LEZYNE HR FLOW SENSOR měří nesmysly

6 nepřečtených
  • rk1

    Ahoj, mám hrudní pás Lezyne a měří mi nějak blbě. Při normálním vytrvalostním tempu (dokážu dýchat jen nosem nebo držet plynulou konverzaci) tak měří tepy cca 160–170. Při maximální intenzitě ale nikdy nepřesáhnu 188, takže tam se nezdá že by ukazoval nějak víc a při ležení na gauči je to cca 55. Nemyslím si, že bych na tom byl až tak blbě, aby mi při pohodové intenzitě vyskočily tepy tak vysoko, ale teď moc nevím jak trénovat, na pocit mi to moc nejde :)

    Už když mi přišel, tak byla krabička lehce zdeformovaná a už dříve otevřená, ale tehdy jsem to neřešil (mám ale fotku, uspěl bych s tím u reklamace?)

    Co by mohlo být za problém? Mohlo by to být třeba jen blbou baterií?

    0 0
    • Fazzy  

      Začni baterií. Pokud nečistíš pás, zkus vyčistit pás. Pro srovnání můžeš klidnější tep změřit hmatem, jako se to dělalo před vynálezem hrudního pásu nebo si půjč jinej pás, máš-li od koho. Pokud nic nepomůže a máš ho v záruce, tak ji využij. Osobně mám tenhle pás přes rok a zatím měří spolehlivě, když má ok baterku.

      0 0
    • veteran  

      Problém s měřením tepu – přístroj Lezyne Micro Color GPS Watch.

      Po nasazení naskočí hodnota 65 a dál se už nemění.

      Vyzkoušel jsem novou baterku v pásu, pás vypral ve vodě, kontakty namazal WDečkem, do hodinek nahrál poslední aktualizaci.

      Výsledek je, že někdy zůstává stále zatuhnutý, někdy začne měřit, ale i když měří, tak třeba po hodině zase zatuhne anebo měření vypadává.

      Má někdo podobnou zkušenost? Popřípadě tip, kde hledat chybu – v textilním pásu s elektrodami, v krabičce , nebo v hodinkách?

      0 0
      • mrazik01  

        Sice nemám hodinky a už ani lezyne, ale mě se to stávalo když se mi pás připojil k mobilu a zároveň k gps

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.