Lidvidace cykloznacek Slovensky narodni sport?

8 nepřečtených
  • Vilém

    Minuly tyden jsem byl 5 dni v okoli Sulovskych skal,kde jsme stridave chodili a jezdili na biku.Zarazilo me,ze koplet vsechny ukazatele na cyklotrasach byly ulamane.Pritom bezne turisticke znacky byly neposkozene.Svuj dil na tom ma asi to,ze cyklisticke byly vyrobeny z plastu a turisticke,star­si,byly vetsinou plechove.Ale i tak to je asi zamer,protoze jsem se nekolikrat setkal i se zatrenym znacenim „C“ na stromech v prubehu trasy.Bohuzel jsme tam nemeli mapu,tak jsem obcas pekene nadaval.Musim vsak rict,ze bikovani v teto lokalite se mi velmi libilo,nikde ani zivacek a super tereny.Urcite se tam jeste vratim,ale tentokrat uz s mapou:)Mate podobnou zkusenost i z jinych mist na Slovensku?

    0 0
    • maxtor  

      Já mám podobné zkušenosti od nás – Jížní Morava. Není zde jediné stanoviště na cyklotrase, treré by nebylo když nic nic, tak aspoň posprejované – většinou je ale ulomená nebo jinak rozbitá mapa, odpadkový koš, který by sám už měl jít do odpadků, vyvrácené lavice atd. Nedávno jsem viděl celý altánek obrácený na střechu. Prostě nechápu, že mezi námi chodí tacoví magoři, co mají potřebu něco takhle ničit.

      0 0
    • djano  

      Mam. Ked sme chceli ist z Partizanskeho na Skycov. Tam sme stratili aj turisticku znacku. Tak po bludeni v lese nazad a pekne po asfalte…

      0 0
    • kungpao  

      Bohužiaľ sa na Slovensku začína prebúdzať trend ničenia všetkého čo s cyklistikou súvisí. Z časti je to dielo blbečkov ktorí si myslia že je mimoriadne odvážne odtrhnúť tabuľku, z časti je to dielo debilkov ktorým vadí že im cyklisti lezú po cestách/lesoch.

      0 0
      • maxtor  

        Bohužel to není jen na Slovensku a netýká se to jen něčeho spojeného s cyklistikou. Ještě horší je, že opravy vlastně platíme my všichni.

        Otevíral se mi nůž v kapse, když nedávno byl v tv rozhovor s nějakým sprejerem, který tvrdil, že není nic lepšího než ten adrenalin, když někde sprejuje po zastávce nebo po budově v centru a nemá jistotu, že jej nikdo nechytne…

        0 0
    • tomPY  

      U nás /Považský Inovec/ pre istotu oficialne cyklotrasy takmer neexistujú.Ale je tu hustá sieť pohodových trailov.Ale polovníci/mys­livci/a podobná lesná háveď občas robia problémy.

      0 0
    • marapara  

      Já jsem tam byl na biku už asi před 4 roky a značky byly OK. Ale je to smutné.

      0 0
    • climber  

      Mám ze Súlova naprosto stejnou zkušenost. Naštěstí to tam znám takže nejsem na značky vázanej.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.