• treatt

    V podstatě za pár dní si vyberu předčasný dárek k třicátinám, návštěvu Metropolitní opery New York. Pár dní tam pobudeme, tak se chci zeptat, jestli tu náhodou není někdo, kdo tam ideálně byl nebo má známé a tak, zkrátka konkrétní zkušenosti.

    Na vlastní ježdění rozhodně prostor nebude, ale zajímá mě, kam se jít podívat, kde jsou dobré cyklokrámy, kde se třeba slejzaj fixkaři, jestli mají někde dobré ceny a tak..prostě uvítám rady, co se týká bike zajímavostí

    Předem díky

    0 0
    • iron.hide  

      bajk-kramy nevim, ale jednoznacne nevynechaj Empire State building. Pred 4 rokmi to bolo len za 20 dolarov, hore mozes byt jak dlho chces, a odporucam tam ist podvecer aby si videl nocny NY z vrchu. Na soche slobody som bohuzial nebol, je to vecne obsadene. Uz len skoda ze nemozes ist aj na WTC, ja som to tiez uz nestihol. Na co sa chystas do tej opery?

      0 0
      • treatt  

        No tak hotel máme 200m od Empiru, tak tam počítám asi zajdem :) Jinak do MET jsem cíleně chtěl La Bohéme s Ramonem Vargasem, tomu se přizpůsobil i termín…jediná škoda, že hlavní ženskou roli nebude hrát Anna Netrebko, ale člověk nemůže mít všechno..

        A s těžkým srdcem jsem nechal padnout hokej, protože dát 100 dolarů za bidlo v Madison square s tím, že bych viděl mravence půl centimetru vysoký, nebo 700 blíž u ledu a podobný šprýmy, to mi to za to nestojí..

        0 0
      • Stingray  

        trochu podražili, teď chtějí 27 :-D

        0 0
    • karliner  

      Jedeš tam pozdě, CBGB je už asi 5 let zavřenej, dvojčata ti zbořila CIA, tak snad už jenom Hotel Chelsea…

      0 0
    • Ivan  

      Koloshopy si muzes najit na Google maps, na Manhattanu jich je spousta, ale fakt je, ze zadnej me neohromil. Chodival jsem k Larrymu na 72. a 2. ave. Cyklistu je New York plnej a vikendy v Central Parku stojej za to, to se zavre hlavni okruzni silnice pro auta a obsadej to kolari a bruslari. Okruh ma skoro presne 10 km a je to docela prijemna jizda.

      0 0
    • l-e-t-o  

      tady máš článeček o bajkování v NY. Vzpomněl jsem si na něho, že jsem ho četl.

      článek

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.