• Nováček

    Ahoj,

    rád bych vyjádřil nespokojenost s prodejnou Moira v Plzni, kdy neskutečně arogantní a neosobní přístup prodavačky při debatě o vrstvení oblečení mi dal jasně najevo, že značku Moira mám vynechat při mém další rozhodování.

    Proto si dejte pozor na prodejnu v Plzni na Americké, vedle bývalého Hannahu.

    0 0
    • skorpion  

      ja s nimi mam velmi dobre skusenosti. Mozno je tam teraz niekto iny, neviem, ale este v lete, ked som potreboval par veci (v niektorych pripadoch len zistit info) tak mi vysli v ustrety. Este som dostal aj zlavu :)

      0 0
    • Quik  

      Sepsal by jsi o nich thread, kdyby byla tvá zkušenost pozitivní?

      0 0
      • fousac  

        podle nedavnych vyzkumu je sance 11:2 ze ne… ;)

        0 0
        • Quik  

          Nevim, jestli jsi použil nadsázku nebo ironii, ale češi jsou povahou takoví, že umí jenom kritizovat.. Ocenit bohužel ne :)

          0 0
          • fousac  

            mineno vcelku vazne… a souhlasim s tebou…

            tuhle sem nekde narazil na nejakej sociocosi pruzkum, kteryzto vyznel, ze v diskuzich a debatach na internetu k produktu/sluzbe jsou vyrazne vyraznejsi ty nespokojeny…

            (v pomeru 11:2)

            a vcelku tomu verim… sam znam dost lidi, co u nakupovani naprosto nemysli, impulzivne si poridi vec, co naprosto nevyhovuje jejich potrebam a pak maj plnou hubu kecu, jakej je to sunt, ale nepriznaj si, ze si proste blbe vybrali…

            0 0
    • MirosPikos  

      Třeba to nebylo tím, že prodavačka byla neskutečně arogantní ale že ty si byl neskutečnej *****. V prodejnách Moria mám pouze pozitivní zkušenosti, vždy je tam nějaká mladá příjemná slečna, která je velmi ochotná. Občas sice úplně nerozumí principům vrstvení, ale že by byla hned arogantní? Možná neznáš pravý význam slova arogantní…kdo ví.

      0 0
      • JakeF  

        Mladá příjemná trpaslice? :)

        0 0
        • Martin  

          :D:D:D:D

          bojím se, aby tam spíš nenašel skřetici. trpaslíci přece morii opustili.

          0 0
      • Necris  

        To že někdo nerozumí principům vrstvení je docela závažný problém v tomto oboru.

        Mimochodem do kokotů bych mu nenadával…třeba má pravdu, jen tak mimochodem. Třeba jsou tu ostatní kteří mají stejné zkušenosti. Byls tam ?

        0 0
        • MirosPikos  

          Takže když je někde nějaká špatná prodavačka, která se třeba špatně vyspala nebo má nějaký dočasný trable, tak zavrhnu kompletně celou značku MOIRA? Tomu nerozumím a proto jsem to okomentoval tak jak jsem… pravda, nedávat sem nemusel.

          0 0
          • MlokCZ  

            Přesně tak. Maximálně bych zavrhnul tu konkrétní prodejnu (i když jeden případ trošku nepříjemného prodavač/ky by mi ještě neodradil, mnohem víc by záleželo třeba na tom, co tam mají nebo ne), obzvlášť když pár set metrů vedle má Moira další prodejnu.

            Osobně jsem v té na Americké nikdy nebyl (takže nehodnotím), chodím do té druhé v Šipce, kterou mám více po cestě (nebo spíš už tam téměř vůbec nechodím a objednávím z eshopů, když dávno vím jaké velikosti u Moiry u čeho potřebuju).

            0 0
          • Necris  

            Já nezavrhuju značku ale prodejnu určitě. Maminka vlastní obchody, takže práci prodavače jsem si nejen že vyzkoušel, ale vím jak se to má a nemá dělat se zaměstnanci. A i když se špatně vyspíš, tak většinou nezapomeneš co a jak ;)

            0 0
    • Bystrous  

      Já jsem tam kupoval koncem prázdnin a prodavačka uplně v pohodě. Poradila atd. Se samotným produktem sice nejsem až tak spokojenej, ale to je jiná.

      0 0
    • áronek  

      Tak pokud tě tak neskutečně nasrala jedna prodavačka tak si na ni stěžuj, Moira je kvalitní značka a tím co jsi napsal kazíš hlavně její pověst a ne té prodavačky… nepřijde ti to i srabský co (a kde)jsi napsal? Vyřid si svůj problém sám…

      0 0
    • nox159  

      rozepis se trochu v cem byl problem? ;-)

      0 0
    • Joseph de Sax  

      měl jsi převést řeč na sex a byl bys spokojený ty i prodavačka…

      0 0
    • Ron_Burgundy  

      Na prodejnu Moira mám taky vzpomínku. Jednalo se o prodejnu ve Varech. Byl jsem tam se slečnou, nakupovali jsme toho vcelku dost. Paní prodavačka byla prý záskok, ale ochotná a zajímavým způsobem svá.

      Chtěl bych si vyzkoušet tenhle dres, kde máte kabinky prosím?

      To si vyzkoušejte klidně tady, to se mi tu svlíkali už horší než vy. Vyvalí tady ty svoje pupky chlupatý…

      Slečna si chtěla vyzkoušet spoďáry s vložkou. Postava – prsa, zadek, prostě tak akorát. Nějaký si vzala a prodavačka:

      No ha há, to si vemte teda větší… si nemyslete že nemáte… vy totiž máte… tooo…

      Tímhe způsobem jsme tam strávili asi hodinu a pak se zbytek dne tlouki do kolen. :o)

      0 0
      • mxv  

        a nekdo jiny mel pak cely den zkazeny, protoze takovy pristup neni schopny rozdychat. Lidi jsou ruzni.

        0 0
    • Necris  

      To bude o prodavačce. V každém druhém obchodě se dneska najde kokosník, který není ochotný prodat ani když ho prosíte.

      Nic ke zboží neřeknou, neporadí … prostě si vyber a já ti to možná namarkuju na pokladně. Prostě vždy odcházím, nic víc :D

      0 0
      • Kubiczech  

        Takové mám zrovna rád. Protože když už se vypravím něco koupit, tak o tom mám celkem představu nebo o tom žádnou představu mít ani nepotřebuji, takže nemám rád, když do mě nějaký snaživec permanentně něco hučí. Když něco potřebuji, tak se zeptám a v té chvíli začínám prodavače posuzovat.

        0 0
      • kyl  

        Mě stačilo když jsem vlezl do obchodu s PC,mobilama a tiskárnama a ptal se prodavače na tiskárnu s možností potisku CD/DVD a on mi odpověděl že žádná taková neexistuje.Po ujištění že třeba Canon nebo Epson takové tiskárny dělají začal být nervozní a jak si jako představuju že to tam natiskne a že si to mám natisknout na papír a nalepit.Radši jsem šel pryč.V jiném obchodě jsem strávil víc jak půl hodiny ale slečna se snažila,věděla o tom prd ale donesla si od všech tiskáren návody aby zjistila která to umí.Já taky nejsem na lidi každej den příjemnej.V práci kde je přístup k lidem by se to stávat nemělo ale každej není takovej že nedá na sobě nic vidět,bude příjemnej ale vnitřně třeba totálně nasranej.

        0 0
    • DaSnail  

      pms?

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.