• Dave.6

    Zdravim, je to takovy off topik na odlehceni :)

    Zajimalo by me zda mate tajnosti pred rodinou/manzel­kou/pritelkyni ohledne nejakych veci.

    Jelikoz jsem na bike-foru vztahnu to na kola. Vi vasi blizci vzdy o vsem co si na kolo poridite a o presne cene? :) (nemyslim tim veci v radu stovek :))

    A jinak se sverujete? vi treba heslo na email? nebo pin do mobilu? Nebo nejlepe pin na kreditni karte? :))

    Ja klidne zacnu :) Jelikoz jeste ziju u rodicu (studuji VŠ) tak o hodne vecech rodice vi ale taky jsem si hodne veci na kolo koupil sam (a jelikoz rodice se v tom moc nevyznaj nepoznaj rozdil mezi vidlici za 1000 a za 10 000 :) ) Takze nekdy ubrat nulu neni na skodu :) Vydelavam si brigadama :)

    A jak jste na tom vy? :)

    0 0
    • ares  

      Žehnám Ti, buď dobrý syn, partner, manžel, táta a předej své zkušenosti dalšímu pokolení… :-))) a bikuj…

      0 0
    • BigDog  

      Heslo na email? Pin na kreditku? – blázníš, chlap má mít nějaká tajemství :D

      0 0
    • dancing dog  

      Já, teda co se týče kol, netajím asi nic- jsem už docela velkej ,přesto rodiče mi sice do života maj trochu tendenci kecat, ale co se týče kola, to teda ne, maximálně abych jezdil víc a něco zhubnul..má milá na kole jezdí taky, má pochopení, takže pohoda… ale dělal jsem s týpkem, kterej byl tak moc pod pantoflem, že když si chtěl koupit nový kolo, tak se dopředu musel v prodejně domluvit předem, protože snim šla nakupovat manželka, aby dohlídla, že moc neutratí- takže dobrá silnička za 40ooo byla „oficialně“ za 15ooo, ty tam před ní předal a zbytek doplatil tajně.. je to síla, já bych jí zabil nebo aspoň jednu vrazil..ještě horší bylo, když mu to kolo pak suše bez jeho vědomí prodala brutálně pod cenou, aby rodina měla prachy na dovolenou u moře… přísahám- nekecám!

      PIN karty milá neví, ale kdyby chtěla, tak jí ho klidně dám, je to zlatá holka. Tajnosti dělám, jen když si někdy koupim čokoládu, což bych neměl

      0 0
      • mr.antik  

        ty jo, mě někdo (kdokoliv) prodat kolo bez mojeho vědomí, tak nevim… to už musí být nějaká nemoc, s takovou ženskou vydržet

        0 0
        • dancing dog  

          přesně tak, nechci pomlouvat, nicméně nejsou úplně standartní- on snad fakt i něco užívá, ona je děsná hyperestrogen­ní kráva

          0 0
          • Jituschka  

            Teda to je hrozný…Ale s tou čokoládou – to mi něco připomíná :-D Jinak si myslím, že heslo na mail a PIN jsou soukromý věci… I když heslo drahý má, protože jsem často mimo net, tak mi ho kontroluje. Stejně tak heslo do ISu do školy a ke kartičce na autobus :) A já znám leda heslo do PC :)

            0 0
      • marapara  

        Teda chudák týpek, bych tu saň musel zničit, kdyby mi prodala bika. Moje přítelka sice na biku nejezdí, ale nevadí jí, že jezdím na biku když je hezky, místo toho, abych se s ní promenádoval a vystavoval někde po městě nebo v parku. Řekla, že se s tím smířila a že jí to nevadí…i když u ženské člověk nikdy neví ;). Ale já věřím, že nekecá. Když jsem ji před pár měsíci říkal, že bych si chtěl koupit ještě jenoho bika kolem 50000 – fulla a mít i HT, tak mi řekla, ať si hezky šetřím :). Třeba se s ní párkrát projedu, půjčím ji toho druhého bika. Jestli bude chtít půjčit fulla nebo HT, to je mi jedno.

        0 0
      • petrun  

        Prodat mi kolo, hrála by šesti barvami jak v legendě z života Svaté Kateřiny. To psal už Ovidius „Hýčkej ženu ale nedopusť aby rozhodovala“!

        0 0
      • Genarito  

        no jestli to tak bylo, tak bych to rád viděl v Bakalářích :o))))))

        0 0
    • gouryella  

      No panove…zrovna diky tajnostem byl nedavno ohen na strese…zalezi co za zenu mate doma, ze ano. Te moji doslo, ze yellowstone neni to stejne co GC 6.0 a desetitisicovy rozdil byl na svete… Priznal jsem barvu a popravde, uz ji v zivote nezalzu :) Temer vsechno je otazkou priorit…

      0 0
    • enjoy  

      ja vetsinou nic netajim..,vlastne mi prijde jako velka sranda sokovat rodinu a pritelkyni castkama ktery dany veci stoji:-D.ty reakce za to stojej:-). ale ja mam doma velikou toleranci,takze tajit neni duvod. no a s tou pritelkyni..,no je to zenska,takze clovek se musi mit napozoru aby neziskavala prevahu:-). ale co!ma me na haku,ja to priznam:-)),fantaziim mi ale meze neklade.

      0 0
    • Eli  

      Tajnosti ohledně nákupů komponentů na bike nemám, protože žádné komponenty nekupuju (ale dědím je po bývalých milenkách kamarádů). Ne vážně, teď jsem delší dobu doma, až budu pracovat, první co si koupím je gelové sedlo. Cenu nebudu mít důvod tajit, není tak vysoká. A i kdybych si koupila kolo za 50 tis. na splátky, tak to příbuzným tajit nebudu.

      Jinak piny a hesla zásadně nikomu neříkám. Mám taky pár velkých tajemství, které mé okolí vůbec netuší, a kdyby jo, byl by to velký *******.

      0 0
    • mab  

      pssst to je tajny :-)

      velky veci netajim to snad ani v rodinnym rozpoctu nejde, ale drobnosti radsi moc nekomentuju (nahradni dily, doplnky, obleceni) dokupuju je postupne a kdyz se zena zepta tak zamumlam neco o par stovkach , jedine pokud je neodbytna tak vybalim cenu :-)

      0 0
      • mr.antik  

        co se týká cen, tak nic netajím. maximálně řeknu, že bych chtěl třeba vidlici řekněme za 12000, ale že budu rozumný a koupím nějakou podobně služnou v akci za 8 :-)) Ale je pravda, že kupuju spíš uváženě než nějaký předražený kultovky… Ale s cenama servisu (např. vidle) se moc nechlubim. Heslo k mejlu neřikám a piny taky

        0 0
    • lysergine  

      Moje přítelkyně nejenže neví ani přibližně kolik vydělávám, natož jaký je stav majetku, který mi říká pane, ale neví ani kolik utrácím – na všechno používám formulku: okradli stařenku… A i když mohu plno věcí vykešovat hned bez problémů, tak se raději ošívám a říkám: tolik? Tak na to nemáme :) Je to lepší, aspoň si nezvyká na to že máme…

      0 0
      • Hnoj  

        ďábelský přístup :-)

        0 0
      • mr.antik  

        ono jí to jednou začne zajímat :-))Ale pokud máš dost a dost zbývá, tak proč ne…

        0 0
      • St1c  

        tak to je system chlapa!:D tak nejako si to zariadim v buducnosti:D

        0 0
    • rasto  

      s manzelkou mame spolecny ucet, od te doby, co jsme se vzali. (setrime alespon nekde, kdyz uz kola stoji takove palky :-) co se tyce rodicu, zasadne tajim pocet kol i castky. jsou z jine generace, nechci jim pusobit zbytecne soky :-) zadneho velkeho konicka nemaji, castky ktere davam do kola by nerozdychali.

      0 0
    • JMT  

      ta moje ty vsechny ceny zna, takze jediny cim ji muzu fascinovat je to, za jak malo sme to sehnal :-D (vetsinou se dari :-)

      0 0
    • yetti  

      Samozrejme, ze pred zenou mlžím castky, ktere do kol investuju. Napriklad ramova sada od Cannona stala 8tis :-)

      0 0
    • scret  

      tak pritulce ceny v klidu rikam,zatim do toho nema moc co mluvit:))kupodivu se ani o to nesnazi,zatim:))) a rodice svym konickem hodne drtim,nebo respektive cenama:( a ze si mam setrit na jiny veci,majetek atd.:)

      0 0
    • krokus  

      Když jsem si nedávno objednával Rebu, tak jsem ji radši nechal poslat na kamaráda:-)

      0 0
    • mosquito  

      hesla a pin vim jen ja

      a co se tyce novych veci na kolo tak vetsinou nevybiram superluxusni speky a jde to z me kapsy takze vesmes na otazku co to stalo reknu pravdu – navic rodice a pratele nejsou uplny trubky aby to ± neodhadli

      0 0
    • wroum  

      bych vam to rek, ale ona to tady cte :-)

      0 0
      • KubaBajk  

        teď jsem manželce poprvé zatajil titanové rychloupínáky A2Z a řekl jsem jí to jaksi kulantně a zrovna při sexu..byla poměrně rozdivočená,takže na to téměř nereagovala.. a potom říká:cos to říkal o těch,no,o t­ěch,jak se to jmenuje..? a já říkám:nic miláčku,nic..a ona se usmála a bylo. Ví,že su rozumný kluk. Jinak všechny piny,puky,hes­la,všechno ví,dokonce si vzala i mou kartu – s mým svolením samozřejmě.

        0 0
      • Genarito  

        :o))) no i tímhle sis určitě pěkně zavařil :o))))

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.