou procházku v hovnech, komu by se s tím chtělo furt utírat :-))

          0 0
      • hejnis  

        To je jasny, ze to chce vyzkouset. Myslel jsem to tak, jestli treba z nekterejch nebude po chvili blato (tuhosti podrazek), nebo se nerozpadnou:) ze by mne vypadly z hledacku. V prvni rade aby sedly a v druhy kvalita boty. A ted se ptam na kvalitu. Jde mne o zkusenosti s botama.

        0 0
        • xshreck  

          neco sem resil ted v posledních dvou týdnech zde

          0 0
        • jIrI___  

          Tak kvalitativně můžu porovnat jen NW Kameleon a Spešly Sport. NW jsou kvalitou mnohem lepší, u Spešlu se po sezóně potrhaly ty síťky na špici. Ale nejspíš srovnám nesrovnatelné, protože Kameleony jsou o několik tříd výš než ty Spešly.

          Z tvého výběru podle mě neuděláš chybu ani s jedněma, mně se nejvíc zamlouvají Shimana, u Rebelů škoda té nepraktické barvy.

          0 0
    • biker90  

      Sice ti neporadím které, ale moje první tretry byly od NORTHWAVE a vydržely mi 3 roky. A to jsem v nich dělal i spoustu jiných věcí než je jízda na kole :))

      Jinak za mě ty SPECIALIZED. Pokud budu koukat jak vypadají :) Ale nejlepší bude zkusit a ne koukat na vzhled.

      0 0
    • Smazaný účet  

      Náhodou jsem si loni prošel všechny Tvé tipy. Spešly jsem měl, NW jsem chtěl (Rebel), ale nebyly mi (má je kámoš) a Shimana mam teď (M 182,liší se jen trochu materiálem). Se žádnýma neuděláš chybu co do kvality, ale všechny se navzájem liší tvarem nohy. Takže Ti pravděpodobně padne jenom jedna značka z Tvého výběru.

      0 0
    • Brzda  

      Zdravim, nechce se mi zakladat nove tema, tak se tu trosku prifarim. Snad to nebude vadit. Jake by ste mi doporucili tretry na klasicky pedaly? Na spd se mi zatim prechazet nechce z duvodu financi. Cena do 1500Kč

      0 0
      • Shadow.1  

        už se to tu několikrát řešilo a to nejsem žádný pamětník BF. Otázka by měla být spíš takhle, k čemu chceš tretry na obyčejné pedály? Tretry mají zpravidla tvrdou podrážku a budou ti po normálních pedálech klouzat.

        Pokud chceš jezdit normální pedály, pak doporučuji normální sportovní tenisky, kde se ti podrážka dobře zakousne do klece pedálu a nebude se ti smekat noha.

        Tretry bych volil jen v případě, že chceš jezdit nášlapy.

        0 0
        • Brzda  

          tak ja řadim do treter jak ciste sportovni na SPD tak i turisticky tretry.

          0 0
          • Shadow.1  

            já šel do SPD teď, doteď jsem jezdil normálně v turistických botách, ani nevím co to bylo, nějaké merely. A jejich velké plus bylo, že mi v nich byla menší zima než v Shimano SPD tretrách :-)) ale možná to je o zvyk…

            Ale na druhou stranu, zatím subjektivně musím říct, že s SPD je docela velký nárůst výkonosti… cca o 15 – 20 %

            0 0
      • jachymk  

        tretry na normální šlapky je blbost budou ti klouzat znám to když někomu půjčím kolo a myslím že pokud nevyžaduješ přímo závodní využití můžeš na SPD s těma patnácti stovkama přejít, pedály m520

        a tretry "tyhle ":http://www.kupkolo.cz/…32_4597.html žádný super tretry to nejsou sám je jezdim už asi dva roky a drží, jediná výhrada je k tvrdé špičce což mi absolutně znemožňuje chůzi do kopce v terénu který se nedá ject, ale to jsou obecně vlastně skoro všechny levnější tretry

        0 0
        • Shadow.1  

          spíš je to o tom, že ta tretra nemá moc podrážku na měkké kopce… ohebnou špičku nemají ani moje shimana na 3 litry

          0 0
          • jachymk  

            já je kupoval před dvěma lety to stáli ještě 1700 :-/ a kupoval jsem je vlastně kvůli velikosti, všude v hervisech a podobnejch obchodech, měli nádherný tretry třeba i za 1200 ale měli jen do 44 a menší, můj problém s velkýma nohama si vybrat tyhle protože byly ve 47 :-)

            0 0
        • Brzda  

          dekuju za radu a je pravda ze je dobry brat shimana o velikost vetsi nez svoji velikost? pac normalne si kupuju boty 43–44, takze bych mel vzit 44 nebo 45?

          0 0
          • Shadow.1  

            Teď jsem je kupoval, normálně mám 42,5 a tretry mám 44 a jsou mi o chlup větší, ale 42 neseděli a 43 byly takové že když nepovolí, bude v tom za chvilku bolet noha… a ono na skladě toho moc neměli v mé velikosti, takže jsem bral co bylo :-)

            0 0
    • jIrI___  

      Přidám se s otázkou. Nemáte někdo zkušenosti s DMT Watt ? Hlavně jak jsou na tom velikostně, jestli to třeba nejsou podvyživené velikosti jako třeba Shimano.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.