• dedy

    Prosím,nemáte někdo zkušenosti z dovolené v Lungau,údolím Nízkých Taur,hledal jsme na internetu, ale mnoho fotek tam není, jedu s Tripem v srpnu. Popř. bych uvítal nějaké foto. Děkuji.

    0 0
    • BB  

      byl jsem s Tripem před 2 lety. Je tam pěkné ježdění, trochu vadí, že se jezdí bočními údolími tam a zpět. Doporučuji zakoupit v turistických informacích MTB průvodce. Mohl bych i zapůjčit, pokud by ses mohl zastavit v centru Prahy. Bohužel jsem to objevil až poslední den. Lungau je moc fajn.

      0 0
      • dedy  

        Díky moc za tip, jsem z Liberce, takže si seženu průvodce sám,měj se.

        0 0
    • kacacka  

      známe Lungau na jaře, v létě i v zimě…jezdíme po vlastní ose, bydleli jsme pokaždé v privatu u Mariapfarru. Na kola je to tam super. nějaké fotky máme na http://kacacka.rajce.idnes.cz/Dovolena/ (cca první třetina fotek) – jsou z předloňského září. Znovu jsme byli v Lungau na kolech v květnu, fotek mám spoustu, ale ne na netu, tak aspoň něco posílám v příloze. (jen pro ukázku, že se dají najít i pěkný lesní cestičky :)

      jinak jezdíme podle mapy Radstädter Tauern-Katschberg-Lungau (1:50000) od freytag a berndt (pozor na vrstevnice, nejsou jako v našich mapách KČT po 10 metrech, ale po 100,m tak aby jsi nehledal pořád ty rovinky a neviděl jsi okolo sebe kopce :)))

      0 0
    • RR  

      Byli jsme tam loni – Skt. Michael – ubytování od Čedoku – apartmány Konigshaus za pár kaček, doprava autem. Pravdou je, že se jezdí většinou údolími tam do kopce a zpět, ale jinak parádní, naprostá spokojenost. Protože to bylo super, jedeme tam letos znovu projet ještě to, co zbylo z loňska.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.