• Pecan

    Ahoj, předem promiňte za totální offtopic. Připojil sem se na stránku Lockerz.com kterou provozuje amazon.com,laicky jde o sbírání bodů za které si pak zdarma vyberete elektroniku.Vypadá to jako hovadina,proto než sem se připojil sem si projel různé diskuze,abych zjistil,zda nejde o podfuk.Každej den vyplňujete dení oázku zabere vám to maximálně 2minuty a dostanete 2PTZ a hodně dalších způsobů jak body získat.Třeba Iphone je za 350PTZ.Důvod proč to sem dávám je jednoduchý-pokud pozvete 20 lidí dostáváte 2× tolik bodů.Kdybyste měli zájem to zkusit-vůbec nic se neplatí pošlu vám pozvánku.Jinak tohle téma ignorujte a sorry za spam:)

    0 0
    • Pecan  

      pokud máte zájem napiště na petan987654321@centrum.cz

      0 0
    • dieegoo  

      Elektroniku si objednat můžete, ale to, že se vám to na 99,9% nepovede, je věc druhá. Těhlech dražších odměn je v nabídce jen pár kousků a nefunguje to tak, že nasbírám body=dostanu odměnu, ale zpřístupní se mi možnost ji získat. Pak to funguje na principu – kdo dřív příjde, ten dřív mele. Čas, kdy budou výhry k objednání ale není nikde uveden (a vzhledem k tomu, že stránku provozují v jů es ej, tak to rozhodně nebude v žádnej „lidskej“ čas ) a tak šance, že z těch desetitisíců natěšenejch sběračů nějakejch bodů budete zrovna vy ti, kdo si všimnou aktivované nabídky jako první, je celkem .. skoro žádná. No ale pokud má někdo čas neustále klikat na refresh a doufat, že zrovna teď se to tam objeví, tak prosim :)

      0 0
      • winprog15  

        zo zaciatku,ked tam bolo menej uzivatelov,tak sa to este dalo,kamosovi prislo LOCKERZ tricko; ale teraz,ked je tam tolko uzivatelova kolko tam je,tak je to dost nemozne…sice uz par ludom prisli aj PS3ky,ale to bola fakt nahoda jak hovado ;) 2 notebooky na to kvantum uzivatelov :D

        0 0
        • dieegoo  

          Věřim, že tričko pošlou více méně každému. Jeho cena (při tom množství, co jich odeberou), je v řádech desítek centů + si tím dělají reklamu. Ale tomu, že každému, kdo odpoví na pár přiblblých otázek, pošlou notebook, psp či cokoliv dražšího, může věřit fakt jen bezmeznej optimista :)

          0 0
    • Luke_MTB  

      tak nakonec jsem i já, poté se sousedovi přišel iPhone a PSP3 (nebo jak se to jmenuje) :-D, a zaregistroval se taky. Takže kdyby někdo chtěl poslat „pozvánku“ tak mi napište na mail.

      L.

      0 0
    • Nismooo  

      za vyskusanie nic nedate, je to zadarmo, mam 20 pozvanok, takze ked chcete, tak napiste na mail nismooo@post.sk :)

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.