• crom

    Zdar,vcera se vracime z vyjizdky z Nesteticke hory,pres Mednik po zelene dolu a znamy vypravi ze nekde na netu nasel nej kopce co se v okoli na biku jezdi a mezi nima byla jak ta Nesteticka hora(tu jsme dali)tak Mednik po zelene turisticke nahoru.tak se chci zeptat jestli jsou tu borci co to fakt jezdi,ja mel co delat sjet to korytko uplne dole,nahoru si to neumim moc dobre predstavit.takze vyzva:-) kdo to da(dal) at napise

    0 0
    • Lenka.05  

      Heh, já to nedám ani dolů a nahoru to lezu pěšky skoro po 4 :-) A po zelený nahoru…na kole to znám až cca od sedla Medníku na Chlum a místy se to taky dá docela šlapat :-)

       
      0 0
    • hawrda  

      Chce to si dát u stánku na začátku Posázavský stezky pár Staropramenů,pro­ložit nějakou dávkou rumu a pak to určitě půjde:-)

      0 0
      • pižmoň  

        kde ten kopec mednik vubec lezi??nejake mesto..

         
        0 0
        • hawrda  

          Směr Praha západ.Orientačně-z Prahy po silnici podél Vltavy do Davle  na soutok se Sázavou.Po Sázavě do Pikovic a dále po břehu po červené turistické na začátek Posázavské stezky,kde se v pravo odděluje zelená směr kopec Medník a ves Třebsín,kde mimochodem dobře vařej…

           
          0 0
    • favorit.  

      Na Nesteticky hore nedavam poslednich deset, patnact metru, jak jsou spadly ty dva kmeny stromu (je to presne na hranici normalniho lesa a tech malinkejch borovic). Jednou mi ale asi rupne v bedne a dam to i tady :-D   Jinak tudy nevim o nikom, kdo to vyjel a z kamosu to na XC kole nikdo nejezdi ani dolu.

      Mednik bohuzel neznam :-(  Ale snad to napravim, mam to tam relativne kousek.

      Jako dobrej technickej vyjezd bych dal jeste ale zelenou znacku ze Zborenyho Kostelce (od hradu) smerem na vrchol Čížov.

      A docela peknej sjezdik je i cervena turisticka znacka od rozcesti Na Vrších k hradu Zbořený Kostelec. Bohužel ale ted jsou v posledni pasazi popadany stromy a tak musime jezdeit zprava, kde to sjedou opravdu vsichni :-)

       
      0 0
      • favorit.  

        tady jsem si jeste dovolil nadhodit par peknejch mist v okoli Tynce…

        0 0
      • crom  

        tak me ruplo v bedne,nebo mi to spis neslo zastavit.jsem zvedav jestli ty stromy dam znovu priste.snad uz tam nebudou:-)nahoru z druhe strany od asfaltky(zacina to rovinkou pres pole mezi stromy a pak dlouha stojka nahoru) samozrejme

        0 0
        • favorit.  

          tak teda dobre tyyyyy. Ja mam, kdyz jedu sam, strach :-)

          0 0
          • indoorajn  

            No jenom aby se nemluvïlo o vozach a o kozach. Na Nestetickou horu se da vyjet po zluty ve smeru od Konopiste. Dolu je o dost narocnejsi sjezd po zluty smerem na Neveklov, jestli tohle davas nahoru, tak to se prijdu podivat :)

            0 0
            • crom  

              koukal jsem do mapy,nahoru jsme jeli po te zlute od asfaltky(kono­piste).dolu nevim jestli to bylo znacene,ale jak bylo recene,jsou tam dva stromy pres co delaji schody a dole smrcky

              0 0
          • zdenek  

            Ze které strany mají být ty stromy? Dnes jsem to jel od Benešova (po žluté od odbočky na Neštětice) a stromy jsem nepotkal. Stoupání bylo na hranici mých možností. Trochu jsem zápasil s předním kolem ve vzduchu. Když mě minuli motorkáři, tak jsem raději slezl, abych se tím smradem neudusil. :-(

            0 0
            • favorit.  

              kdyz se das od rozhledny dolu po zluty, smer Chvojinek. Je to takova uzka pesina. Tesne pred koncem jsou dva padly kmeny, ktery tvori schody. Nahoru je to nejetelny

              0 0
              • zdenek  

                Aha, tak to je ta druhá strana, než jsem jel. I tak to byla slušná zabíračka. Dost mě překvapila ta stojka na červené z Benešova po odbočení z asfaltu za Kožlí. Podle mapy je to stoupání na Chlum. Tak jsem musel slézt a už jsem se nerozjel. :-)

                0 0
                • favorit.  

                  tenhle kopec se necha objet. Vezmes to jakoby na Vaclavice, ale pred tim kravinem, ci co to je, zahnes doleva, nahoru do lesa. Zacina to kratsi stojkou, ktera se ale necha jet a pak uz je pohoda.

                  Nemas ted o vikendu cas?

                  0 0
                  • zdenek  

                    Jestli bude slušný počasí, tak bysme se mohli domluvit (mailem). Nepojedeš v sobotu časovku?

                    0 0
                    • favorit.  

                      ona se ted v sobotu jede casovka? V BN? Co porada Ota Fiala? to bych mozna jel

                      0 0
                      • zdenek  

                        Někde v Černém Lese. Tuším od 13 hod. Viděl jsem leták v 007, ale podrobnosti neznám.

                        0 0
                        • favorit.  

                          jestli mi do toho nic neprijde, tak se urcite prijedu podivat. Asi ale jenom podivat a pokecat

                           
                          0 0
    • george.n  

      Jel jsem tamtudy smer k Praze nekdy na zacatku leta. Pamatuju si jeden totalni stoupak krovim po hline, co jsem skoro ani nevysel. To bych chtel videt jak nekdo vyjede a to se povazuju za celkem zdatneho jezdce do vrchu.:-) To pak zalezi na stavu povrchu, ale i tak celkem pochybuju. Jinak to bylo dobry. Kazdopadne si pamatuju, ze jsem mel asi 80km v nohou, posekanou zahradu u babicky, mega obed v zaludku a doted si vybavuju jak jsem ten kopec prejmenoval na Mrdnik…:-D

      0 0
    • McBlacky  

      Medník po zelené je podle mě one way a to jen dolů. Nahoru jsem si to jednou dal jako běžecký trénink a stačilo. S kolem by se pár míst muselo tlačit.

      Nahoru na Medník /nebo tedy do sedla odkud je sjezd/ se dá dostat snadno z Pikovic po kostkách směr Hradištko a po serpentinách je odbočka vlevo /u kontejnerů/ a po rozbité cestě do lesa, pak pravá a po asfaltu až na setkání se zelenou tutistickou. Dá se i z Pikovic přes chatovou osadu terénem, ale těžko to vysvětlovat písemně.

      0 0
      • indoorajn  

        Nejhorsi je asi ten uplny zacatek od boudy s obcerstvenim – koryto s dost vysokymi stupni, to myslim nejde vyjet. Dalsi usek cca 50m az na vrtevnicovou cestu se pri dobre vykonnosti da. Pak odpocinek po ceste na vrstevnici, ale pote hodne dlouhe stoupani pres koreny, ktere se teoreticky mozna da vyjet, ale vcelku myslim je to nerealne. Nevim jestli je v silach cloveka to zvladnout, navic je potreba urcite dobrou techniku, bika, sucho a kupu stesti.

        0 0
        • crom  

          mas 100%pravdu.presne takhle jsme to vsichni vcera zhodnotili kdyz jsme sjeli dolu.takze bud se na tom netu kecalo a nebo to nekdo vyjel se neuveritelnym stestim a jeste v dobach kdy to spodni korytko nebylo tak vymlete od vody

          0 0
          • McBlacky  

            ten spodek přímonedá nikdo, možná ale půjde ten kamený schod objet. Asi se tam vypravím ještě do zimy.

            0 0
    • bromden  

      Tak jsem to včera jel dolů a měl jsem co dělat, cca 20m v dolní části jsem vedl… na HT celkem psycho. Nahoru podle mně unreal.

      0 0
      • crom  

        co furt mate stim pevnakem za problem:)vzdyt je to vpohode.az to das poprve tak se tomu psycho jen zasmejes;)

        0 0
        • indoorajn  

          no jo, ale pro tebe uz je level jenom kamenolom Zbraslav

          0 0
        • Reggie  

          nepojedeš se tam přes víkend podívat?

          0 0
        • bromden  

          Já s pevnakem problem nemam, jen se nemuzu zbavit dojmu, ze ten kros po korenech dole kopcom v bahne by se na fulu brzdil lip :-)

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.