LG Optimus One / Vodafone 945 / SE x10mini pro / HTC Wildfire

15 nepřečtených
  • Needy

    Zduřte. Jaký telefon byste mi doporučili? Mezi těmahle se rozhoduju.. Android.. Jinak mé priority jsou focení, internet a GPS (GC). Mohli byste mi někdo poradit? Za vaše názory díky :)

    Anketa: Z toho výběru bych si vybral :

    LG
    8x
    57%
    1x
    7%
    HTC
    5x
    36%
    0 0
    • Martin.K1  

      Je sorry, jsem si nevšiml jaký HTC, tak to neber vážně.

      0 0
    • LRRTM1  

      Mám LG. HTC jsem nechtěl hlavně kvůli horšímu rozlišení. Je to fakt velikej rozdíl.

      0 0
    • Flegmatik  

      Podívej se ještě po modelu San Francisco od Orange (vyrábí to pro ně ZTE). U nás se sehnat asi nedá, ale v zahraničí jo. Vyjde na míň než ten Vodafone a je lepší.

      0 0
    • Automat_1  

      Jestli ti jde o focení, tak Vodafone v žádným případě. Naopak s navigací i internetem jsem moc spokojen. Fakt mi ten telefon vyhovuje(rozlišení pro mě neni rušivý). Jediná věc co mě mrzí je ten foťák a přílišná hlasitost sluchátek na nejmenší „level“-v noci je to hodně rušivý i pro okolí. Rychlost, menu, reakce, reprodukce, to všechno hodnotim na výbornou. Dokonce by se dal považovat podle mě za hudební telefon, výstup je lepší jak moje x-fina v počítači(repráky na mobil taky supr) a že já si na zvuk potrpim a nepoužival sem nic jinýho než mp3.

      0 0
    • Chiron  

      LG je díky displeji suveréně nejlepší. Ale zase má dost o ničem foťák, pokud někdo vážně chce fotit mobilem, tak tohle asi ne, i když autofokus má zmáknutý dobře. A na 90% ho budu teď kupovat, starý telefon se mi rozpadá pod rukama. Jen si nejsem jistý, jestli se mi chce dát 5k do mobilu, zvlášť teď kdy sem vrazil prachy do nového monitoru a HDD.

      O tom Vodafonu sem akorát četl. Ale nějaká podpora k němu asi nebude. Osobně bych ho asi nebral.

      X10mini je celkem sranda mobil. Výdrž nic extra, displej sice dostačující, ale na můj vkus malý. Na internet je fakt lepší větší rozlišení. Foťák mi příjde celkem solidní, ale žádný zázrak to není. Pro je sice trochu větší a ta klávesnice je celkem dobrá, ale já bych to nechtěl.

      WildFire vyniká akorát prostředím od HTC které nemá dle mě konkurenci a tím optickým joystickem a tuším, že má nějak pořešenou podporu flashe (ale to nevím jistě, to bych teď kecal).

      Suma sumárum, dle mě fotit mobilem je blbost, foťák využiju, jen nouzově, když mě něco zaujme a není po ruce foťák, nebo na běžné focení dokumentů, otvírací doby na obchodě atp. K ničemu jinému ten foťák dobrý není. A ani ty rádoby fotomobily s xx megapixelama a „značkovou“ optikou sou na dvě věci. Já bych foťák neřešil a vzal LG. Jinak momentálně čekám jestli se příští týden neobjeví na MWC v Barceloně, něco, co by přímo konkurovalo právě tomuhle LG a stálo za to si chvíli počkat.

      0 0
      • destr  

        Ten SE je hroznej, totálně celej vrzal po tydnu použivání, baterka max na den při minimálnim používání, klávesnice malá, nedá se na ní pořádně psát. Bral bych LG, taky do něj půjdu.

        0 0
        • Chiron  

          Tak výdrž u těch mini je fakt bídná. Verzi Pro sem měl v ruce jen jednou a ta klávesnice se mi tak hrozná nezdála, zpracování sem si moc nevšiml. Ale s obyčejnou mini sem měl tu čest delší dobu, nevrzala ani po delší době. Každopádně bych ji nechtěl. Ten LG je konstrukčně hodně povedený, podle ohlasů žádné vrzání a ten kovový vnitřek je taky bytelný. Což je pro mě plus, protože já svého současného SE z plastu zlomil na půlky, sice vnitřek ještě drží, ale rámeček je prasklý a dost nechutně se prohýbá. Jen čekám, až rupne i deska nebo displej a budu mít důvod to LG koupit :D

          0 0
    • Kamikaze 591  

      Mám LG, zatím spokojenost, musím zaklepat. Jinak foťák je opravdu slabý, ale text tím jde vyfotit docela úspěšně.

      0 0
    • amfvirus  

      Mám LG Optimus One a sem naprosto spojenej. Navíc v blízké době dostane upgrade na android 2.3. A foťák fotí na 3mpx velice slušně, můžu poslat nějaké fotky.

      0 0
      • Needy  

        Prosimtě :) Měl jsem nokii n85 a fotky byly skvělé, nafotil jsem s ní školní kalendář :) Docela by mě zajímalo, jak fotí toto, ty 3Mpx nejsou moc, ale pokud se to za tech 5let vyvoje nekam posunulo, mohlo by to být dobré :)

        0 0
    • felix.org  

      Minulej týden jsem si koupil Wildfire, abych zkusil, jestli mi sedne Android. Doteď jsem měl Nokie se Symbianem, ale Symbian už nechci po seznámení s Androidem ani vidět :-) Wildfire je super telefon, už je pro něj i Android 2.2, má Sense a hlavně rozumný rozměry. Jedinej ******* je rozlišení displeje. To je u telefonu prodávanýho od roku 2010 fakt krok vedle…

      Na to LG jsem se taky díval a displej se nedá s HTC srovnávat…tady LG jasně vede.

      Foťák na Wildfire je průměr, nic extra… E52 fotila líp. Internet je o prohlížeči, takže to bych neřešil.

      Já osobně kvůli displeji na Wildfire nejspíš dřív nebo později koupím Desire HD, ikdyž je to už dost velkej telefon.

      0 0
    • Tomcat  

      Pokud vezmu zadání tak máš větší ambice než finnace. Nezlob se ale vlastnosti těchhle telefonů nejsou ani dobrý na Internet ani na focení. Jesli na to nemáš víc peněz tak to bohužel s stavem věci nic neudělá.

      Na focení si kup malý kompakt do 3000 a budeš na tom lépe. Na internet bude nej LG a nejhůře HTC pro rozlišení LCD. S GPS jsou na tom všechny stejně.

      0 0
    • Needy  

      Všem díky za názory, téma uzavírám s tím, že si je vyzkousím u stánku.. A asi si koupim foťák :)

      0 0
    • Needy  

      Všem díky za názory, téma uzavírám s tím, že si je vyzkousím u stánku.. A asi si koupim foťák :)

      0 0
Téma bylo zamknuto, nelze přidávat další reakce