Lapierre TECNIC FS 900 vs Haro Sonix - Zkušenosti

7 nepřečtených
  • Endurix

    Ahoj všem..

    Vybírám svého prvního fulla a pokukuji po těchto dvou kolech.

    http://www.zamo.cz/…0/22449.html

    http://www.harobikes.com/…es/sonix.php

    Bohužel se mi nikde nepovedlo najít žádnou recenzi a ani tady sem se o nich nic moc nedozvěděl. Proto vás prosím jestli byste se podělili o své zkušenosti, názory a rady ohledně těchto kol. Popřípadě doporučily něco v cenové relaci okolo 40 000kč.

    Předem díky moc.

    0 0
    • Endurix  

      Tak koukám že o těhle kolech tu nikdo nic neví.

      Myslel sem si, že by mi mohl poradit třeba MlokCZ. Podle jeho příspěvků bych řek, že do odptužení kol celkem dost vidí. Takže MlokuCZ mnůžu tě poprosit o tvůj názor? Budu rád za každý názor. Díky moc!!

      0 0
      • Luka  

        hele, ve velu byvaji lapiery v testech…

        no, hlavne si zjisti dostupnost…:) abys necekal do zari…

        treba jako my s tretrama specialized. na sklade uz prej neni ani tuk… a nebude :(

        0 0
      • MlokCZ  

        K tomu nemám moc co napsat, proto jsem ani nic nepsal. Ten Lappiere je nepřepákovaný jednočep, konkrétně jsem ho nikdy nejel. Jednočepů jsem jel dost na to, abych věděl, že to nikdy nebude nic pro mě a že je nechci a tím už se o ně moc nezajímám a neřeším. V rámci jednočepů by ještě šel podle umístění čepu, vyloženě nesnážím jednočepy z vysoko a hodně vepředu umístěným čepem ala Cannon. Ale rozbýhat tu debatu jednočep x vícečepy nechci.

        A to druhé kolo jsem nikdy nejel, ani nemám model, ani ho neznám takže k tomu jen z fotky, kde ani nejsou pořádně vidět čepy nedokážu říct nic.

        A v téhle ceně bych se tu s doporučením zase opakoval a psal jako vždy Canyon, kde bych šel do XC4ky a máš pod 35tis. Oproti Lap. bude lepší, lépe osazený a ještě levnější. Nechci se pořád dokola psát Canyony, je jich plná historii a pak mě tu ostatní akorát napadají, že ho tu pořád propaguju, proto jsem nic nepsal.

        0 0
        • MlokCZ  

          No fuj, *rozbíhat

          0 0
          • Endurix  

            Díky aspoň za toto.

            Jenom se ještě zeptám. Jaký je rozdíl v chování když je ten čep umístěn vysoko a hodně vepředu a když je tak nějek jako na tom Lapierru? V tomhle směru se vůbec nevyznám proto mi je každá rada dobrá.

            Stačí mi odkaz pokud už se to tu řešilo. Díky.

            0 0
            • MlokCZ  

              Vysoko a hodně vepředu umístěný = největší pedalkick jaký může být a to i většinou ještě větší než u vpp (kde je obecně také velký). Nízko a více vzadu umístěný má pedalkick přijatelný a kolo je pak aktivnější ale také houpavější.

              0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.