• jIrI___  

      Nestačilo do zařadit do Mňamky č. 3?

      0 0
    • hony007  

      Krom toho, že ten Stříbřenkaweb je děsné a neodladěné a jIrI____ má recht, tak co je to ta bio kvalita? Abych věděl, co si na to koupit.

      0 0
    • nox159  

      pecka, jen tak dal :D

      0 0
    • Frostty  

      wtf???

      0 0
      • hony007  

        Je potřeba podpořit kamarádku, aby mohly do zoo nebo třeba na bazén.

        0 0
    • MirosPikos  

      Špenát v bio kvalitě :-) Tomu se vždycky musim smát…

      0 0
      • Pavel  

        Bio špenát se od normálního špenátu liší tím, že bio se práškuje a hnojí za tmy…

        0 0
      • capis  

        A já mám i bio pantofle, aspoň je to tam napsané.

        0 0
    • plevka  

      rád si přečtu nějaký dobrý recept, ale moc nechápu, proč musíš pořád zakládat nová témata? Nestačilo by založit třeba Mňamky a všechny recepty by tak byly pohromadě?

      0 0
    • Necris  

      A co můj recept na „Podzimní bramborovou polévku francouzských osadníků na břehu Mexického zálivu“ ? :D Chutná to ještě lépe, než se to jmenuje ;) A bez smažení a v bio kvalitě pokud si natrháte kukuřici na poli cestou ze švihu ;)

      0 0
      • hony007  

        No pokud není z francouzských osadníků, tak by se dala zkusit :-D

        0 0
      • capis  

        Na poli si můžeš natrhat akorát tak kukuřici krmnou a o bio kvalitě nemůže být ani řeči.

        0 0
        • Smazaný účet  

          a ta v bio kvalitě se teda pěstuje kde?

          0 0
          • jIrI___  

            Tu si pěstují farmáři na malém políčku za domem, kterému věnují náležitou péči :)

            0 0
          • capis  

            V bio kvalitě se nepěstuje nikde, ale prodává se všude, rozumíš?

            0 0
            • Smazaný účet  

              asi by bylo nejlepší, kdybys nejdřív definoval pojem „bio kvalita“

              0 0
              • capis  

                To je ta správná otázka.

                0 0
                • Zlatka  

                  To je s obsahem biolitu proti hmyzu.

                  0 0
                  • malej honza  

                    bio znamená, že je to alespoň dvakrát tak drahé než abyčejná kvalita

                    (ovšem skutečná kvalita bio výrobku je někde jinde, viz např. nestříkané obilí má mnohem více škodlivin oproti stříkanému)

                    0 0
                    • jIrI___  

                      :))) pravda pravdoucí, ale biofanatikům to prostě nevysvětlíš.

                      0 0
                    • newbie  

                      :-) nebyly by sím nějaké odkazy, kde bychom si o té skutečné kvalitě bio a o škodlivém nestříkaném obilí mohli přečíst?

                      0 0
                      • malej honza  

                        odkazy nevím, to bych musel dlouho hledat

                        ale vtip je v tom, že na obilí útočí různí plísně, bakterie a já nevím co všechno. Když obilí postříkáš, tak zlikviduješ tyhle plísně a neřády. Pokud obilí nepostříkáš, tak ono se musí nějak ubránit samo, tedy začne si vytvářet protilátky a ty nejsou zrovna moc prospěšné pro člověka.

                        Další věc je ta, že když už jsou v obilí nějaká svinstva, tak jsou z velké části ve slupce, tudíž celozrné pečivo je sice bohaté na vlákninu, ale taktéž na tyhle sajrajty, které v klasické bílé mouce nejsou.

                        Takže je potřeba jíst všechno, ale nepřehánět to s biofanatismem ;-)

                        Ono je kolikrát lepší nevědět, co vlastně jíme, jinak bychom se mohli tak akorát pást a možná že jen na vysokohorských loukách :-D

                        0 0
                        • karliner  

                          Tak na vysokohorských loukách podle tvé teorie o nestříkaném obilí asi ne, tam porostou pěkný sajrajty neošetřovaný…

                          0 0
        • Toutou  

          Krmná doma uvařená je chuťově lepší jak hnusná „lidská“ někde u stánku

          0 0
    • se-se  

      Omluvám se ale nemohl jsem odolat – ona se sem dost hodí jedna z máých minipovídek

      Svou nově vyvinutou metodou cyklohoubaření jsem nalezl jisté středně velké množství pýchavek malé až velmi malé velikosti s několika vyjímkami středních rozměrů. Celý den jsem uvažoval jak s úlovkem naložím a napadl mě houbový guláš.

      Recept bylo snadné nalézt na Internetu a s trochou improvizace je realizace hračkou.

      Vůbec mě nepřekvapilo, že v těch receptech nás kuchaře zase buzerujou.

      Prej že se maj pýchavky oloupat. Jako vždy v podobných případech jsem se tomuto nesmyslnému požadavku

      se zasmál protože jsem již včera houby od mechu a jehličí opláchl v kýblu hadicí.

      Ty větší jsem nakrájel na kostky a ty menší jsem nechal v jejich lesní podobě.

      Řídil jsem se tím receptem jen zhruba, protože sám přeci nejlíp vím co s houbama,

      který jsem osobně našel – kdo jiný by k nim taky měl mít osobnější vztah než já.

      Bylo to dost prosté – cibule, nakrájená paprika a rajská jablíčka – to vše podušené – údajně na sádle – pudu asi picnout prase ne – olivový olej je jistě ideální.

      Pak přihodit pýchavky a znovu dušení, nato vývar -samozřejmě z masoxu – v tom receptu chtěli abych vyvařoval kosti –

      to mám někde hledat zdechlou krávu nebo co jako.

      Nakonec smetana (měla bejt kyselá – asi jí dám na sluníčko, sednu si k ní a budu čekat až zkysne žejo),

      ve smetaně škrob (prej že mouka – tůdle to znám – ty pucky jsou z ní velký jak knedliky).

      Jako koření posloužil osvědčený sušený česnek z pytlíku a dva malý sáčky vyndaný z jakési čínské polívky.

      NO TAK HOUBOVÝ GULÁŠ Z PÝCHAVEK JE HOTOV

      No a výsledek:

      barva – světlejší gulášový odstín, velmi chutně vypadající …20 bodů

      vůně – ůžasná lákavá vůně exotického guláše s houbovým podtextem…20 bodů

      struktura – nerozpadavá hustá s výrazně patrnými jednotlivými složkami.20 bodů

      chuť … výrazně hnusná…0 bodů

      Celkové hodnocení 60 z 80ti bodů, tedy 75%, což je dost dobré.

      Poznámky k chuti:

      Evidentně nositelem odporné chuti je ta zatracená pýchavková šlupka – taky to mohli napsat a ne jen povýšenecké „oloupat“

      Ta větší, které šlupku nemají, chutnají celkem dobře, jen je potřeba umět je odlišit. Ty menší – zejména ty použité vcelku se vyznačují chutí popsatelnou nejlépe jako chuť hnědého slimáka zabaleného do několikrát zplesnivělé kožené peněženky.

      Ostatní komponenty chutnají dobře a dokonce jako protipól pachuti plesnivé peněženky jsou vyloženě lahodné.

      Závěr:

      Guláš se vcelku povedl, i když vykazuje jisté dílčí nedostatky. Je vcelku poživatelný při důsledném vyplivávání hub, což jsem oparetivně podpořil servírováním prázdného podšálku.

      K tomuto jidlu se dobře hodí červené víno, nejlépe dvě lahve. Prostě jakýkoli alkohol v množství, které umožní na některé chuťové tóny rychle zapomenout

      0 0
      • Zlatka  

        Parádní povídka a toto je nejvíc:

        Ostatní komponenty chutnají dobře a dokonce jako protipól pachuti plesnivé peněženky jsou vyloženě lahodné.

        :))

        0 0
      • saddik  

        Nejen, že to je vtipné, ale ještě to má větší informační hodnotu než všechny díly mňamek. Nechci Meluzinu urazit, ale podle mě sem nepíše ani tak recepty, jako spíš velmi stručné seznamy nepříliš zajímavých surovin, u nichž je buď v podstatě jedno, jak se připraví, nebo to ví každý, kdo někdy viděl reklamu na sporák.

        0 0
        • marcus.ss  

          No kdyby ty recepty stály aspoň za něco ale jsou to takový splácaniny co dokáže uvařit každej doma alá co najdu v lednici tak prdnu k těstovinám a je to ,,mnamka´´

          0 0
          • Smazaný účet  

            no, já mám v lednici tuňáka, nějaký Carbosnacky, hořčici a bílej jogurt…šla by z toho nějaká „mňamka“?

            0 0
            • marcus.ss  

              no tak vemeš ty těstoviny, horčici smícháš s jogurtem, pepř a sůl určitě taky máš, trošku plastovýho citronku z toho uděláš nákej blemto dresink, prdneš to na těstoviny, navrch tunáka, a pokud jsi jo velkej gurmán tak si na to dáš toho šneka.

              0 0
              • Smazaný účet  

                nemám těstoviny a citron…ale mohl bych zkusit rozvařit špejle…

                0 0
                • Tomahomo  

                  Ty to furt komplikuješ! Dáš vařit hlemýždě s tučňákama, přidáš jogurt na zjemnění, hořčici pro chuť a barvu, a máš skvělou bujabézu ala BF mňamka! :o)))

                  0 0
                  • marcus.ss  

                    no nebo rovnou můžeš rozvařit duše ty trošku podlejt olejem z vidlice a dochutit notubes tmelem

                    0 0
                    • Tomahomo  

                      No to můžeš, ale serža neříkal jestli je má! :o) Prostě chce mňamku z toho co vyjmenoval. Teď si uvědomuju, že neřekl jestli má vodu… :o(

                      0 0
            • Zlatka  

              Rozhodně, hoď to do mixéru a mňamka je během minuty hotová.

              0 0
              • Tomahomo  

                Zlatuško, sluníčko, tak teď sem konečně pochopil proč nemáš toho chlapa! :o)))

                0 0
            • M_ishak  

              Když přidáš česnek a pepř, mohla by z toho být luxusní pomazánka.

              0 0
          • Kubiczech  

            Tak si to bloknu a nepřispívám, no ne?

            0 0
        • Toutou  

          reklama na sporák mě rozesmála zhruba stejně jako se-seho povídka :D :D

          0 0
      • deekay  

        Super, pobavils :)

        0 0
    • lubor123  

      kdyz uz se tu resi mnamky.. nezna nekdo internetovou kucharku (ale obracene) ne, ze si najdu recept a pak jdu nakoupit, ale ze se podivam do skrine a lednice jestli tam neco je a co se uz za chvilku zacne kazit naklikam si co chci spotrebovat a pak jeste co mam a nemusim nutne upotrebit a najde mi to recepty na ktery mam potraviny?

      0 0
      • marcus.ss  

        no tak pokud by ti stačily k jídlu jenom koktejly, tak to je :-)

        0 0
      • M_ishak  

        jj udělat nějaký formulář jako na rozšířené vyhledávání je brnkačka. Zkus to na daných kuchařských stránkách pomocí googla.

        0 0
      • M_ishak  

        jj udělat nějaký formulář jako na rozšířené vyhledávání je brnkačka. Zkus to na daných kuchařských stránkách pomocí googla.

        0 0
      • M_ishak  

        Jsem to zkoušel a vyhodilo mi to toto >> http://www.mimibazar.cz/recept.php…

        jsem myslel, že si tam nějací puboši dělají srandu, ale jak to tam prolézám, tak onY to snad myslí vážně 8-O

        0 0
        • Jituschka  

          Mimibazár ukrývá mnoho pokladů…

          http://www.mimibazar.cz/recept.php…

          0 0
          • Frostty  

            Jo tak to je paráda :D.

            0 0
          • M_ishak  

            na té fotce to vypadá, jak kdyby tam bylo nablito

            0 0
          • jIrI___  

            Tohle je starý kolejní recept, který nikdy nezklame. Chutná to líp než vypadá ;)

            0 0
            • Smazaný účet  

              to se nemůže vyplatit… pizza v tescu stoji 24 Kč, tohle musí z těch rohlíků vyjít dráž :D

              0 0
              • Smazaný účet  

                teco pizza je kentus…stejne jako ty ostatni polotovary…na krajich ji mas spalenou a uprostred studeny rybnik…

                kdzy doma pizzu, tka koupit lisotve testo, rozvebat ho, dat na pecici papir, potrit kecupem, bohate pohazet salamem, sytem, paprikou a nechat upect:) Posypat nejakym vhodnym korenim, trebas grilovacim:)

                0 0
                • Frostty  

                  :D a dost

                  0 0
                  • Smazaný účet  

                    …opravdovi znalci prizdobi ananasem z plechovky:)))

                    0 0
                    • Frostty  

                      Já bych tam dal jahody, ale proti gustu..:D.

                      0 0
                    • se-se  

                      Jo ananas je super, zejména v kombinaci se žampiony. A do kečupu přidávám škrob – pak se můžou přimíchat i další tekutý koření dle chuti a na pizze to pak není mokrý. Taky je dobrá finta rozetřít ten kečup až úplně přez okraje – nejsou pak takový ty suchý kůrky. A těsto dělám z koupený hotový směsi v domácí pekárně – vždy ze dvou balíčků to vyjde na 3 obří pizzy přez celý pečící plech.

                      0 0
                      • Jituschka  

                        Děsí mě počínající pocit, že některé komentáře jsou myšleny vážně…

                        Oujé

                        0 0
                        • se-se  

                          Tak zrovna na tom mém výše uvedeném není ani písmenko nepravdy. To prostě žádná z mých legrácek není.

                          0 0
                • Meluzina  

                  a co normální kynuté těsto na tenčí plát, ideálně do formy na pizzu, mleté maso smíchat s rajčatovým protlakem, přidat sůl, pepř, bazalku, mírně tymiánu a rozmarýnu, podle chuti mozarelu /u nás bohužel děti trvají na eidamu/ a dát zapéct:-) jo, k tomu lahvinka červeného přímo z Chile, mňam.. ale to vy nemůžete, vy to ještě neumíte:-)

                  0 0
          • hony007  

            No podle obrázku to vypadá jak nádivka do kuřete třeba, kterou pečem zvlášť.

            No a podle popisu dál to i je nádivka, tak to je moc.

            0 0
          • nitraq  

            Vyzkoušeno, v pohodě se to dá a je to i dobrý. A opravdu to vypadá daleko hůř než jak to pak chutná.

            0 0
      • nitraq  

        Něco na ten způsob je rozšířené vyhledávání na vareni.cz

        Naklikáš co chceš použít a dostaneš recepty. Většinou se dá najít něco, kam přidáš už jen obvykle dostupné suroviny a máš jídlo.

        0 0
    • rudik1  

      taky bych tu měl jednu mňamku…:-D

      do hrnce naleju dobrý stolní olej,přidám na drobno nakrájenou cibuly(lépe 3 cibule), vložím 1kg hovězího masa,nakrájeno na nudličky.trochu podusím…

      dále podleju 1dcl rumu,2dcl slivovice,1dcl koňaku(čím dražší,tím lepší).nechám zlehka dusit a ve finále,kdy maso změkne,doladím 3dcl teqily(dobrá bude zlatá) a je hotovo.

      výsledek…maso nevím jak chutná,ale omáčka nemá chybu:-),dobrou chuť:-D

      0 0
      • Tomahomo  

        To mně připomnělo klasiku:

        Vtom se otevřely dveře a vstoupila maminka. „Že hraješ karty, Arnošte,“ pravila k otčímovi, „to jsem spolkla, ale aby se u řezníka chlubil hrobník, že mu dáváš za každou hru dvacet korun diškrece, to nesnesu. Copak vlastně koupíš Vašíkovi k narozeninám?“ „Klobouk přeci, právě se zde domlouváme.“ Maminka roztála: „Jsi hodný, Arnošte. Chceš k večeři svoji pochoutku?“ „Opravdu budou brambory s rumem?“ rozzářil se otčím. „To bych mohl pozvat i hrobníka.“ „Toho? Nikdy!“ rozhodla matka. „Brambory vždycky nechá a cpe se jen omáčkou.“

        0 0
      • hony007  

        supr :-D

        0 0
    • AleZ80  

      Chápal bych to ve variantě buď s brokolicí nebo se špenátem ( v tom případě přidat česnek ), ale dohromady ?

      Každopádně je to moc obyčejný recept na to aby byl takhle propagován, si myslím.

      0 0
    • metelesku  

      cekam zajimavy trasy a misto toho ted slintam, ze mam chut si neco pozrat. tak teda pekne dekuju.

      0 0
    • Smazaný účet  

      …a za staleho michani vylijeme do hajzlu…

      0 0
    • Smazaný účet  

      při přípravě mňamek pozor na nehody! :-)

      http://aktualne.centrum.cz/…clanek.phtml?…

      0 0
      • Ruprt2  

        ještě tam chybí, že ten kuchař byl Čech jménem Martin, který tam byl na služební cestě a stýskalo se mu po domácí stravě.

        0 0
    • Smazaný účet  

      už tu dlouho nebyla žádná mňamka :-)

      0 0
    • Jituschka  

      Mňamka č.10256

      http://www.mimibazar.cz/recept.php…

      0 0
      • karliner  

        Koukám, že jsi to předsevzetí, že se naučíš vařit vzala od podlahy :-)))

        0 0
      • nitraq  

        Prasárna ve stylu Epic Meal Time, proč ne?:)

        0 0
      • Pavel  

        No ale podle reakcí je toto už i na mimibazar moc… :-DD

        Myslím, že tady máme humusáka roku… :)

        TOTO mi servírovat manželka, tak jsem vdovec…

        0 0
      • Elwing  

        Ó tvůj bože… Mám sice virózu, ale jen z toho obrázku by se mi zvedl žaludek i tak.

        0 0
      • Smazaný účet  

        dobrej zabijak:DD

        0 0
      • jIrI___  

        To vypadá na ideální stravu na kolejní párty. Jen místo té pizzy bych tam dal třeba pita chleba.

        0 0
      • Kubiczech  

        Fajn nápad. Vypadá to chutně.

        0 0
      • nox159  

        manža začvachtal :D

        0 0
      • KubaBajk  

        To bílé na boku vypadá jak…jak…

        0 0
        • jIrI___  

          Jak roztavený sýr.

          0 0
          • nox159  

            no fuj, vypada to jak eidam 30ka se nedivim ze to nektere baby nechcou do huby :D

            0 0
            • jIrI___  

              30ka eidam je ještě v cajku. Já onehda koupil jakýsi levný tvrdý sýr, naspal ho spolu se salámem do toustu a když jsem toust vytáhl z toustovače a kousl do něj, tak tam žádný sýr nebyl, jako by se vypařil :D

              0 0
              • Meluzina  

                my na švagrovo přání zakoupili ve Švýcarsku balíček nějakého údajně super sýra, drahý jako „P…e“, a dcera jej omylem rozbalila a navkládala nám jej do sváči, no poblinkali jsme se skoro všichni a ještě jsem ho musela kupovat znovu:-(

                0 0
              • Meluzina  

                my na švagrovo přání zakoupili ve Švýcarsku balíček nějakého údajně super sýra, drahý jako „P…e“, a dcera jej omylem rozbalila a navkládala nám jej do sváči, no poblinkali jsme se skoro všichni a ještě jsem ho musela kupovat znovu:-(

                0 0
                • Delkim  

                  to byl Vacherin, ne? ten jsem dostal loni k narozeninám, rozpekl jsem ho zalitý rakouským ledovým vínem v troubě, smrad byl že by se dal krájet, ale chuťově to byl nářez!

                  http://www.cuketka.cz/?p=28

                  0 0
                  • Meluzina  

                    nene, název zněl trošku francouzsky a byl kozí… bylo ho jen pár pidi plátků, asi 10 deka a stál asi 5 franků

                    0 0
              • Smazaný účet  

                ja nevim co je lepsi..jestli syr, ktery se vypari, nebo syr ktery se premeni na kus umele hmoty vrzajici mezi zubama…

                0 0
                • jIrI___  

                  Ta vrzající umělá hmota mi chutná, takže pro mě je volba jasná :D

                  0 0
                  • Smazaný účet  

                    nejradeji rozpeam neuzenou parenicu..rozteka se uplne luxusne.)

                    Naopak krolewski je na rozpepani knicemu, zacne chemicky smrdet:)

                    0 0
            • KubaBajk  

              Tak!

              :)

              0 0
      • Delkim  

        to musí být extra mega hnus, když už i na mimibazaru ty mamči napíšou, že to je k zeblití :))))))) a ne že to je mňamózní mňamka a jestli tam nezapomněla dát nějaké koření :)))

        tohle se dostat Vaňkovi do rukou do toho dílu o mimibazaru, tak mu praskne cévka :))))))

        0 0
        • karliner  

          Buhví, jak by to dopadlo, kdyby mu provozovatel mimibazaru poslal nějakou kulaťoučkou rukavici :-)))

          0 0
        • Ruprt2  

          Vy naděláte.

          Manžovi Meluzíny tečou sliny.

          0 0
        • jIrI___  

          Vzhledem k tomu, že jsem viděl reklamu s Vaňkem, kde doporučuje tuším Gambrinus jako pivo vařené poctivě dle původních receptur, tak si myslím, že za patřičný obnos by tuhle šmakuládu vřele doporučil.

          0 0
      • Smazaný účet  

        mimibazar a emimino jsou nejperverznější weby co znám :-)

        0 0
        • nox159  

          asi se tam regnu, protoze na amaterech a podobnych webech je nuda :D

          0 0
          • nox159  

            beru zpet :D radeji VIP ucet na amaterech nez clenstvi na mimibazaru :D sem nevedel ze se za tu kravinu muze platit.. :(

            0 0
      • oddie  

        Krásná ukázka toho, že ženskou je potřeba vybírat v první řadě podle toho, jak vaří. Když toho někdo nedbá a naprdí si domů takovouhle patlalskou blbku, akorát časem zapláče. Krása časem pomine, kozy se vytahaj, sex omrzí, ale ty skutečné hodnoty přetrvají! :P

        0 0
        • nox159  

          zas mit doma tlustou hnusnou blbku co umi super varit neni pro me to prave… i kdyz asi kazdy ma jine priority ;-)

          0 0
          • karliner  

            Vždyť ti to tam oddie srozumitelně napsal. Priority se časem mění. Ty by ses teď styděl za tlusou a hnusnou blbku a za pár let ji budeš mít doma taky, jen na rozdíl od těch, co mají kamarádi ani nebude umět vařit :-)

            0 0
            • nox159  

              staci si najit zenu co nema v hlave nasrano… potom krasa pretrva dlouho, tlusta byt nemusi vubec a i kdyby aktualne neumela varit, tak se to za ty roky v pohode nauci :)

              0 0
              • karliner  

                Pak už mne napadá jen otázka, co holka, která nemá v hlavě nasráno bude dělat zrovna s tebou :-)))

                0 0
                • nox159  

                  tak bud mam prachy, nebo velke pero a nebo oboji :D

                  nebo nic a ma me proste jen rada ;-)

                  0 0
                  • Soreno  

                    Hm, ale to se děje jen v růžovejch americkejch filmech. A jinak pokud holka nevaří tak se to většinou ani nenaučí, protože nechce – chybí jí kladnej vztah k jídlu a bez toho se vařit nedá :-).

                    0 0
                    • nox159  

                      tak jak nevim panove, ja jsem asi v ruzovem filmu s ruzovyma brylema :D

                      vy už musite vědět vice, vsichni co tady pišete mate 40–50 což by jste už meli mit vlastni barak, nejakeho toho mercedesa nebo BMW ale minimalne dve auta a už slušně rozjeté podnikani aby už na vas ve vašem věku dělali ostatni. K tomu samozrejme patri ta žena co nema v hlavě nasrano jak pisu, nebo nejaka 20ka :D

                      pokud delate u pasu nekde ve fabrice, a teda nemate ty moje ruzove bryle tak asi to jedine co chcete je mit teplou večeri a podle toho jste si zolili no…

                      nebo jak to je? :D

                      0 0
                      • jIrI___  

                        Po šichtě radši studeného lahváče než teplou večeři :)

                        0 0
                      • Meluzina  

                        a nic mezi tím? mizivý přehled o životě člověka českého, dva šuplíky…:-(

                        0 0
                        • nox159  

                          bud dělas na nekoho, nebo dělá nekdo na tebe… ja tam nic moc mezitim nevidim…

                          respektive mozna i lip… bud pracuješ pro peníze, nebo pracují penize pro tebe… ;-)

                          0 0
                  • Petr.T.M  

                    +1

                    0 0
                • Smazaný účet  

                  protiklady se přitahují? :-)

                  0 0
              • Petr.T.M  

                Zlatá slova… Tak jest…

                0 0
          • oddie  

            Proč přesně by měla ženská, co umí vařit, být nutně tlustá, mi nějak uchází…

            0 0
        • karliner  

          Víceméně s tebou souhlasím, ale na druhou stranu bych ocenil, že hledá cesty a netradiční řešení. Možná metodou pokus/omyl, ale třeba než pomine krása a vytahají se kozy, bude excelentně a vynalézavě vařit :-)

          0 0
          • oddie  

            No, vzhledem k tomu, že už má 3 děti, by v té metodě pokus/omyl v poměru s pomíjením měla být už přeci jen trochu někde jinde ;)

            0 0
      • oddie  

        Ještě postřeh manželky:

        má doma chlapy 13,15 a 36, hm, to měl první dítě v jednadvaceti, to se chudák ani nemůže bránit… :)

        0 0
        • Pavel  

          Člověk si prej zvyklne i na šibenici… Ten chudák je toho důkazem… ;-)

          0 0
        • KubaBajk  

          Já měl taktéž první dítko v jedenadvaceti a jako chudák si nepřipadám!:)

          …pravda, žena neuměla několik let vařit, to byla krušná léta :)

          0 0
    • Smazaný účet  

      koktejlík? a dostane i manža?

      0 0
      • Smazaný účet  

        hmmm…mnamka:)

        ja vedel ze mam jit hledat tatuv prst, kdyz si ho ujel na hoblovce…spolecne s kupou ovoce a vitaminu by mu jiste brzy narostl novy!

        0 0
    • karliner  

      Sushi

      0 0
    • Smazaný účet  

      volský voči jsou out…co takhle tuňákový voči?

      0 0
    • jIrI___  

      Že by kluci a holky v Praze nebyli přeci jen tak vysazeni na echt potraviny, jak často rádi připomínají? :)

      http://www.novinky.cz/…u-konci.html

      0 0
      • Delkim  

        byla to jen otázka času, obyčejné Kinder vajíčko 2–3× dražší než v klasickém obchodě a tak to bylo s většinou věcí… ani cizinci tam nic nekupovali, něco i dražší než v Meinlu ve Vídni

        předražené pozlátko Meinl

        viz např. „Za jídlo neváhám utratit velké peníze. Ale to, co jsem viděl tady? Museli jsme se s manželkou smát, protože u několika věcí jsem si myslel, že tam mají napsáno datum nebo katalogové číslo, ale ona to byla cena,“ shrnul svoje, a nejspíš i pocity mnoha dalších zákazníků, gurmán a šéf Pražského kulinářského institutu Roman Vaněk.

        0 0
        • jIrI___  

          Jo tak to mě zklamalo, podle popisu a „haló“ při otevírání jsem čekal větší exkluzivitu než Kinder vajíčka :D

          0 0
          • Delkim  

            na Prahu to stačí, vždyť to Kinder vajíčko ty nemáš ani v tom tvém oblíbeném Lidlu, ne? :)))

            0 0
            • jIrI___  

              A tak to je asi pravda, onehda jsem ho nenašel ani v Kauflandu :D

              0 0
              • Delkim  

                asi bylo v akci (týden do expirace) a důchodci ho vykoupili pro vnoučata :)

                0 0
      • oddie  

        Spíš prostě jen ani v Praze nejsou takoví debilové, aby hrr kupovali „luxusní“ věci za přepálené ceny, když tu samou kvalitu mohou koupit jinde podstatně levněji. Past na kavky v domnění, že se tu lidi budou chovat jako Nóvyje Růskije a předhánět se, kdo zaplatí za stejnou věc víc, provozovateli nějak nevyšla, resp. chytil se do ní sám…

        0 0
    • jIrI___  

      Dneska sushi. Když nepočítám zdlouhavou přípravu, tak to byla šmakuláda.

      0 0
    • Smazaný účet  

      Upozornění pro alergiky na arašídových tatrankách: může obsahovat arašídy bogužel neplatí: http://www.novinky.cz/…arasidu.html

      0 0
      • Smazaný účet  

        tak náhoda je blbec…když to vemu kolem a kolem, tak arašídy může obsahovat i jahodovej jogurt…

        0 0
      • jIrI___  

        Stačí, když se některá součást zpracovává na stejné lince, na které se mohly vyskytnout arašídy (typicky těsto na oplatek), a neštěstí pro alergiky je na světě.

        0 0
    • Smazaný účet  

      pečená mňamka

      jdu pro toho co bydlí na záchodě…schválně, jestli pískne :-)

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.