Lahofer Cup 2016 Vranovská přehrada

8 nepřečtených
  • Graf

    Ahoj kluci a holky,

    jeli jste včera někdo závod se startem na pláži Vranovské přehrady?

    0 0
    • couffy  

      Jo jel a líbil se mi,jel jsem 51km.

      0 0
      • Graf  

        Tak to jsem rád, že jsem našel spřízněnou duši. Když jsem punktoval účast lidí z naší firmy, tak jsem jim říkal, že to je nejkrásnější závod . Jezdím každý rok Chřibskou 50, Znovín cup a Vranovskou pohádku. Občas Ústí nad Orlicí, ale ten je pro mě dost těžkej.

        Co ten závod na podzim v Jeseníkách?

        0 0
        • couffy  

          Tak daleko nepojedu,ale na Chřibskou 50 se taky už dva roky chystám.Znovín je taková honička.technika 0 a jen dupat do pedálů,nebaví mě ale vždycky se nechám ukecat.Navíc co mě včera zarazilo,když jsme seděli s jedním pořadatelem v hospodě,tak byl malý počet úrazů,prý tam byl jen jeden vyvrknutý kotník a nějaké odřeniny,to na Znovínu to je větší masakr.Tam je největší chyba to,že pustí 1500–1600 lidí najednou.

          0 0
    • Michall85  

      Ahoj, taky jsem jel dlouhou. Trať super, organizace jako každej rok taky super. Jen v tom vedru byl trošku problém brod přes Želetavku, voda byla hrozně ledová a dostal jsem křeče

      0 0
      • Graf  

        k tomu brodu:

        když jsem byl po stehna v té vodě, slyšel jsem na břehu fanoušky, jak volají " když se budete držet vpravo, je tam přímo pohodlnej výjezd ". Chci říct, že mě vůbec nenapadlo, že se ta Želetavka dá projet v sedle. Potom už jsem jen zaslechl, že 5 závodníků to projelo. Já byl v cíli tak dvoustej, tak jestli byl poměr 5/200 ( celkem nás bylo asi 300 na dlouhou trať ) .

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.