Letní dovolená AM/EN ve Flims, Davosu, Livignu a Soldenu

1 nepřečtený
  • B00Man

    Ahoj všem, tak nějak mám v mém okolí problémy sehnat nějaký lidi na pořádnou bajkovou dovolenou. Slyším akorát samé výmluvy na děti, manželky, práci a tak podobně :-D tak jsem si říkal že se obrátím na vás.

    Co mám v plánu: od 2.8. (odjezd v pátek večer) do 18.8. (návrat v neděli odpoledne) si udělat výlet do výše zmíněných středisek. Zatím jsme dva a nevadilo by nám, kdyby se k nám přidal ještě někdo další. Itinerář s tím kde, kdy a co mám hotovej, takže kdyby měl někdo zájem, rád mu to pošlu – celej plán výletu i s rozepsanejma trailama a přibližnejma cenama za lanovky a ubytování.

    Jak jsem říkal, jsme již dva a tím pádem máme plný auto, tzn nemám v úmyslu plánovat dovolenou pro dvacet lidí, ale spíš sehnat skupinu nezávislejch lidí, kteří by byli schopni se k nám připojit na naší dovolené i za cenu toho že se musí dopravit a ubytovat sami… budeme po většinu času spát v kempech, takže s ubytováním by neměl být problém. Samozřejmě se pak můžeme na nějaké spolujízdě domluvit, když by k tomu byly prostředky.

    Snad jsem to napsal dostatečně srozumitelně… no a kdyby ne a někdo jste měl jakýkoliv dotaz, rád ho zodpovím.

    Martin

    0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.