• kaufly

Zdarec, poradíte mi nějaký mtb kolo max do 10 000 a pokud by se dalo s kotoučovíma brzdama.. Děkuji

0 0
    • kaufly  

teda hydraulické brzdy.. :[

0 0
      • Vilém  

Pokud novy, tak myslim, ze za tuto cenu nemas sanci. Pokud by bylo 10000 za ram, tak to uz by byla jina situace:)

0 0
      • Sobi  

Jo slušný hydry koupíš za 10tkč ale celý kolo s hydrama? Leda čórku od cigánů…

0 0
    • Svět videa  

to si musíš sám rozmyslet jestli chceš kolo nebo „kolo“ z hypermarketu… tam dostneš za 10 litru i fulla s hydraulikama :-)))))

0 0
    • yetti  

Vim, ze to asi nechces slyset, ale novy kolo s hydrama za 10000 na kterem by se dalo jezdit neexistuje.

0 0
      • Biker.Inf^  

Asi tak…no ikdyz Olpran full odpruzenej za 3000Kč + hydry za 5000Kč nejakou nizkou radu od Hayesu nebo Shimana, namontujes je tam, a pohodka

0 0
    • keo  

Na kotouče zapomeň, v té ceně,bude problém vybrat něco smysluplného i bez nich.

0 0
    • prvniodkonce  

ne.

0 0
    • kaufly  

a co tohle jaký je nato názor..?

http://www.koloshop.cz/…-model-2008/

na obyč ježdění to stačí ne?

0 0
      • Lišák  

Aby jsi nebyl zklamaný z účinnosti brzd a funkčnosti vidlice. Náby nebudou taky nic moc, ale nějakou dobu poslouží. Osobně bych vzal něco na véčkách, nebo na bazaru koupil co nejdříve funkční kotočovky.

0 0
      • Svět videa  

tohle nejsou hydraulické brzdy

0 0
    • Neddy  

Já jsem také chtěl kolo do 10 tisíc, ale jakmile jsem spatřil GT Avalanche 2.0 disc tak jsem musel rodiče překecat na vyšší cenovou hranici… a vyplatilo se, kolo je opravdu skvělé – ale za 13.500 Kč…

0 0
    • jardas92  

Ja jezdim na GT AVALANCHE 3.0       /08  a je celkem good,az na ty brzdy.Porat to hazi divne zvuky ale to i na znameho AVALANCHE 2.0 /07

0 0
    • přišlapávač  

Mavic crossmax SLR, dají se s kotoučovýma brzdama :-)

0 0
    • Dzordano_Bruno1  

Do ceny 10.000 bych si nikdy nedal kotouče a je jedno, jestli budou hydry nebo mech. V téhle cenové relaci to nemá smysl. Jediné, co Ti mohu doporučit je za 11150,– author traction 08. Mám ho a jsem nadmíru spokojenej. Jen jsem vyměnil řidítka za vlaštovky a je klid. Váha 13kg od výroby je slušná.

0 0
    • eso  

http://www.mojekolo.cz/…er-comp-disc  tohle by mozna slo AVID – BB5 jsou docela slusny kotouce ale jsou to mechaniky a ta vidle je proste strasna , musel by sis koupit jinou vidli…

0 0
    • mazak  

čau. Za tuhle cenu bych tu měl GT avalanche 1.0 2008.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.