• vecino

    Zdravím, chtěl bych se vás zeptat jestli někdo máte zkušenost s kvalitou materiálu u dresů Fox z nové kolekce 2016 / 2017. Mám srovnání pouze s dresem Fox někdy z roku 2010 a ten je podle mě nezničitelnej – je pořád jako novej a vůbec ho nešetřím (také je ze 100% polyesteru). Tento novej po první vyjížďce zežmolkoval (vytahaný vlákna) na místech kde se tře s batohem.Batoh Camelbag má na zádech a na ramenních popruzích takovou tu umělou síťovinu aby to větralo. Což je podle mě klasika a jinejm hardům to problém nedělá.

    Jedná se o tento dres:

    INDICATOR LONG SLEEVE JERSEY

    Za mě tedy zklamání a nemůžu ho doporučit. Máte někdo podobnou zkušenost? Díky

    0 0
    • Přezdívka/nick  

      Je tedy rozdil v materialu povodniho a noveho dresu? Mne se neco podobneho stalo u vicero druhu materialu a taky mne to vadi…Pravda je vsak takova, ze to vzdy bylo pri treni batohu po zadech (jednou camel, podruhe batoh na fotak). Beru to jako bezne opotrebeni, protoze primarne to myslim neni stavene na odolnost vuci treni.

      0 0
    • vecino  

      Podle mě tam rozdíl v materiálu původního a novýho dresu jednoznačně je. Já jezdím pořád s Camelem a tohle prostě u starýho Foxu neznám. Ten dres vypadá po jedné jízdě dost unaveně a bude to čím dál horší. A nejezdit kvůli tomu s batohem? To mi přijde uhozený ten dres má sloužit mě a ne já jemu.

      0 0
      • Přezdívka/nick  

        Kdyz je ten puvodni 100%pester, tak ten novy bude mit na stitku neco jineho kdyz vidis rozdil v chovani ne? Ja na bunde tohle opotrebeni pozoroval taky po par vyjizdkach.

        Asi jsem se spatne vyjadril. Myslel jsem to tak, ze bud si sezen neco z materialu o kterem vis, ze je odolny na treni a nebo jezdi dal s tim co je, jen priste neres ze se to soupe. Nic neni vecne,) Loni jsem koupil dres za cca 1k, jeden pad a mam v nem nekolik der. Nicmene v nem jezdim dal a nejak me to netrapi…dalsi bude za par supu a tak to bude i se zbytkem hader na kolo…

        0 0
        • vecino  

          Má na štítku také 100% polyester jako ten starý.

          Já to dál neřeším a budu pochopitelně jezdit dál s batohem pač tak to mám rád. Příspěvek byl jen jako takový povzdech, že i Fox není žádnou zárukou kvalitního oblečení byť za tu dobu jich nasekali docela dost (a nejen oblečení). Chce to dobře vybrat. Jinak napsal jsem jim na customerservice@foxhead.com , ale je mi jasný že mě mají na háku.

          0 0
      • Přezdívka/nick  

        Jeste me napadlo. Kup si odzmolkovavac =D Levna varianta je bezna ziletka O.o Akorat ten material casem odstranis komplet,)

        0 0
        • vecino  

          Zkoušel jsem ten na baterky co stojí cca 300Kč a ten to poladí celkem ok. Ale jak píšeš je to postupný odstraňování materiálu.

          0 0
    • Rice  

      Takovýhle žmolkování mi dělá dost triček při nošení batohů, strukturu maj podle fotky dost podobnou. Dresy mi to nedělají, ale nemám Fox. Nicméně mám od Fox už čtvrtý Slambozo šortky různý barvy a ty při nošení na sluníčku do tří týdnů na stehnech začnou ztrácet barvu, takže doufám, že pátý Slambozo snad už nekoupím…

      0 0
      • vecino  

        Na civilní nošení mám od Foxe taky kraťasy a jak píšeš velice rychle ztratily barvu. Vypadají hodně sepraně. Oni ti amíci asi chtějí, aby jsme si je kupovali jen na sezónu a pak nové.

        0 0
    • goofy  

      No tenhle materiál vypadá docela zranitelně, ale pokud bude jenom žmolkovatět a nebude se párat, tak je to vícemeně jenom estetický problém.

      Já mám dva dresy Fox Indicator z roku 2013? a ty jsou z uměliny, takže na tohle netrpí. Ale třeba oproti dresu Mace co jsem měl před tím, tak je ta látka méně bytelná.

      0 0
      • vecino  

        Souhlas je to jen estetika, ale od dresu za cca 1500 jsem čekal víc. Dres beru jako montérky na kolo co by měl vydržet i trochu hrubý zacházení. Je to tady 100% polyester … googlil jsem o něm a on se dnes všelijak upravuje, aby se nemačkal, aby držela barevná stálost, apod. ale může mít i tyhle negativa.

        0 0
    • zimby  

      Mam pár dresů od Foxu 2016/17 a vše zatím OK a to jezdím pořád s batohem. Třeba jestli není použitý jiný materiál na tomto dresu?

      0 0
      • vecino  

        Na štítku je pouze 100% polyester. Když to srovnávám s tím dresem z 2010 tak ten je takovej na pohmat méně příjemnej / více umělej.

        0 0
    • Sunshine 29  

      Jezdi a neřeš, až se to rozpadne, vyhodíš a koupíš nový…Nekaz si ježdění podobnými věcmi ( vlastní zkušenost a občas s tím taky bojuji)

      :)

      0 0
    • Boby83  

      Ahoj, vozíte někdo dresy Fox Ranger Drirelease z kolekce 2019? Rád bych teď ve výprodeji nějaký pořídil, ale budu určitě vozit i malý batoh, tak by mě zajímalo, jak jsou na tom aktuálně s odolností vůči tření? Nerad bych z něj měl do měsíce hadr na vytírání..

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.